Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoktorHáz

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyfejűvel már biztosan erősödik az Európa Liga mezőnye, hiszen az erőviszonyoknak megfelelően a Girondins Bordeaux a legjobb 16 közé jutott, miközben a két nagynak gondolt, de elég kicsi Bayern-Juventus duettből az egyik az EL-ben folytatja. Még megtörténhet ugyanez a Real…..
DoktorHáz 2009.11.04 14:24:02
@heinrich:
Aguero legalább akkora tehetség mint Saviola,D'alessandro és folytathatnám. Nullák.
DoktorHáz 2009.11.04 15:07:43
@nasteey:
Tevez is az Aguero,Saviola kategória. Dél amerikában királyok és spílerek , az öreg kontinensen meg 100évente van két jó meccsük és mivel argentínok és diego klónok ezért 40 millióba kerülnek. Ha argentín és csatár akkor Diego Milito egyértelműen. Csak miatta szurkolok az Internek.

Ma a hiperbarszelona megfázhat kazanyban, és utána a cam nouban az inter elleni 0-0át most megjósolom. Aztán meg Kievben hiába nyernek a csapat elkapja a h1n1et és egész januárban az ágyat nyomják majd, aminek következtében olyan hátrányba kerülnek a CÉ vezette reallal szemben hogy márciusban kitűzik a fehér lobogót:)
Citromízű banán volt ez a selejtezősorozat, talán nem is baj, hogy ma este véget ér. A legutóbbi három meccsünk közül az első kettő olyan hitványul sikerült, hogy a tükörsima lisszaboni vereséget már apatikus hangulat fogadta. A korábban általunk is gazdagon körbeudvarolt…..
DoktorHáz 2009.10.15 15:35:21
@Csöncsön:
És a spanyolból ki világbajnok?
Nyertek egy EB-t = Brazilok nyertek egy Dél Amerikai EB-t (Copa America a gyengébbek kedvéért).
Aztán a konföderációs kupán Brazília nyert, spanyolok kiestek.
A mostani brazil csapat eredményei és játéka szinte megegyezik a spanyoléval. Minimum annyira megérdemlik a hájpolást (szép magyar szó), mint a spanyol válogatott.
(Lucio,Gilberto Silva,Kaka- ha szigorúan a kezdőtizenegyet nézzük, hogy a kérdésedre is válaszoljak)
DoktorHáz 2009.10.15 15:53:20
@Rooney82:
Ha jól látom vörös ördögös drukker vagy így tudnod kéne hogy a farkasokat erősíti , és játszott ellenetek is az álmoskás színházban. Ugyanazt a játékot kell nyújtani mint a németeknél. Ott Misimovic,Grafite,Dzeko hármasnak végzi a piszkos melót, a válogatottban pedig a Kaka,Fabiano és mondjuk Pato (vagy Robinho) hármasnak.
A Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójának szerdai játéknapja egy meglepetést szolgáltatott, de az annál vaskosabbra sikeredett. A Milan veresége a Zürich ellen még akkor is szenzáció számba megy, ha valaki látta a Bari elleni hétvégi siralmas játékukat, amikor még…..
DoktorHáz 2009.10.02 07:52:07
A Group: Hajrá Bordeaux. A második helyért meg megküzd a Bayern+Juve.
Az olasz kontingens azon képviselői akik reálisan esélyesek a végére azt hiszem ebben a fordulóban is megmutatták hogy kevesek mint Tiger Woodsban a fehér pigment. Az Inter 7 meccse nem nyert, a Juve szenved, a Milant meg hagyjuk:D
B Group: A Manu félgőzzel hozta a meccset, 0-1 után kezdtek el játszani. Vezetik a bajnokságot, hasítanak a BL-ben is. Ilyen az élet Ronaldo nélkül. A második helyen a farkasok viszik a német zászlót.
C Group: Ilyen az élet Ronaldoval. Mindig nyersz. Ezen az úton halad a Real is. a 9es meg fossa a gólokat. A második helyért ádáz küzdelem lesz. A milanról nem érdemes szót vesztegetni, Berlusconi is inkább a nőket tömte , mintsem pénzel a szeretett klubját.
D Group: Ancelotti ugyanazt csinálja mint a Milannal, fos játékkal hozzák az 1-0át. Ennyi és nem több. A Porto második lesz, simán előzve a "rendkívül erős" Atletico Madridot.
(újabb La Liga fikázás: két "erős" csapat az Atletico és a Villareal szinte meccset sem nyertek idén, és ők a két elit erős vetélytársai, MUHAHA)
E Group: Lyon továbbmegy elsőként. És ha a Fio nem szórakozza el a 2 Loki meccsét, akkor a Benitez már télen repül. A Loki remélem egy gólt majd összehoz.
F Group: A Katalán istencsapat szilárdan áll a trónon, simán megy a 16-ba. Az Inter szenvedni fog de továbbjut, aztán majd megint jön a Manu és kulloghatnak a Serie A posványába.
G Group: A Sevilla már továbbjutott ebből az EL csoportból, a második helyért gigászi küzdelem folyik majd és a sorsolásnál pedig hasztalan imádság a nagyoktól hogy ebből a csoportból kapjanak ellenfelet.
H Group: Az Arsenal "tinijeinek" (MUHAHA. Almunia,Gallas,Rosicky,VAn Persie,Arshavin,Eduardo,Eboue,Silvestre) a csoportelsőség nem okoz gondot, de az első nagycsapatnál bedobják a türcsit. A második helyezettre szót sem érdemes vesztegetni a 16között úgyis mennek a piritósba.

