Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cutbertus

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Elnöki kegyelem 2010.03.20 09:01:00
2009. szeptembere: "Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, mert a gyerekek nem jártak iskolába. A gond a két nagyobb gyerekkel volt, az anyjuk szerint reggelente a gyerekek elindultak otthonról, de az…..
Cutbertus 2010.03.28 17:38:49
@El Topo (Sgt. Elias):
hidd el, hogy másnak se nagyon hiányoztál, pl. nekem se.
Cutbertus 2010.03.31 06:27:39
@El Topo (Sgt. Elias):
mivel többet nem érdemelsz.
nem érvelek mert bizonyos .. szint alatt az észérv úgyse hat, energiát pedig fölösleges az ilyenekre pazarolni..
ugyanis csak értelmes emberekkel kívánom megosztani véleményemet.
sorsuk régen korrektül volt meghatározva.. Taigetosz! ;)
nézd.. attól, hogy megtanultál írni.. még nem kell feltétlenül erőltetned a dolgot ha nincsenek értelmes gondolataid amiket leírhatnál.
Cutbertus 2010.04.01 05:09:21
@El Topo (Sgt. Elias):
látom nem értettél meg.. akkor leírom a gyengébbek kedvéért direktben azt amit gondolok .
te nem kis lelkiismeretes vagy hanem egy kis seggfej!
az ilyen kicsi-kancsóknak szoktam csak úgy szórakozásból letépkedni a fejét ha élőben is másokat basztatnak. lásd: pl. donna
javasolnám térj vissza a kis szaros blogodra (már ha van mert én ugyan erről nem tudok és nem is hiszem, hogy bármikor kíváncsi lennék rá mit irkálsz-firkálsz össze rajta). ott azzal köcsögösködsz akivel akarsz.
na?
érted már mi a baj veled kis szaroslábú csótánykám?
Mit szóltok ehhez a Dell laptophoz? Core2Duo T6570 (2100) proci, 4GB ram, 500 GB merevlemez, DVD-író, wifi ... szép. Nettó 129 ezer forint a kicsike. Nos, a képviselőknek nem ilyen lesz. Nem is nagyon szaporítanám a szót: a leendő képviselők nettó 300 ezer forintos laptopot kapnak.…..
De jó mostanában Tóth István Jánosnak lenni. János ugyanis korrupciókutató. Ezzel kétségkívül az ország legelfoglaltabb embere lehet, mert kutatási anyag nokiadoboz raklapszámra van. És képzeljük csak el, külföldi társaiknak a fejlett harmadik világba, esetleg Közép vagy…..
Cutbertus 2010.03.23 06:14:21
@El Topo (Sgt. Elias):
na, eddig olvastam a hozzászólásaidat de most már elszakadt a fonal nálam..
elég agyament dolgokat beszélsz/írsz.
alighanem annyi közöd van az egész sereghez mint süsü a sárkánynak..
vagy nagyon jól titkolod a szakértelmed!
miért is kell a kerítést őrizni?
milyen értékes tiszthelyettesekről beszélsz?
tulajdonképp miről beszélsz??
ha tisztában lettek volna a berepülés tényével.. akkor már rég készen álltak volna a magyarázattal.
egy szart és az egész jelenlegi rendszerünk mert gyenge "megélhetési" katonáink vannak és gyenge képességű tisztjeik, a szekeresről pedig ne is essen szó.
akik valamit, valamikor még tudtak azok mind elhagyták ezt a pályát, részint maguktól vagy azért mert ellehetetlenítették őket és a munkájuk végzéséhez szükséges eszközöket.
ezen inkább velem ne nyiss vitát, mert amit tudok azt ide nem írom és nem is írhatom, de ettől a tény még tény marad.
