Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brtlnttl

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberibb Parkolásért Mozgalom, barátoknak csak EMPAMO. Egy darabig azt hittem, hogy ez valami Monty Python szkeccshez hasonló médiahack, és elábrándoztam a Műanyag Pálmákat a Közterekre Csoport, valamint a Szabadon Szarhassunk a Buszmegállókba Társulás megalapításán. Aztán mágis…..
Bebiciklizés címmel indít programot vasárnap délután 2-kor az Arany János utcai metrómegállónál a Magyar Kerékpárosklub azoknak, akik biciklin ülve nem érzik magukat elég felkészültnek ahhoz, hogy bevessék magukat a fővárosi forgalomba.  A jelentkezőket a klub tagjai…..
brtlnttl 2009.09.25 16:53:04
@Mayhem:

Nem mellesleg sokkal biztonságosabb az autók előtt elindulni a pirostól, mint velük és ott billegni közöttük.
brtlnttl 2009.09.25 17:53:24
@metal:

Miért olyan nagy dolog megelőzni egy bringást?

De most komolyan.. folyamatosan úgy hivatkoztok erre, minthe egy biciklis megelőzése valamifél szinte lehetetlen küldetés volna, amit egymás után kétszer, ne adj isten háromszor meg aztán végképp nem lehet megcsinálni.
brtlnttl 2009.09.25 22:23:10
@Devil: Látod, már meg is győzted magad, miért kell a körútra bringasáv:)

Ugyan nem érdekes egyáltalán és még csak nem is fontos, de ha már rákérdeztél: képzeld, vezetek, kifejezetten örömmel és élvezettel, mert vezetni jó. Szeretek és szoktam is autóval járni, de nem a városban és főleg nem hétköznap, mert az viszont nem jó, csak az ideg és az idő és az ablakon kidobált pénz.

Ha hétköznap is a várost járnám autóval, biztos mindig feszült lennék, hogy dugó, meg lezárás, meg baleset és kurvára frusztrálna, hogy húznak el mellettem a bringások. Annyira ideges lennék ettől, hogy meggyőzném magam aztán a fórumokban és blogokban is azt bizonygatnám, azért nem tudok haladni, mert a bringásokat nehéz megelőzni. Holott a többi autós akadályoz, a dugó.

De nekem ez nem hiányzik, inkább leszek én az, aki nyugodtan és kényelmesen elteker az idegesek mellett, ti meg keressétek tovább a bűnbakot, miért nem lehet (szerintetek) haladni.