Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oFő

0 bejegyzést írt és 382 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzska blogja csomagoljunk :) 2010.12.20 22:26:51
 Ma volt a karácsonyi ajándékozás. Rossz érzés volt belegondolni, hogy ez az utolsó közös karácsonyunk. De nagyon jól sikerült, méltó utolsó karácsonyi ünneplés volt. Szokás szerint Ofő kezdte a sort és nahát, engem húzott. :D Meglepődtem, mert nem számítottam rá, de…..
 3 és fél hét után végre újra vezetek. A legnagyobb problémát az átállás okozza egyik autóról a másikra, főleg a pedálok tájékán. Eddig kétszer voltam, Zsuzsi sokszor megdícsért, sokat röhögtünk a bénaságaimon, de végigcsicseregtük a két-két órát. :D A…..
Zsuzska blogja keddddddd. :) 2010.11.19 21:48:00
Szóval ma 4kor voltam megbeszélésen. Kis körben voltunk ott, a Jenő eddigi tanítványai, plusz a Martin meg a Feri akik eddig még nem vezettek. Szó volt arról, hogy a Jenő Ausztriában kapott munkát és helyette lesz a Zsuzsi. Megbeszéltük ki mikor érne rá, megadta a telefonszámát.…..
Zsuzska blogja a Szalagavató. 2010.11.17 20:56:13
Pár éve még azt mondogattuk: "hol van még a szalagavató.." aztán tessék, már túl vagyunk rajta. Nekem azért fáj a szívem. Egyrészt mert olyan hamar véget ért az az este, másrészt fél évet készültünk rá és elmúlt. Gyönyörű volt minden, csak elrepült. Másnap…..
Zsuzska blogja holnap. 2010.11.12 21:52:11
 Durva, d emár csak egyet kell aludni és szalagavatóóó!!!!! Félek azért, de remélem jól sikerül és mindenki odateszi magát, hiszen egyszer van ilyen az életben. :)  Jó volt, hogy párszor összepróbáltuk a műsort is. Külön jó volt a mai napban az Arénában való…..
...voltunk Törökországban. És nagyon jó volt. Nem tudom ki volt az aki azt terjesztette, hogy veszélyes és következményei lesznek, ha elmegyünk (emiatt egy srác vissza is mondta), de az nagyon rosszul tette. Nem véleményezem az illetőt, mert az nem tűrne "nyomdafestéket". A…..
 Hasznosak-e a kötelezők?   A kötelező olvasmányok általában megosztják az embereket. Vajon tényleg szükség van-e a rájuk, vagy csak időrablás? Csak mellette, vagy csak ellene nem lehet voksolni, mert mind a két oldal mellett szólnak érvek. Egyik ismerősöm azt…..
oFő 2010.10.27 11:25:33
Zsuzska blogja Zemplain. 2010.10.22 16:03:00
Október 8-9-10. Ez csak egyet jelenthet: TÚLÉLŐ TÚRA!!!! Nem is akárhol, hanem a Zempéni havasokban. :P Csapat: Borka Bálint, Rovács Rita, Süveg Viktor és szerény jómagam.:) Annyian lettünk idén, hogy három busz kellett a transzportálásunkhoz: egy 70 fős emeletes, egy 50…..
A névben rejlő sors   Nomen est omen. Tartja a latin közmondás, ami magyarul annyit tesz, hogy a név kötelez. Vajon igaz-e ez a latin mondás? Vajon megállja-e a helyét egy ilyen kijelentés a XXI. században?             A név…..
Kedves Lelkes Blogolvasók!Van eg rossz hírem meg egy jó (vagy egy még rosszabb?). Meg se kérdezem, melyikkel kezdjem, úgyis én döntöm el!:PSzóval a sima rossz: ez az utolsó blogbejegyzésem, nem írok többet.:( De mi a másik? Teljesen nem hagyom ám abba, csináltam egy új blogot,…..