Vastagbőr Kórkép 2010.03.19 21:15:00
Magyarország kórképe ... Veszik és viszik az "Öszödi beszéd" DVD-t. Döbbenet. Egy beszédet, ahol a miniszterelnök bevallja a frakciónak titokban, hogy nem kormányzott, hogy hazudott, mindent csakis a hatalomért. És ezért kifizetik az emberek azt az ezrest. Döbbenet.…..
Feri tényleg beváltja a rendszerváltás álmát, és megcsinálja a 10%-os MSZP-t ... Nem elég, hogy 4 éves miniszterelnöksége, pártelnöksége a 43%-os MSZP-ből egy szupercuki kis pártot csinált (30-44 közötti korosztályban 4% az MSZP) több nagy pártra elegendő platformmal,…..
Cutbertus 2010.03.05 05:56:53
@laspalmas:
miért nem egyszerűen csak annyi, hogy ELMEBETEG.
ennyit írni erről a senkiről :)
de egyébként roppant találó és helyes összefoglalása az egyéniségének!
;)
Aki túlélte az MDF-es videó megtekintését, azoknak itt van két újabb vizuális csemege, a tatai mszp-es jelölt, Szaniszló Zoli kampányvideói. Én csak egyet kérek: Még több home videót a népnek, kedves "jelöltek", bárki bemutatkozhat a Youtube-on, ne fogjátok vissza…..
Cutbertus 2010.02.24 05:28:58
@Nestor:
ki idegesíti magát egy ilyen alakon? félreértetted a dolgot.. röhögünk rajta :) ezen röhögünk de a többin aki most képviseli azt a pártot amit reklámoz.. na, azon dühöngünk!
superman-usok kellenek a világnak mert ez nyilvánvalóan csak az lehet, ha már 25évesen céget alapít és vezet (minden szabályt betartva, nyereségesen).
ja, és a flakont is el tudja kapni :)) ráérő idejében, minden külön javadalmazás nélkül!
persze.. ha meggondolom.. akkor eddig is tudhattam volna, hogy az mszp-ben csupa superman&girl van, hiszen képesek agy nélkül élni, pl. a lendkerekesildicica is jól példázza ezt.
én ilyen szép és okos nőt még sose láttam :)))
Napi Populista KampányÍgéret - 1. rész Nem bírtam tovább, mert ilyen nincs, és még is van. Új sorozat, hadd szóljon. Úgy látom, minden napra jut egy-egy csemege. Mondjuk úgy, az alanyi jogú Zinternet volt a 0. rész. Egy mondat az MSZP 60 oldalas programcsomagjából. A…..
Cutbertus 2010.02.18 20:06:59
@arlequin:
mi van veled? :D :D
ne igyál ha az ilyen rigmusokat hoz ki belőled :D
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
Cutbertus 2010.02.11 11:56:10
@szmoker /segílyes/:
nekem tetszett :D különösen az a rész mikor a kék inges belepofázott és lazán közölte vele, hogy KUSS! :D
egyébként meg ezen annyira nem kell csodálkozni, hogy ilyenek járnak az egyetemekre (ez az ÚJ-világtrend) meg a hierarchia is fontos a képzést illetően..
mert pl. ha mondjuk valaki a No1 akkor a No2 csak ostobább lehet, hogy ne törhessen a helyére az egyesnek! és így tovább..
most nagyjából tudjuk milyen a No1.. akkor pedig nem kell csodálkozni a tendencián ;)
ha hülye vagy egyetemre mész, ha még "hülyébb" akkor szakmát tanulsz.
gusztustalan egy valaki az a nőstény.. még a pofázmányáról is süt a fajtájának minden jele.
Cutbertus 2010.02.13 08:38:18
@ravaluf:
ha mindenki ilyen módon gondolkodna és adna hangot véleményének, akkor hidd el.. nem lennének "itt is írogató echte nácik" .
