Regisztráció Blogot indítok
Adatok
failte

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
failte 2011.02.02 18:18:51
@Tirpákia rózsája: Kedves Tirpák,

Nem idézek senkitől, mert van életem és nem érek rá visszakeresgetni. Azért nézd már vissza, mit összehisztiztél itt ma megint, szerintem komolyan segítségre van szükséged, addig is szedjél Xanax-ot!

Amit írtam, fenntartom: jelenleg nem érdemes ide jönni és még egyszer leírom, hogy te is értsd, ez még évekig így is lesz. Ebbe beletartozik az egy év múlva is.

Az, hogy félnék a férfiaktól annyira nevetséges, hogy inkább bele sem megyek.

Amit a követségen ingyen evős, melegítős emberekről írtál: most ez hogy jön ide? Mi köze van hozzám? Azt is megkérdezném, mikor fikáztam a helyieket és a helyi viszonyokat? Furán venni ki magát a dolog, főleg, hogy ír párom van. :)

Amúgy most már tutira tudom, ki vagy. Egy közröhej tárgya a követségen, akit már évekkel ezelőtt le akartak venni a levelező listáról. Most nyugodtan kezdj el megint szapulni, lepereg rólam, viszont szórakoztatsz, úgyhogy hajrá! :)
failte 2011.02.02 22:23:16
@Tirpákia rózsája: Figyelj, nevezz hiteltelennek, engem kicsit sem zavar, akkor sem fogom visszaolvasni a több száz kommentet, hogy idézzek neked. Ahogy már írtam korábban: van életem, úgyhogy ilyen hülyeségekre nincs időm.

Most sértegetés nélkül, tudod ki jut rólad eszembe? Torzonborz a Süsüből. Link a kis dalról, ami eszembe jutott, ahogy a nekem szóló kommentedet olvastam:
www.youtube.com/watch?v=cSIyH-c-61M

A legnagyobb badarságra reagálnék csupán, a többi szót sem érdemel: nem hiszem, hogy nekem kéne megvédenem az íreket bárki előtt is, csak azért, mert ír a párom. Engem kicsit sem érdekel senkinek a véleménye, mindenki azt gondol, amit akar. A magyarokat sem védem pont emiatt. Megvan a saját véleményem dolgokról, de ezt nem fogom másokra erőltetni. Jó lenne, ha ezt te is átgondolnád.

Most jöhet megint a km hosszú alázásod, hadd kacagjak még egy kicsit!
failte 2011.02.04 22:21:34
@Tirpákia rózsája: Vazze, te tényleg beteg vagy, ki tiltotta meg neked a kommentelést? Idézzél már légy szíves! "egy tipp: Ctrl F és kidobja amit keresel" Úgyis marhára ráérsz...

???
A legtöbb Homár-olvasó talán látta az Indexen a vonatkozó cikket, de aki nem, annak innen üzenjük: a Gazdasági Versenyhivatal szerint Schobert Norbert sorozatban megtévesztette a fogyasztókat és tisztességtelen módon reklámozta az Update péksüteményeket, ezért megbüntették 3…..
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
failte 2010.02.09 00:08:46
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
failte 2010.02.04 00:39:13
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
failte 2009.12.29 16:44:06
Egyetertek a posztoloval, a magyar gepeken mindig problema a kezipoggyasz. Szerintem nem a szabalyok nem ertesevel, hanem inkabb a lesz@rasaval van a gond. Eleg sokan probaljak a sajat cuccuk mellett az oly fontos, ugyesen betuszkolt feldisznot kezipoggyaszban felvinni a gepre.

En nem utazok fapadossal, mert amit sporolok a jegyen, azt tobbszorosen kifizetem tulsulyra. Altalaban Aer Lingus-szal szoktam hazautazni, eddig a rekordom 42 kilos csomag volt es egy fillert nem kertek a tulsulyert. (mondjuk az egy par eve volt es azota ok is bekemenyitettek) Ketszer utaztam eddig Ryanair-rel es egesz egyszeruen megalazo volt. Mindenki a becsekkolasnal a sor elejen rendezgeti a tulsulyat, mert persze fizetni senki nem akar, aztan az ertelmetlen rohanas az ulohelyekert, plusz a stewardess-ek alacsony szinvonalu ugyfelszolgalata...

Amugy meg arban sem annyira jok, eddig az Aer Lingus vagy olcsobb/egy aru, vagy alig dragabb volt. Csak eleg sokan inkabb megeszik a sajat sz@rukat,minthogy 10-20 euro pluszert emberi szolgaltatast kapjanak.

Fapadossal csak par napos varoslatogatasra erdemes menni szerintem, de a sok hulye ott sporol, ahol tud es nem kene.