Panka blogja:) Rutinvizsga 2010.10.06 09:18:00
...ami nem sikerült...Megvágtak...:( Az a hülye saroktolatás nem jött össze, pedig eddig általában sikerült megcsinálnom. Az volt a baj, hogy mindig rossz irányba próbáltam javítani...:( Na nem baj, végülis jogos volt, legalább addig is egy barommal kevesebb az utakon. Jövő…..
Panka blogja:) Nagyonverysehrgut. 2010.09.17 19:57:50
Életünk utolsó közös osztálykirándulása. A GPS idei célja (Pannonhalmán keresztül) Kisnyalkapuszta volt. Miután Viktor is pár perces késéssel beesett (hozta a laptopot???) Pannonhalma felé vettük az irányt, ahol megtekintettük az Apátságot. Majd az időjárás miatt egy…..
Talán mondhatjuk azt, hogy ma volt az első hivatalos tárgyalásunk főszerkesztőkként, ahol mindketten ott voltunk.:) Igazgató úr szólt matekóra után, hogy a következő szünetben jön a(!) Csaba, és megbeszélik, amit ilyenkor meg kell, úgyhogy menjünk mi is. Hát az énekóráról…..
Zsuzska blogja very busy.. 2010.09.11 18:03:00
 Sajnálom, hogy eddig nem írtam blogot, de mostmár éreztem, hogy kell valami. Rengeteg a dolgom most, igyekszem több időt fordítani a tanulásra, emellett most a kreszt is nyomatnom kell, mert szerdán vizsga, angolból készülni kellene nyelvvizsgára, el kell intéznem a…..
Tegnap a hitről beszélgettünk hittanórán. Mi az a hit? Milyen fajtái vannak a hitnek? A Tanárnő azt hozta fel példának, hogy: azt hiszi, hogy év végén a Pankát megbuktatja hittanból. Hogy ez nem hit. Ez szándék és akarat. Én meg erre: azt hiszem, én meg beszélni fogok…..
Zsuzska blogja húú. 2010.08.30 00:18:27
 Megértük ezt is. Az utolsó évnyitónk. Mennyi minden változott. A mostani elsősöknek pl már nem kell kiírni h P....R....K...T...G....:D Most már csak Tatai Református Gimnázium. Elrepült ez a négy év. Nagyon. Mi még megértük azt, hogy nem volt új épület, mi még…..
A hétvégén leugrottunk Bencével Szombathelyre. Amíg a fiúk bódét építettek az egyik kertben, Diával sétáltunk egy kicsit a Savaria karneválon. Nem volt nagy durranás, ugyanaz a baj, mint a tatai rendezvényekkel: évről évre ugyanaz, semmi változatosság... Szombat este tartottunk…..
Panka blogja:) Ládatövek 2010.08.17 10:31:00
Egyesek szerint egy egészen nagy Boróka-kultusz van a blogomon... Hát akkor folytassuk!Vasárnap ugyanis lejöttek a Jancsiék egy kicsit. (A képek közül nem tudtam kiválasztani a legmegfelelőbbet, ezért raktam fel többet.) Először is építkeztünk.:) Akkora tornyot raktunk össze…..
Szövegládám:) VÉGRE... 2010.08.01 11:51:00
kész a szobám. (már csak polcot kell csináltatni) Végre élvezhetem a szélessáv minden percét az áfonyaszínű szomámban:):):) Kimondhatatlan öröm. Még ugyan díszítés és egy kicsit rendezés alatt áll, de azért nem rossz most sem. Szóval asszem ígértem vmit. És igyekszem ezt…..
Zsuzska blogja kiruccanááás. 2010.07.25 01:30:38
Hurrá, szabadnap. :D Jó jó ne kezdjétek elsütni a szabin-vagy poént, mert azt már megkaptam. xDSzóval, kicsit megkésve írok most arról, ahogy július 11-én pancsiztam egyet a vértessomlói tavacskában. :D Hárman mentünk, szinte már szokás szerint, ahogy sok más helyre, Adika,…..