Bár még csak október van, de már most látszik hogyha nem lesznek összesorsolva akkor a két spanyol gigamegahiperszupercsapat és a szokásos Chelski,Manu páros lesz a négyben. Punktum.
DoktorHáz 2009.10.02 08:40:37
@szferi:
Ez a Pool?
Ne viccelj velem.
Lehet hogy a nagynevű PL csapatoknak mint a Hull,Stoke,Burnley lőnek négyet,ötöt de ennyi és nem több. A védelem lassú, a középpálya erőtlen, és hamarosan Torres is sérült lesz, Szent "Sztividzsí" meg már megcsömörlött. Tavaly nyerhetett volna a Pool, idén a PL-ben esélye nem lesz, a BL-ben meg örülhetnek hogy kétszer megverik a Lokit.
Cö-cö, méghogy nagycsapatok. Az arcoskodva tartalékoló Juventusnak három kihagyott vendégziccer is kevés volt, hogy komolyan vegye a Bolognát, jött is a végén az atomkoki. Az Inter meg Mourinho kapitális ökörsége miatt nyújtott át egy szekérderéknyi lőszert az újságíróknak…..
DoktorHáz 2009.09.29 09:23:47
@Szigo:
Az a BL győztes csapat 3évvel fiatalabb volt ennél, ha akkor ők 24évesek lettek volna akkor azt mondom igazad van, de nem mindegy hogy valaki 29 vagy 32. Nem mindenki Giggs. Ez a Milan ugyan a játékosait tekintve szinte ugyanaz, de 3évvel öregebbek és semmilyen változás nem zajlott le. Magasan a két kopasz hibája az egész, tetézve hogy Leonardot tették meg edzőnek. Mondjuk Leonardo annyiban hibás hogy elvállalta. Kéne Spaletti a Milannak. De szerintem 2-3 forduló és ott is lesz. És öröm lesz nézni Berlusconi,Galliani és Spaletti kopasz fejét együtt!:D
DoktorHáz 2009.09.29 09:39:10
@Klárensz:
ok de most minden Giggsről szól. Ezért írtam a velszit. De igaz. Nem mindenki Maldini.
DoktorHáz 2009.09.29 11:03:14
@Csöncsön:
Ennyire ne legyél már vak.
Hol van a Milan kerete a Barcáéhoz képest? De most komolyan, ne röhögtess már.
 Olyanok vagyunk (már a blog angol szekciója), mint a Manchester United. Szenvedünk, gürizünk, balfaszkodunk, mezőnyfölényünk jobbára meddő; ám az utolsó utáni pillanatban valahogy csak behúzzuk. Ami az MU-nak Bellamy és Given, az nekünk a MÁV és a közművezetékeket…..
Nem is tudom, mi bosszantott fel jobban, a játékosok hozzáállása vagy a szakmai analfabétizmus, amivel Egervárit kinevezték, és amivel ő tevékenykedett a meccs előtt. A tegnapi meccsen abszolút az elmúlt pár évtized hibáit láttuk viszont. Tagadhatatlanul másra számítottunk, és…..
Szeptember huszonhatodik napja van, szombat. Remek nyári idő, enyhe másnaposság, minden a megszokott rend szerint zajlik. A hétvége felfűzhető a foci-szórakozás-meccsnézés-szórakozás-pihenés fonalra, és mivel egyenként mindegyik egy gyöngyszem, igazán csinos láncot alkotnak. Azok…..
A Burnley - Sunderland csúcsrangadóval indul a hatodik karika a PL-ben. A szombati játszadozások után azonban tényleg pikáns meccsek várhatóak. A manchesteri derbi mindent visz, de a Chelsea - Tottenham sem fog unalomba fulladni. Mi most ezekre a meccsekre még sem fogunk mondatokat…..
DoktorHáz 2009.09.23 13:40:43
@rizla:
Szerintem egyszerű a válasz, mert nem fér be.
DoktorHáz 2009.09.24 10:19:03
@Rooney82:
"negatívum: Carrick és Nani. Carrickel nem tudom mi van de ilyen gödörben még nem láttam sosem."

Carrick gödörben?
a 3éve alatt 1 jó meccse volt a Manuban, mikor a rómát kitömték. Azonkívül egy kerékkötő. Nem csoda hogy a válogatott közelébe se fér.
A Primera Division harmadik játéknapja után már csak három csapat őrzi hibátlan teljesítményét. Baszkföldön régen hallott oroszlánüvöltés rémisztgeti az arra járó ellenfeleket, eközben Spanyolországban a címlapfotósok és a notórius zsenimániások nagy örömére C. Ronaldo…..
DoktorHáz 2009.09.23 13:18:04
@rizla:
Egyszerűen csak nem szeretem őket.
Xavi,Iniesta vagy éppen a Manuból Rooney sokkal jobbak csak beáldozzák(ták) magukat és kiszolgálják(ták) a két fénypontban lévőt. És méltatlanul el vannak feledve mondjuk egy aranylabda szavazáson. (Iniesta esete hogy nem volt benne a 30ban szerintem az utóbbi 20év legnagyobb hibája,mai napig nem értem)
DoktorHáz 2009.09.23 13:39:31
@rizla:
Jó az igaz hogy Maradona egy kókler...
próbálkozik otthoni szarokkal meg Gagoval ,miközben van egy Cambiasso,Mascherano tengelye, csak valamiért Cambiassot nem szereti. Ha én lennék az edző akkor simán a Cambiasso,Mascherano,Lucho hármas lenne középen. Elől meg TEvez csinálná a piszkos melót+besegítene a védekezésben, Aguero+Messi meg a játékot csinálné és ennyi. De olyan nevekkel próbálkozik az Isteni Diego akikről nem is hallott az ember meg Veronnal. Vicc.