Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerelyhajlító

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán találkozni olyan belvárosi lakással, ahol valóban minden apró részlet kialakítására ügyeltek a tervezők és a kivitelezők. Mai bejegyzésünkben egy olyan különleges otthont mutatunk be, mely remek elhelyezkedésével és gondos kialakításával biztosan sokatok tetszését…..
Istenes grunge-imádság és noise rock veszedelem egy kalap alá véve. Kimaxolt Cobain-ének, meglepő, tökös, furcsa dalszerkezetek, rock-ünnep. Nagy svungja van, és megfoghatatlan hangulata. Nem mindenkinek fog tetszeni.   <a…..
gerelyhajlító 2014.10.22 00:02:48
  <a href="http://rosaparkshun.bandcamp.com/album/i-scream-you-scream-we-all-scream-for-mainstream-2014">I Scream, You Scream, We All Scream For Mainstream (2014) by Rosa Parks</a> A Rosa Parks korábbi kiadványai - ha jól emlékszem - kint voltak az ősblogon, az újat pedig…..
Running és Heavy Times tagok nyomatnak bődületesen nagy zenét a Baszki Kabbe tavalyi lemezén. Úgy csillog rajta az elmúlt harminc év noise punk taknya, hogy az valami döbbenet. És akkor ezek után ne érzékenyüljek el. bandcamp, bár nem sok értelme van..
Ezt a lemezt úgy osztom most itt meg, hogy még az első számot sem hallgattam végig. Biztosra veszem, hogy végig kitűnő. Ez a profizmus. Amúgy meg kibaszott noise rock. Az meg már csak bulvár, hogy a lemezt James Plotkin keverte...
gerelyhajlító 2014.01.17 23:09:45
gerelyhajlító 2014.01.18 21:14:13
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
Fontos kultúr- és rokktörténeti jubileum a mai nap, ma van negyven (!) éve, hogy először színpadra lépett a KISS. Ez az első demójuk, amit 1973 júniusában vettek fel, olyan megadalokkal, mint az ultrasláger Strutter, vagy a fenomenális, felülmúlhatatlan Black Diamond. Mindenki KISS…..
gerelyhajlító 2013.03.28 21:40:18
"Lehet-e a poszt-punk jó, ha rossz? Ha a rossz poszt-punk rossz, akkor nem, sajnos nem lehet jó. Ha viszont jó, abban az esetben, hm, lehet jó." - nagyon sajnálom, hogy ehhez hasonló, fantasztikus művészetfilozófiai kérdésfeltevések és válaszok nem nekem jutottak eszembe, de tudjuk…..
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
Második nagylemezét készítette el Hélium címmel a Képzelt Város zenekar. Az album itt most a Lángoló Gitárokon teljes egészében meghallgatható, pár kattintás után akár le is tölthető, a fent látható kép pedig a lemez borítója. Az együttes április 29-én tartja az anyag…..
Második kislemezével jelentkezik a Superego, amit majd csak szerdától lehet letölteni a honlapjukról, de a Lángoló Gitárokon már ma debütálnak a számok. A premier mellett a Heavy Pop hat daláról, a lemezbemutatóról és a magyar indie színtérről beszélgettünk Ihász Péter…..
gerelyhajlító 2011.10.07 14:05:59
@Dr. Schwanzkopf Rudolf:
az nem kell! van logó, meg egyedi (hahahaha) klip, úgyhogy most már dől a lé. de most komolyan nem hiszem el, hogy többet gyakoroltok zenélni, mint a klipben látott mozdulatokat. ja a stílus meg aztán szintén nem tucat, hiszen van szinti egy indie bandában. ugyan már...
Ahogy a történelemben, úgy a popzenében sem lehet komolyan venni a „mi lett volna, ha” kezdetű megszólalásokat. Pedig mennyire szórakoztatóak is az ilyenek! Luvnyamusta vagy Bukszamusta. Beszélő név. Prosztópunk kétpercesek a szex, a drogok és a rákenroll…..
gerelyhajlító 2010.04.15 03:48:05