Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JosiahPen

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
30 darab hasznos (vagy épp látványos) Firefox kiterjesztés.   1. Google Toolbar A Google böngészőbe integrálható eszköztára, amellyel könnyen hozzáférhetünk a Google szinte összes szolgáltatásához, emellett tartalmaz kereső mezőt, szövegkiemelőt, egyéb a keresést…..
JosiahPen 2009.12.26 23:53:28
JosiahPen 2009.12.26 23:58:08
@gitáros: Greasemonkey
A Kígyók a boton I. című bejegyzés folytatása. „Mefisztó:… A föld kisistene nem változik nagyon és épp olyan fura, mint az első napon. Szegény egy kissé jobban élne, ha el nem ámítottad volna égi fénnyel. Ezt hívja észnek, csakhogy általa még állatibb…..
90 Republica - Ready To Go 2009.09.21 15:03:00
Év: 1997 Nemzetiség: angol Hatalmas durranás volt ez a dal akkoriban, és nem értettem, hogy miért. Mindig dillemmában voltam vele kapcsolatban, akárcsak Saffronnal (Samantha Marie Sprackling), az énekesnővel. A dalról nem tudtam eldönteni, hogy szeretem-e, Saffronról pedig azt, hogy…..