belőlem pl. az olyanok váltják ki a "echte náci-t" akinek Te most megfeleltél írásaira.
köszönöm, hogy vannak ilyen emberek is! és csak azt sajnálom, hogy az ilyen emberek vesznek oda először mikor a másfélék által kreált, szított gyalázatok kitörnek.
Amíg a Fidesz és az MSZP egymást túllicitálva verseng a nyugdíjasok kegyeiért, addig a kétségbeesetten kapálózó MDF valami egészen újjal lépett a porondra. Miniszterelnök-jelöltjük 71 oldalas kiskönyvet írt gyerekeknek gazdasági témában. A kiadvány százezer példányban…..
Cutbertus 2010.02.10 21:39:09
@tesz-vesz:
csatlakozom a véleményedhez! ;)
A Spotter blogról vettem át a sztorit. 1993-ban az orosz államadósság fejében 28 darab MIG-29 Fulcrum vadászgépet szerzett be a magyar állam. 1993-ban ez 800 millió dollárba került. 1997-ben már csak 20 aktív gép üzemelt, majd csak 14 gépet tettek NATO-kompatibilissé. 2005-ben…..
Cutbertus 2010.02.02 18:50:51
@derelyegrádi szellem:
hmm.. nem érzékelem, hogy a Magyar jogsértettségét, fájdalmát valahol is méltányolták/méltányolják.
emiatt én is csak a régi mondás szerint teszem mások irányában a méltánylást:
"amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten"
az egyéni sorsom méltánylását viszont nem várom és nem is kérem senkitől.
továbbá.. ha bármikor sérelem ért/ér nem hánytorgatom föl azt, hogy szüleim elhaltak 17éves koromban és ezért kérem vegyék figyelembe illetve ezért kárpótoljanak egy egész nemzetet. ha meg valaki (mondjuk ez tény és papírral bizonyított) kétségbe vonná a dolgot akkor nem ragaszkodnék ahhoz, hogy azt az embert jogilag vonják felelősségre és ezt az egész világon tegyék meg. a személyes tragédiák a személyekre tartoznak a háború meg háború és népeknek (MINDEN RÉSZTVEVŐ NÉPNEK) okozott veszteséget. nem összemosható a két dolog.
a cionizmus pedig szinte egyenértékű fasizmussal (CSAK MILY ÉRDEKES, HOGY EZ MÉG A BÉKÉBEN IS MŰKÖDIK) és nincs aki elítélné.
meglátásom szerint pedig ez így sokkal durvább.
az "elégő áldozat" megnevezés kicsit furcsa használata a háborús veszteségekre.
aztán meg.. igen csak elcsépelték már a dolgot és 70 év után, ideje lenne ezen már túllépni és nem naponta hallgatni a mindenféle médiákban 30-40percenként (pl. Kossuth rádió).
ha valamit ennyire erőltetnek akkor felmerül bennem a kérdés, hogy ilyen ostobák vagy valamit ennyire takargatni akarnak esetleg mint zsarolás merül föl az ügy (na de az meg büntetendő. vagy nem?).
az ostobaságot nem feltételezem..
egyébként unom és utálom ezt a témát (sose írtam ilyeneket és ebben a formában se) de nagyon teleszaladt a cipőcském a jude beszólásával. ez az amit nem bírok elviselni.. mikor valaki koptatja a száját (tegye) de ne személyeskedjen (ha mégis megteszi akkor nyelje le a következményeit)!
ez is egyik csodálatos tulajdonságuk, hogy nem bírják alapállásban tartani a pofájukat.
pontosan.. mint a cigányok.
Cutbertus 2010.02.04 09:47:34
@delano:
rövid leszek.
kiragadott részleteidre a magyarázat talán elegendő.. de nem az általad kiragadott részletek adják előző hsz-om esszenciáját!

