Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSS-3 blogger

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Padlótól a plafonig, egymás mögött 6-8 sorban állnak a palackok, melyből a legolcsóbb is 30 ezer forintot ér“Megközelítőleg 15 milliárd forintnyi bor van a pinceajtó mögött” - állítja alkalmi idegenvezetőnk, mire akaratlanul is elkezdem fürkészni a pince védelmi…..
CSS-3 blogger 2011.11.01 09:33:56
Ismét jelentkezik i-Doki, aki rendszeresen bepillantást enged nekünk egy Mac-műhely titkaiba. Ezúttal egy gyakori, sokak által ismert hibát vizsgálunk meg vele közelebbről. Ez pedig az iMacek porosodása - belülről.Az iMacek fejlődése során idővel egy új technikai probléma…..
Akaratlanul is néztem - puszta kiváncsiságból -, hogy a londoni Vertu-dolgozók vajon milyen készülékekkel is telefonálnak. Volt ott minden: iPhone, Blackberry, Nokia, csak éppen Vertu nem. Ahogy észrevettem, legalább regionális igazgatónak kell lenni ahhoz, hogy céges juttatásként…..
Noha már a most felépült, és hamarosan átadásra kerülő North Carolina-i adatközpont ötször akkora, mint a vállalat jelenlegi newarki szerverparkja, a tervek és a légifelvételek tanúsága szerint a vállalat megduplázza az eddig is találgatásra okot adó, egymilliárd dolláros…..
Korábbi 1-2 alkalommal előforduló retrózás tér vissza ismét, most jelenleg egy poszt erejéig. Mivel annyira a Mac gépekkel nem vagyok ismeretségben, ugyanakkor a kedves beküldő egy kisregényt is írt, így nem húzom tovább az időt... a szavazásban csak azért adtam nullát, hogy ti…..
CSS-3 blogger 2010.10.11 11:04:10
Talán hallottatok már arról, hogy a Google a Sony-val, az Intellel meg a Logitech-kel közösen készíti a jövő tévéjét, ami valami olyasmi, mint az Apple TV, csak kicsit még több annál: a filmek letöltése mellett még nagyobb szabadságot kapnak a felhasználók a neten,…..
Annyi iPod, iPhone meg iPad után akár arra is gondolhatnánk, hogy az Apple elfelejtkezett a számítógépekről, ezt erősíti, hogy a vállalat pár éve kivette a Computer szót a hivatalos névből. A Computerworld blogja viszont részletesen leírja, hogy miért fontos a kaliforniai cégnek…..
CSS-3 blogger 2010.10.07 13:13:21
@mcs: :(( Azért kösz a segítséget!

Meg lehet ezt esetleg külföldről rendelni? Vagy extrém drága lenne a szállítás miatt?
CSS-3 blogger 2010.10.07 13:24:51
@mcs:

Nem jó hír, de kösz, hogy kiderítettétek.

Külföldről lehet ilyet rendelni? Vagy nem érdemes, mert extrém drága?
 Nehéz nem észrevenni, hogy milyen pofátlanul drága az új iPod nano. Tök jó cucc, aranyos, ügyürübügyürü, meg minden, de 54 ezer forintot kérni a kütyüért azért tényleg túlzás. Főleg, ha igaza van az iSuppli-nak, és mindössze 9 ezer forintba kerül a gyártás. De…..
Nemcsak jobb fizetésre, a hazainál ezerszer menőbb oktatási eszközökre is számíthatnak az egyik brit egyetem hallgatói. A Leeds University ugyanis iPhone 3GS-ekkel szereli fel diákjait, hogy azok a mobilon keresztül érjék el az intézmény teljes oktatási anyagát. Az egyetem szerint…..
CSS-3 blogger 2010.09.28 12:15:14
Hiába feküdtem le éjjel kettőkor, reggel kivetett az ágy (egyre csökkenő készletekről álmodtam), elmentem az Euro Parkban található T-Pontba, és megvettem a saját iPhone 4-esemet. Ikon 400-zal, két éves hűséggel vettem a 16 gigás modellt, így 80 ezer forintot fizettem ki. A…..
CSS-3 blogger 2010.09.24 13:54:50
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Ugyanis néhány napja megjelent a VLC Media Player az iPadre, és ami még jobb hír, hogy ingyenesen letölthető az AppStore-ból. Macesek körében a név nemcsak ismerősen, de jól is cseng, ez az Mplayer mellett a másik kedvenc minimalista videólejátszó az Apple operációs rendszere…..
Mint tudjuk, az Apple vezérének publikus email-címére mindenki elküldheti búját, és ha nagy szerencséje van, választ is kap. Már weboldala is van Steve Jobs leveleinek, amiket vagy ő ír, vagy nem, mindenesetre egyértelműen a vezér stílusában érkeznek az üzenetek.A mostani válasz…..
Az eset a Japánban található Kansai International Airportban történt, Steve Jobs épp magángépére szállt volna fel, amikor megállították, és átnézték a cuccait. A vezér nem rejtegethette tovább surikenjeit, és noha a biztonsági őrök sejtették, hogy nem a saját gépét akarja…..
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
CSS-3 blogger 2010.08.30 12:46:18
Most már ne küldjetek több választ, a versenyt lezártuk, rövidesen sorsolunk, aztán ellenőrizzük, hogy a játékos regisztrált-e a kiírásnak megfelelően a Trendmagazinon, és ha mindenre igen a válasz, közzétesszük a nyertes nevét.Rövidesen megtudjátok, ki viheti haza az…..
Tényleg nem szeretnék úgy tenni, mintha ennek a hírnek lenne bármilyen mélysége, kontextusa, mintha érdemes lenne bármilyen következtetést levonnunk belőle, egyszerűen örülök neki, hogy gyorsuló világunkban megállunk néha egy pillanatra, és van időnk az igazán fontos dolgokkal…..
Az egyesült államokbeli (magyarban nem) AppStore-ban megjelent egy új kategória a Free Apps menüpont alatt, ennek a neve nagyon szimpatikus: Try Before You Buy.Rögtön felkaptam a fejem, gondolhatjátok, mi futott végig rajta: hogy az Apple lehetőséget ad a programok kipróbálására a…..
Alig több, mint tíz hónapot élt meg az első és jó ideig utolsó hazai Armani Caffe. Az Andrássy út 9. szám alatti étterem és kávézó helyére azonban - ha minden jól megy - új luxus divatmárka érkezhet.A kudarc okait sokáig lehetne boncolgatni, bezárás hírét először közlő…..
A kétharmados többséggel rendelkező kormányoldalnak a győztes mindent visz jegyében tett lépései azért is annyira látványosak, mert az ellenzék gyenge és megosztott. A Fidesz feltehetően még egy darabig haszonélvezője lesz ennek a helyzetnek, amelyben az ellenzék három pártja…..
Na jó, ha senkinek nem tűnt fel ez a remek kijelentés, akkor a kedélyek csillapultával megírjuk mi. Orbán Viktor, 2010. április 25., a választás második fordulójának estéjén: "A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma…..