Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kankalin Mátyás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
Kankalin Mátyás 2010.12.07 16:56:53
@kíváncsivagyok: Az az egészben a "szomorú" hogy még a magasabb keresetűek sem járnak jól. Az adó ugyan érezhetően csökken, de ők jellemzően nagyobb manyup megtakarításokkal is rendelkeznek, az meg megy a levesbe. Bár nekik legalább megvan az esélyük, hogy a két tétel néhány év alatt nullszaldóra jön ki.
Sárdobáló Kire szavazok? 2010.04.09 07:00:00
A poszt egy hatrészes sorozat utolsó darabja. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről, a negyedik az MDF-ről, az ötödik pedig az MSZP-ről szólt. Az ötlet a következő volt. Fogtam az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat…..
Kankalin Mátyás 2010.04.09 09:16:34
@Gondolkozz el nagyon:
Az országos listáról tudtommal a töredékszavazatok alapján lehet mandátumot szerezni, azok viszont az egyéni képviselőkre leadott szavazatok alapján keletkeznek.
Vagyis az országos listára _közvetlenül_ nem lehet szavazni, csak a területire.
Styxx szerepel ma ismét - egy olyan poszttal, amit bevallottan hácsé író-költő-interjúi ihlettek.  HGV Portré: Hártyás Csanád nagyvállalkozó, a Púzószövetség Elnöke - Származásom anyai ágon szlovák, vagyis nevezzük nevén a gyereket, mint ahogy mifelénk mondták,…..
Remélem, érintettek is olvassák majd, mert nem sok szakmai alapja van a mai posztnak - viselkedéstani annál inkább! Fedőnévnek köszönjük szépen: A blogon található írások az informatikusokról nagyszerűek, van is átfedés az azokban leírtak és az én jellemzéseim között,…..
Kankalin Mátyás 2009.10.28 14:22:54
@Bambano: Az IGAZÁN modoros linuxos módszeresen kijavítja azt, aki a LaTeX-et iksszel ejti.
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
Csak nem azt akarod mondani, hogy még mindig az egyrétegű, sajtreszelőként és dörzspapírként is egyránt jól teljesítő klasszik vécépapírt használod? Ez így nem mehet tovább, ne érd be azzal, ami elérhető, mert a feneked ennél sokkal többet érdemel! De nem ám az unalmas,…..
Kankalin Mátyás 2009.09.26 23:43:52
@Hatványpatkány: Nem hajtod fel? Akkor hogy kell elképzelni a folyamatot? (Nem mintha tényleg el akarnám képzelni)