tehát, tökéletes bizonyítékát látom válasz hsz-ban annak.. miként jár agyatok és miként igyekeztek mellébeszéléssel (a lényegtelen dolgok kiemelésével és annak megválaszolásával) manipulálni másokat.

úgy hiszem.. pontosan értetted miről beszélek és érted most is.

de a veled folytatott beszélgetés "parttalan" és számomra érdektelen mint ahogy a "zsidó
érdekek védelme" is.

a valóság pedig ebben is kicsit más.. cionizmus?? érdekvédelem??

igen..
ha kell hazugsággal, manipulációval, erőszakkal, népek kiirtásával, vesztegetéssel, zsarolással.. de megvédem az érdekeinket! na, ez az érdekek védelme!

hozzátenném, hogy ezek a módszerek nem csak elítélendők de büntetendők is.

akkor milyen jogon mentitek föl magatokat ezen bűnök alól?

ja persze!
az egész holokauszt cirkuszra ezért van szükségetek,
és ezért kell büntetendővé tenni minden országban ennek a kamunak a tagadását.

imádtam, mikor arról olvashattam, hogy egy kislány azért menekült meg mert kimászott a gázkamra nyitva felejtett ablakán..
édes istenem.. legalább néha gondolkodjatok reálisan!
Cutbertus 2010.02.04 19:56:51
@delano:
tudd már, hogy miről beszélsz folyamatosan..
itt az első bejegyzésem és itt van a te első nekem címzett válaszod!
olvasd, értelmezd és szórj hamut a fejedre, majd tépd meg ruhácskádat is mellé.

Cutbertus 2010.02.01. 09:18:24
ezek már soha nem fognak repülni Mo-on.
majd eladják vagy inkább oda adják a zsidóknak gyakorolni, hogy az egyiptomi meg a többi légierő ellen ne legyenek felkészületlenek.
támogatni kell azt az igazságos, munkaszerető, becsületes népet!

delano 2010.02.01. 09:50:04
@Cutbertus: "ezek már soha nem fognak repülni Mo-on.
majd eladják vagy inkább oda adják a zsidóknak gyakorolni, hogy az egyiptomi meg a többi légierő ellen ne legyenek felkészületlenek. "

Te aztán nagyon okos gyerek vagy. Izraelé jelenleg a világ legmodernebb és az egyik legerősebb légiereje. Ha olvasnál külpolitikai híreket is, akkor tudnád, hogy még az oroszok is Izraeltől vettek tavaly vadászgépeket, mert annyival előttük járnak technológiában.

Ezekután szerinted pont ezekre a lepukkant magyar gépekre van szükségük? Vagy csak zsidózni akartál egy jóízűt, mert az olyan vicces?

ki is volt az aki kikezdte a másikat?
"Te aztán nagyon okos gyerek vagy."

és hol van az enyémben zsidózás?
erre gondolsz?
"támogatni kell azt az igazságos, munkaszerető, becsületes népet!"

vajon miért érezted annak ezt a mondatot? még csak smile sincs utána.
ah.. értem már.. úgy érezted nem ez az igazság velük/veletek szemben!
vajon mi lehet ennek az oka? talán az, hogy belül érzitek/tudjátok a valóságot de ez csak belső használatra való és senki nem tudhatja meg rajtatok kívül?

aki ismeri a cigányok érvelésének alapjait annak nem olyan nehéz követni a tiéteket se.

Radnóti egyébként elhagyta vallásotokat!

mondjuk.. nem a vallás tesz benneteket olyanná amilyenek vagytok az csak kibúvó számotokra, hogy megmagyarázzátok magatoknak miért tehettek meg mindent bármilyen népcsoporttal (goj).
szelektív az agyatok és a gondolkodásotok is.. a baj ezzel csak az, hogy nem az emberiség hasznára hanem kárára és a saját hasznotokra alkalmazzátok.

speciel.. szó szerint kufárok vagytok akiknek csak a haszon számít és nem érdekli ezen kívül más emberek boldogulása, joga.

nem vagytok ám kivételezett/felsőbbrendű faj mint hiszitek, hirdetitek.

mi több magatoknak szerzitek az egyre több ellenséget az ostoba hozzáállásotokkal a többi emberhez.

