Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clyd3

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhat és tizenhetedik vendégeim Marek Rykiel (25) és Janek Rygiel (21) Varsóból, Lengyelországból érkeztek. Ők az első pár vendégeim. Marek egy televíziónál dolgozik grafikusként, Janek építészhallgató a varsói egyetemen. Mindketten vegetáriánusok, mint én. A…..
clyd3 2012.08.16 15:16:20
@Zsán: még akár igazad is lehet, de légyszi mondd már el, hogy konkrétan milyen féregségekre gondolsz? (Általánosságokkal nem lehet vitatkozni :))
clyd3 2012.08.16 15:06:18
@ekszvájzed: Tiszteletben lehet tartani a véleményt, amíg annak megnyilvánulása megüt egy vállalható szintet. Ha ez a szint (és itt most remélem, hogy nem rólad beszélek) abban nyilvánul meg, hogy valaki kimegy melegeket/négereket/zsidókat/kínaiakat inzultálni, akkor az minimum megkérdőjelezhető szerintem. Mondjuk azt sem feltétlenül értem, hogy mi a célja a rendezvénynek és mit akarnak vele elérni...

Azt viszont továbbra is csak megmosolyogni tudom, ha valaki attól fél, hogy attól "melegszik be" a gyereke, mert lát 2 csajt/pasit kézenfogva mászkálni az utcán :)
clyd3 2012.08.16 15:14:03
@Zsán: Szerintem a dolgok nem feketék és fehérek. Az becsülendő, hogy belevágott és nem elvárható, hogy "ha már belevágott, akkor csinálja és kussoljon akkor is, ha valami olyasmi történik ami nem felel meg neki". Fel kellene fogni, hogy ez nem egy hotel, a host nem kap érte ellenszolgáltatást, de ha vannak szabályok/ajánlások pl. thank you gift, akkor azt mindkét félnek illik betartania. Nekem igenis nehezemre esne beengedni vadidegen embereket az életembe és nem elvárható, hogy a host _teljesen_ hozzájuk igazítsa az életét. Ha pedig valaki a megbeszélt dolgokat sem tartja be, vagy fake adatokkal van feltöltve a profilja, akkor meg hagy kelljen mosolyogni mikor kiderül. Az én értelmezésem szerint a host azért vállalja ezt, hogy új embereket, kultúrákat ismerhessen meg, márpedig ha az érkező meg sem tud mukkanni a közös nyelven, pedig a profiljában intermediate, akkor pont az ismerkedés része ugrik, akkor meg miért akarnám hostolni? (Persze ezt lehet, hogy ők is gondolják és ezért kamuznak :P)
Appleblog Itt az iTunes 9.0.1 2009.09.23 07:03:41
Mostanában valahogy nem sikerültek olyan jól ezek a frissítések, elég sokan panaszkodtak az iPhone új operációs rendszerére, és a mobilt kezelő program sem volt éppen hibátlan. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy két héttel a bemutató után már itt is a javított verzió, ami…..
clyd3 2009.09.23 09:40:05
Honeybird: Filehippo a te barátod: filehippo.com/download_itunes_32/ (Jobb oldalt a lista) Egy csomó programból visszamenőleg is megvannak még a legrégebbi verziók is