Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ktouch

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban,mint írtam vettem egy mosható pelenkát,h kipróbáljam milyen is. Mivel bevált,így Majácska (egyik) karácsonyi ajándéka egy nagyobb adag pelenka volt. Ezzel át is tértünk a mosható pelenkákra. Már sok blogon,fórumon olvasni róla tapasztalatokat,így én most nem írok…..
ICA tovább gondolkodott a Geréb-jóslaton, miután a róla szóló cikkre számos komment érkezett.  A két szerkesztő fogalmazta meg a hozzászólások olvastán a gondolatait. Köszönjük az olvasók figyelmét és a kommenetket. Mondataik olykor egyeznek, máskor…..
Maja Lili növöget Zajlik az élet 2009.11.27 21:27:00
Kicsit eltűntem...kicsit nem írtam. Pedig nagyon sok minden történt  A legfontosabbak közül: 1. Majának a héten kibújt a második kis fogacskája,amivel már jobban megszenvedett,mint az elsővel. Így most már alul két kis fogacska van. 2. Két napja magától,nagyon szépen…..
Majácska már nagyon ügyesen mászik. Majd megpróbálok felvenni,h hosszabb távot milyen lendülettel képes lekűzdeni,de most ezt hoztam :)..
Maja Lili növöget Harc 2009.11.06 09:21:00
Hoztam egy videót,amin Maja ügyeskedik. Eleinte pelenka hadjáratnak indult,majd közelharccal folytatódott,de Maja nyert és hagytam kicsit tornázni a pelenkázón. Nekem meg dagad a mellem,h milyen ügyes már ez a lány :)A héten Apája itthon van,így én meg kedvet kaptam egy saját…..
Majácska 2-val betöltötte a a 6. hónapját. Így hát most kivételesen a babaszobából nézzük,h mit tud a mi félévesünk."6 hónapos korban a baba már könnyedén fordul hasra és vissza, ha felültetjük, ülve marad. Mászni kezdhet, de nem halad előre. Ölünkbe kapaszkodva…..
Előtört Maja első fogacskája!Szemből a bal alsó tépőfog. Nagyon jól viseli (koppkopp),mert eddig észre sem vettem,h jön/jöhet a foga,csak korábban kelt mostanában. Étvágya a régi volt/van,nem nyűgös,nem sír többet,egyébként jól alszik. Most meg matatok a szájába (minden nap…..
ktouch 2009.10.30 14:54:44
Ma nagyon nagyot nevettem Maján. Neki keményebb a széklete az antireflux tápitól,meg ugye most már a hozzátáplálástól is. Pelenkázásnál nyomkodom a pocakját,érzem,h kemény,akkor itt kaki lesz. Gondoltam kicsit segítek,hátratoltam a lábiját a nyakához és már jött is,aminek…..
Maja Lili növöget Nyuszilány 2009.10.11 08:58:00
Múltkor vettem Kikocstól egy jó meleg nyusziruhát alvókának. Azt hittem csak jó egy-két hónap múlva lesz csak jó rá,amikor beszereztem. Hát nem. De tündérien áll Rajta :)..
Maja Lili növöget Büszke magamra 2009.10.06 11:55:12
Ma végre sokadik próbálkozás és a technika youtube-ról való elsajátítása utána egyedül,segítség nélkül felkötöttem a HÁTAMRA Maját :D És biztos volt a kötés,nem csúszott el,ott volt,ahol kellett lenni :) De ténylegesen majd csak akkor fogom így kötni magamra,ha majd…..
ktouch 2009.10.06 16:16:07
Maja Lili növöget Nevelés 2009.09.23 19:56:00
Mostanában azon gondolkozom,h ha Maja már elkezdi felfedezni önmagát és ki is tudja már fejezni akaratát,akkor hogy is tovább? Ma megint szomszédoltam és figyeltem Kata gyerekét,hallgattam a történeteket Anyósától. Ha majd előjön a sok-sok kérdése: „Ez mi? Mit csinál?…..
"Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.Egy egyszerű falusi család…..