remélem sikerült levonnod a megfelelő következtetést az első hsz-ok felfrissítéséből!
de talán a többit is érdemes lenne ismét elolvasnod, hogy ne keveredj ismét az előzőhöz hasonló botlásokba.
Hétköznapi drámahozzávalók pár bekezdésben. Adott egy jobboldali családban felnőtt fiú, az ő haverja (Nagy-Magyarország – Jobbik fan) és egy baloldali lány. Mit ad Isten, az útjaik egy iskola révén összefonódtak. Délutáni séták, találkozások, aztán az ősz…..
Úgy is mondhatnám, hogy van bőr a képükön.A dübörgő MSZP-kampány legújabb állomása az "Így kormányoztok ti" honlap. A kis sárga pöttyökre rákattintva részletesen elolvashatjuk mind a 19 (!!!!) korrupciós, vagy az MSZP szerint annak tűnő ügy részleteit. Új…..
Cutbertus 2010.01.11 06:43:40
@dr. Grünwald Ottó:
szerintem az a tanulság ezekből a pöttyözésekből, hogy "egyik kutya, másik eb!"
a pöttyeikkel meg csak a felszínt karcolgatják mert igazán belemenni egyik se mer.
akkor besárgíthatnák - pirosíthatnák - kékíthetnék és zöldíthetnék az egész ország területét de valószínűleg még külföldre is jutna a színezésből.
Többek között én is megkaptam a levelet a postaládámba Orbán Viktortól. Hogy honnan tudja a nevemet és címet a Viktor, kész rejtély. Bat kolléga is megkapta, ő beszkennelte nekünk és elküldte. Az eleje a szokásos Viktor-bullshit-generátor, viszont a vége valami újat tartalmaz:…..
Kész. Nincs mit írnom. Újra megtette. Remélem a CNN.com már átvette a videót. Reset, majd egy gyors reboot...  ..
Cutbertus 2010.01.06 18:35:08
Cutbertus 2010.01.06 19:21:40
@Irish Whiskey:
szerintem nem csak az elmúlt 20 évről szól a szavazás.. hanem ebben benne lesz minden nyomorunk és szomorúságunk.
az nem csak 20 év alatt történt hanem lényegesen több idő volt ;)
talán hamarosan megint egységessé válik a nemzet.
és, hogy egy örök "klasszikus" mondásával éljek: akinek nem tetszik annak el lehet menni innen, itt lehet minket hagyni kérem. :D
Cutbertus 2010.01.07 06:29:04
@Kartal (aki beleszól):
"ő mesélte, hogy ott kint a magyarok azt szokták mondani - hazudni -, hogy ők Erdélyből jöttek, semmi közük a magyarországi magyarokhoz..."
inkább az igazat mondanák:
hogy azért jöttek el onnan mert visszataszítónak tartják az országban folyó dolgokat, trendeket stb.
és azt is elmondhatnák, hogy sajnálják azokat akik nem mehetnek el innen, azért mert anyagilag nem tehetik
vagy pedig azért mert hiszik, hogy azok lesznek kénytelenek tovább állni innen akik lejáratják a Magyarokat!
én nem azt szégyenlem, hogy Magyar vagyok hanem azt, hogy ember! ez az idióta viselkedési forma jellemzően nem csak a magyaroknál jelenik meg, hanem a világ szintjén is.
lehet.. inkább én vagyok itt az idegen? nem az ufók!
;)
8,7 milliárd eurót hívtunk le az IMF hitelkeretéből. 2010-ben meg kell kezdeni a törlesztést. 2010 utolsó negyedévében 170 milliárd forintot, 2011-ben 1150 milliárd forintot, 2012-ben 900 milliárd forint, 2013-ben 50 milliárd forintot kell(ene) visszafizetni az IMF-nek. De hogyan?…..
Cutbertus 2010.01.04 09:41:50
@Sörömpőőr:
azt hiszem, hogy a kommunizmus mint olyan.. azért nem létrehozható mert egyetlen dolgot nem vesz figyelembe: az emberi önzést vagy ha úgy tetszik egoizmust.
tehát nem az emberi butaság akadályozza a létrejöttét hanem a rosszindulat.
ezen pedig csak akkor lehetne változtatni ha a szocializálódás stádiumában nem a mostani példák volnának követendőek. erre nincs esély. némely ember kilóghat a sorból de azok áldozattá válnak a későbbiek folyamán vagy tehetetlen dühükben még inkább kegyetlen akarnokok lesznek.
tehát a kommunizmus mint olyan soha se fog létrejönni kb. annyi az esély rá mint a világbékére :)
Cutbertus 2010.01.04 13:51:05
@Doña ¡Cara(mba)!:
miért gondolom azt, hogy némi fogalom zavar van itt?
a kommunizmus nem egyenlő a szocializmussal!
konkrétan kommunizmus sose volt sehol!
;) romániában és ukrajnában és cubában és... SEHOL!
Cutbertus 2010.01.04 14:59:54
@Sörömpőőr:
és most szintén itt tart a nemzet nagy része
" A reggeli többnyire cukor nélküli cikóriakávé volt, délben üres leves, némi szárított konzerv („dörgemüze”), este konzerv, szalonna, hagyma, és egész napra fél kiló kenyér."
na, most még csak háború sincs!

