Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blacklamb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ilyet kérek jövőre a Mikulástól…! Hangzott a mondat egy kedvesen mosolygó kisfiú szájából, aki épp a kocsim felé mutatott. Ártatlanul, egy csepp rosszindulat nélkül vágyik olyanra, amire ha tudná, hogy mennyire szerencse, hogy nincs szűksége... Hisz Ő az…..
Telnek-múlnak a hetek, a nép pedig csak úgy hullik Meredith és Derek kezei alatt, hiába figyel a hűtőben bánatosan az az üveg pezsgő, amit Shep a jövőbeli siker megünneplésére vett. Meredith-nek emellett még ott vannak múltja démonai, köztük a jó édesanyja öngyilkossági…..
Ez a poszt egy fordítás. Nem mindent gondolok pontosan ugyanúgy, ahogyan a cikkben szerepel, és itt-ott a számokkal is vitába tudnék szállni, de fontosnak tartom, hogy ez így ebben a formában mégiscsak olvasható legyen magyarul is. Az oltások nem mellékhatások és veszélyek nélküli…..
Mancifej nevű olvasónk hiányolta a magyar illusztrátorok bemutatását a blogon, és mivel tegnap olvashattatok egy interjút Horváth Mónikával, aki történetesen illusztrátor is, úgy gondoltuk, ő lesz az első a - reményeink szerint - sorban.Mónika nevéhez fűződik a Vattacukorhajú…..