Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyber.Kisertet

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
Cyber.Kisertet 2009.09.23 14:22:34
@tviola: ezen az alapon menjünk a Taigetoszra is? Egy időben az is bevált...
Cyber.Kisertet 2009.09.23 16:31:11
@Michael Collins: Ugyan csak itt ismertem meg a történetet, de... Szerintem ha valaki eljut odáig, hogy belemegy a manőverbe, azt már nem a realitás vezeti, hanem szerintem a korábbi sikertelenségek miatti elkeseredettség. Bár csak hétköznapi pszichológiai könyveket olvastam (és jó sokat foglalkoztam önismerettel), ha a "keménymagos" lenne a srác (Vö. Gunther 2009.09.23. 14:43:33), akkor oké, nagyon szexi a tanárnő, de megtalálom a társamat a korosztályomban. Ha egy ilyen manöverbe belekezd (vállalva annak a kockáztatát, hogy pofár esik, és nem is kicsit), azt már az elkeseredettség vezeti.
Nézzük indirekt módón: ha "keménymagos" lenne, akkor nem kérdezi meg, hanem "önállósítja" magát, azaz közeledni próbál. Nem is kérdezne, mert miért is tenné, hiszen van elég önbizalma...