@Kartal (aki beleszól):
ezzel pedig egyetértek!
" Akkoriban mindenki szenvedett, mindkét oldalon milliók haltak meg - jó és rossz emberek egyaránt -, mindkét oldalon gazemberek ültek a bársonyszékekben, akik lelkiismeret-furdalás nélkül küldték vágóhídra népüket."
nagy kár, hogy a követőik még mindig nem haltak ki :(
Hát ez jó lett ... ;-) Ööö, ki is lesz a harmadik erő?  Minőségi ugrás a 2004-es kampányfilmekhez képest: egy, kettő, három. Ez sajnos nem hivatalos MDF videó, ami kár, mert ez meg egyenesen szenzációs: ..
Blogunk külön rovattal rendelkező kedvenc szereplője, Kolor két napja az MTV Ma Reggel című műsorának vendége volt. Remek szereplés volt, több mindent megtudhattunk: 1, Szirmay Dávid, a Bors politikai rovatvezetője feltette neki a kérdést, miért van szükség az 53 fős OCÖ-ben 24…..
Cutbertus 2009.12.23 12:36:29
@beleszolok:
erre gondoltam én is.
mekkora egy faszok! legalább olyat csináltak volna ami észrevétlen marad.
egyébként nagy ívben sz..ok rájuk elmondom élőben is nekik amit gondolok.
nem kell ahhoz leskelődni (az olyan beteges dolognak tűnik számomra).
Cutbertus 2009.12.23 12:51:37
@beleszolok:
ááá.. ebben az országban semmi nem olcsó, csak.. az ember élete/egészsége, ha Magyar!
mitől kerül minden alkalmatlan ember felső/legfelsőbb vezető pozícióba itt?
sose lesz ennek vége?
:(
Az osztrák és a magyar kormány 2000-ben megállapodott abban, hogy kárpótlást kérhetnek azok az emberek, akiket a II. világháború idején a mai Ausztria területére hurcoltak kényszermunkára. A kárpótlási igényeket 2003-ban lehetett beadni. Magyarországról több mint 12 ezer,…..
Cutbertus 2009.12.20 20:41:02
@hoplita:
teljesen egyetértek a leírtakkal.
ez a helyzet ami itt kialakult az országban, nagyban hajaz a "vadnyugatra".
tehát nyugodtan járhatna a fegyvertartás állampolgári jogon.
úgyis minden olyan hozzájut aki nem a megfelelő célokra kívánja használni (elmebetegek, bűnözők, politikusok-ennek a szónak lassan nem is tudom az értelmét, szinonimája lenne a seggnyaló és bűnözőnek?).
tehát csak kapjon mindenki aki Magyar állampolgár és a tulajdonát, testi épségét kívánja megvédeni. tekintettel arra is, hogy a bohóc-rendőrség erre képtelen. meg nem is nagyon akarja mert elfoglalt a közúti szabálysértésekkel illetve a Magyar emberek zaklatásával.
Cutbertus 2009.12.21 05:11:52
@Sörömpőőr:
" a rendőrség lássa el a feladatát: ha kihívják, küldjenek ki egy járőrt tíz percen belül, a tetten ért bűnözőket fogják el, és kaszlizzák be szépen! "
de nem teszik! most fontosabb nekik az új lehallgató szoftverük, és egyébként is millió fontosabb dolguk van. valami azt súgja nekem, hogy a jövőben is hasonlóan "hasznos és fontos" dolguk lesz ami miatt csak engedélyezni kellene a fegyvertartást azoknak akik nem feltétlenül rossz szándékkal kívánnak fegyvert birtokolni. hiszen.. minden embernek joga van a biztonsághoz és ha az állam ezt nem tudja biztosítani akkor fel kell hatalmazni az embereket ahhoz, hogy ezzel a jogukkal élhessenek.
különben is ebbe az irányba fejlődnek a dolgok (mert engem pl. már nem érdekel, hogy megvéd-e az "állami biztonsági szolgálat" és ha nem akkor milyen következményekkel jár, hogy ha én végzem az általa nem végzett feladatot).
valamiért azt hiszem, hogy ezzel pedig egyre többen vagyunk így.
és ebben a gondolatban pedig teljesen osztom a véleményt:

