Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tivadar Galván

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig meg voltam győződve róla, hogy hasonszőrű látomások csak egy kelet-berlini thunderdrome partit követően gyötörhetik az embert, miután egy egyhetes repertoárt végigtáncolt az összes KGST-s rajzfilmfigura társaságában. Ha netalántán valójában ez történt volna, hadd…..
Beszívtunk a tetőn, és üvegből ittuk a bort tegnap a Pultos csajjal, miközben tésztát főztünk. Aztán telezabáltuk magunkat, és lefeküdtünk aludni. Nem bírom az ilyen szexmentes estéket egymás mellett. Ingerült és aggódó leszek miatta. ..
Tivadar Galván 2009.10.04 20:30:52
@a katona fehérben: azt kell kell ismerni, hogy jobb ha az embernek a faszát szopják... egy kamu-blognál meg pláne, hogy kellenek az alányaló megerősítő primitívek.
Jó egy szar nap volt a mai. Reggel egy csarnoknál kezdtem, amit mi építünk, de elbasztak ezt-azt. Ott tököltem egész délelőtt, aztán leléptem kajálni, valami kis szar étterembe. Másfél óra múlva visszamentem, hát persze nem azt csinálták, amit mondtam, úgyhogy folytattam a…..
Tegnap megint akadt egy ráérős haverom, akivel sikerült benyomnom itt nem messze, amolyan kis nyárbúcsúztató hangulatban. Azt mondta, a vodka a legjobb izomlazító. Ittunk párat, meg két sört is, mire eszébe jutott, hogy ő azért akart vodkázni, mert annak nincs szaga, de most a…..
Tivadar Galván 2009.09.24 10:22:28
Fűzőben mászkált egész este a Pultos Csaj. Korábban is próbálgatta, de még nagyon nyomta a hegét, most viszont már minden rendben volt. Fölvette, kurvajól áll még mindig rajta, aztán ledöntöttem, és miután befejeztük, még akkor sem vette le. Egész este rajta volt, és csak egy…..