Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akadekoskodo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában is meg(v)ették Vastag Csabát - harsogja a Blikk. Az X-Faktor egykori sztárja ugyanis nemrég egy joghurtreklámban szerepelt, amiben annyira elégedett volt vele a megrendelő, hogy a menedzsmentje már Németországgal és…..
Kaotikus állapotokat jelentenek a számhordozni igyekvő ügyfelek az összes mobilszolgáltatónál. Ha épp nem utasítják el a kérelmüket, akkor sem történik semmi. Úgy látszik nem sikerült felkészíteni az infrastruktúrát a 48 órás átvezetésre: Minap olvastam a…..
Forrás: index.hu "Egy-két kivételtől eltekintve nincsenek szembetűnően jó épületek a Nagy Lajos királyon. A nagy kivétel számomra negyvenes évek stílusát tükröző Bosnyák téri templom, amelyik még a soha meg nem épült torony nélkül is nagyon nagy hatású. (Sőt lehet hogy…..
 Különösen a falvakban jellemző, hogy egyesek sportot űznek a támogatásokkal való visszaélésekből, papíron elválnak csak azért, hogy magasabb családi pótlékot kapjanak. Ez a gyakorlat különösen igazságtalan azokkal szemben, akik elveszítenek egy szerető férjet, egy…..
Internet, 200 km, nincs mit mondanom. A kép innen Kedves Szakítós! Hosszas vacilálás után úgy döntöttem, megírom a történetem. Párszor már elhatároztam, hogy megteszem, de mindig történt valami új fejlemény, remélem most már nyugodtan mondhatom, hogy teljesen vége…..
akadekoskodo 2009.09.23 12:14:54
@S0und:

Apa (férjem) nélkül nevelem a gyerekeimet, és mivel ugyanaz vagyok, mindet ugyanazon elvek szerint. Az egyik fiam nagyon hasonló lett a fent szereplő "Zoli"-hoz, testvérei nem. Szóval csak óvatosan azzal, hogy a nevelésen múlik minden.