"Elsősorban visszatartó ereje lenne, ha minden házban feltételezhető volna az önvédelmi fegyver.
Tudod, én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen és sose kelljen, mint hogy ne legyen, amikor nagyon kéne."
Cutbertus 2009.12.22 10:08:04
@Sörömpőőr:
vazze'
Te vagy idealista vagy.. vagy pedig valami más.
ezt nem gondolhatos komolyan " És remélem, hogy az új kúrmány, mely a nép széles rétegeinek támogatottságát fogja élvezni, s így nem lesz rászorulva az AVH-sdira, remélem, hogy az új kúrmány meg is húzza majd ezt a tollvonást, és a rendőr is épp úgy tíz percen belül kiér és intézkedik majd, mint a mentő vagy a tűzoltó. Szerintem ez a jövő útja, "
persze lehet, hogy csak egyszerűen nem olvasol újságot, nem hallgatsz rádiót, nem nézel tv-t és nem beszélsz senkivel..
honnan gondolod, hogy itt bármi is történhet a narancsosok nélkül? nekik pontosan olyan szükségük van a hallgatózásra mint ezeknek akik most vannak.
együtt keverték a sz@rt és pontosan annyira benne is vannak, tehát ne várjon senki csodákat tőlük. ugyan ezen az úton fogják nyomorogtatni a népet és ugyan úgy sz@rnak a fejükre (volt idejük megmutatni már tehetségüket és azt is, hogy mennyire fontos számukra az emberek biztonsága) pedig akkor még jobb idők jártak. most pedig remélem a jobbik idők járnak majd! ;)
továbbá, úgy gondolom, hogy a képviselő "urak" semmivel nem jobbak az átlag Magyar állampolgárnál és amennyiben nekik jár a fegyverviselési engedély..
akkor mindenkinek jár!
illetve: elvenném még azt a mocskos mentelmi jogukat is mert az mögé bújva nem kevés szemétséget követtek/követnek el.
milyen alapon is van az?
javasolnám a személyes példamutatást nekik!
arról meg, hogy egy tollvonással nem megváltoztathatóak a rendeletek?
csak annyit említenék, hogy ha az érdekük úgy kívánja akkor bármikor képesek rá (még visszamenőleges hatállyal is).
Játszósan indult el a kampány. Na, kb. ennyit tudnak  ... szánalom. Fidelitas "Szőrözz!" (copyrighted!) VS. kiveltalalkozikorbanviktor.com (ezt a domaint egy Vancouver-i postafiókról jegyezték be) (Ráadásul a Fidelitas "remekműve" nem is működik Firefox…..
A tegnapi nap meghozta gyümölcsét, Bajnai nyilatkozott egy fergetegeset: "Magyarország jó úton van afelé, hogy a térségben először vezesse be az eurót, de azelőtt még növelni kell az ország versenyképességét, strukturális problémákat kell megoldani és költségvetési…..
Szomorú, csendes tudósítás arról, hogy Magyarország 27 vasútvonalán ma közlekednek utoljára személyvonatok.Hiába a Zemberek, az ombudsman, a VEKE tiltakozása, hiába van itt minden, bekaphatjuk. Sőt Antali Károly átalakításért felelős kormánybiztos szerint tulajdonképpen még…..
Cutbertus 2009.12.15 09:02:35
@mokkaczuka:
annyit érsz mint a választott neved,
ha leköpnek elolvadsz.
rothadjon meg minden párt (kivétel nélkül) amelyik nem a becsület útján jár!
Ezerszer megmondtam már, Gaskónál nagyobb zsivány nincs az országban! Nem hiába nyerte a "2008 Vastagbőr-díj" szavazást! És még nem is "hivatásos" poltikus, "csak" a LIGA szakszervezet vezetője. Én a Fidesz helyében 2010 májusában azonnal kinevezném…..
Cutbertus 2009.12.05 11:50:41
@zsoltix:
a katona nem megy 35évesen nyugdíjba.
egyébként egyetértek a mindenkire egyaránt vonatkozó korhatárral.
kérdés, hogy miből fizetik a nyugdíjat majd? ez miatt emelik a korhatárt, hogy ne kelljen fizetni. mert nincs miből!
Cutbertus 2009.12.05 13:32:59
@Sörömpőőr:
hát persze, hogy nem mindegy!
akkor hajlama lenne esetleg tovább élni 2-3évvel ha elmehetne nyögdíjba 65éves kora előtt.
nem mindegy, hogy egyáltalán nem kell fizetni vagy csak keveset, esetleg valamivel többet mert az a piszok tovább él 2-3évvel. azt hiszem, egyébként teljesen filozofikus ez a korhatár kérdés, igen kevesen leszünk 62-65évesek ha ebben a tempóban amortizálódunk idegileg és fizikailag is. a lószarrugdosóknak meg minimum kijárna az 55éves korhatár!
Cutbertus 2009.12.05 16:06:32
@zsoltix:
érdekes.. én 18évig voltam katona. a kűűfőőődi bohóckodásról megvan a véleményem.
most 42vagyok és nem nyugdíjas, az majd csak akkor leszek ha megélem a 65évet (ha addig nem emelik 70-re) ám a másik fele, hogy akkor lesz 51évem munkaviszonyban és ha a szolgálati idő szorzóját is számolnám akkor olyan 55év körül sikerülne összehozni (tekintve, hogy eltöltöttem 3évet nem itthon is). egyébként nem a külföldi szolgálatot számolják szorzóval hanem az úgymond különleges körülmények közt eltöltött időt. ami egyébként itthon is van bizonyos fegyvernemnél. ha azt is számolnám akkor +6évet adhatok még hozzá az összeghez. na?akkor el is jutottunk a 61éves időtartamhoz.
az a véleményem, hogy b@sszák meg magukat mind! és azt kívánom minden fafejűnek, hogy hasonló életútjuk legyen hasonló jövedelmekkel!
legyen 80 vagy mindjárt 100 év a nyugdíj korhatár!!