Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaiwer

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus tréninget jelent az ember idegrendszerének, ha problémája támad bármelyik magyar mamutszervezettel, legyen az önkormányzat, közszolgáltató vagy óriáscég. Az OTP-re mindig lehet számítani, ha ügyfélkínzásra terelődik a szó. Ismerkedjenek meg Adival, akivel…..
Gaiwer 2010.05.07 12:29:42
@CatMother: az a gyerekrajz valójában egy napraforgó vagy egy kokárdavirág, pontosan nem emlékszek. normálisan megrajzolva.
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
Zsolt a mai nap Torkos Borza, szegény olvasónk, úgy tűnik, alaposan megjárta az Aegon biztosítóval. Zsolt azt állítja, hogy több értesítést és számlát nem kapott meg a biztosítójától, amit akkor nem vett észre, később pedig az önmagában jelentéktelen tartozás miatt súlyos…..
Bajader az Ingatlan.comon találta meg egy éve vásárolt lakásuk hirdetését. Elképzelhető, hogy az ingatlanosok kedvenc, dizájnos lakásaikkal csalogatjáka naiv ügyfeleket? Engedd meg, hogy te legyél a szelep, akárcsak Feuerstein kormányzó fején a Szaffiban. Árulják a fejem felett…..
Gaiwer 2010.04.29 22:22:34
Vannak a minősített mazochisták, akik például egy 5 éves külföldi tanulmányra is viszik magukkal a T-Mobile-előfizetésüket. Aztán persze ellopódik a telefonjuk, és nézhetnek maguk elé bután, hiszen ügyintézni csak személyesen lehet: A fiam tavaly ősszel öt évre, külföldre…..
Picurigor a nyíregyházi Media Marktban az előzetesen ígért 10-15 perc alatt szeretett volna áruhitelre vásárolni, de végül az egymást érő szerencsétlenkedések miatt kénytelen volt többszöri úttal, összesen 3 és fél órát eltölteni a dologgal. Vasárnap megláttam egy bazi…..
Gábor a sátáni hamu miatt itthonragadtak halmazáig jutott Egyiptom helyett a Kartago Toursszal. Péntek este törölték a járatát, hétfőn pedig délelőtt szóltak neki, hogy délben indul a gépe: 16-án kellett volna elutaznunk az egyiptomi Hurghadara a kartago toursszal, este 19:45 kor.…..
Gaiwer 2010.04.20 22:46:10
@daniferi:

igen, csak egy komoly utazási iroda ezt úgy megoldja, hogy "ok, ne add vissza ezt a 50 szoba árát, de akkor leszophatsz mert többet senkit nem küldök hozzád"
Gaiwer 2010.04.21 08:31:28
@CatMother: látszik hogy nem a közvetítői szegmensben dolgozol. ha a karthago évi 500 szobát közvetít ki a turistáinak, egy szálloda se fog baszakodni az esetleges 50 visszatérítés miatt... ráadásul nem csak szobákról van szó, hanem egyéb extrákról amit általában ugyan úgy a szállodától vesznek igénybe.
Slima több fotóval is illusztrálja a blogján, hogy szerinte jó régóta le nem takarított vér borzasztja el a belvárosi metrózókat. Én nem vagyok ennyire biztos benne, hogy tényleg vérről van szó, inkább úgy néz ki, mintha valaki festékkel akarta volna megbombázni Mesterházy…..
A Groupama Garancia február elején kétszer vonta le József számlájáról az életbiztosítás havidíját, majd ahelyett hogy visszautalták volna, próbálták előre fizetésnek elsütni. És itt még nem volt vége a sztorinak, ugyanis március elején ismét megtörtént a levonás, így…..
Volt-e másnak is Macskabrekiéhez hasonló élménye, miszerint ha egyszer beállított egy utalást a netbankon, akkor azt utólag nem nem lehetett módosítani? Ha ez általános, akkor kellemetlen hiba, és vigyázzon minden érintett, de persze elképzelhető, hogy egyedi esetről van szó.…..
Norbert jólnevelt ügyfél, aki ha nem kap csekket, befárad az ügyfélszolgálatra. De az Uniqua esetében ez sajnos nem volt megoldás, a biztosító alkalmazottja - mivel Norbert nem nála kötötte a szerződést - megsértődött és elzavarta a szemtelen ügyfelet. Az egyik legnagyobb…..
Három évvel ezelőtt írtunk először a Basic Plus Kft-ről és az  agresszív irodaszerforgalmazó módszerükről. Mihály friss sztorija elszomorító, mert a társaság még mindig talpon van és továbbra is cégekre próbálja ráerőszakolni a nagyértékű, de valójában soha meg…..
Évtizedekkel ezelőtt hallottam egy közértestől azt a trükköt, hogy a lejárt párizsit ecetes vízbe áztatják, mert attól visszanyeri a színét és megint eladhatónak látszik. A következő sztoriban ez nem hangzik el, de biztos hasonlóan hekkelték meg a 40 napja lejárt párizsit,…..
Úgy látszik az útszélen vészvillogós köcsögök miatt a parkolóörök ingerküszöbét nem üti meg, ha lerobbant autós elsétál az elakadásjelző háromszögéig: Rendszeres olvasója vagyok a blognak és épp a tegnapi nap folyamán történt meg velem az eset. Miskolcon lakom, és aki…..
Gaiwer 2009.12.01 18:15:23
@horex: ZalaegerSZEG ; SZEGed
Gábor igazi áldott naiv ember, neki őszinte meglepetés, hogy a tévében hirdetett aprítógép nem aprít, viszont szétreped, ha meleget töltünk bele. Gogyábor annyira indulatba jött, hogy olyan vicceseket mondott, mint hogy "Remélem a TV-ben szereplő vén fülbevalós majomnak csak…..
Tpapa majd 3 hónapja vár egy garanciális hiba kijavítására, de a Media Markt rendíthetetlenül hárít. Szerinte valami történhetett a hangfallal, ugyanis az ügyfélszolgálat ajándékutalvánnyal próbálja rendezni a dolgot, amivel ő nem igazán lenne kisegítve. Vettem egy pár Dali…..
Gaiwer 2009.10.22 18:49:13
@horex: szövegértelmezés fail...
Adrienn története igen hosszú, azért posztoltam be mégis, hogy aki az olvasók közül még nem vett föl lakáshitelt, de ilyesmire készül, az láthassa,mire számítson. Adrienn története ugyanis nem extrém: szolid alázások, laza szopatások, rutinszerű várakoztatások és…..
Gaiwer 2009.10.06 15:49:38
@Gaiwer: ok már látom.
@Bonbonbandita: esetleg leírnád hogy mégis melyik cég intézte a közvetítést?
Gaiwer 2009.10.06 15:51:35
@Bonbonbandita: esetleg leírnád hogy mégis melyik cég végezte a közvetítési "munkát"?
Gaiwer 2009.10.06 15:40:57
@Kulics: másold már ide a megfelelő mondatot, mert én csak ügyintézőt látok, ami az én szótáramban banki robotot jelent...
Nes többszörösen félreinformálták a K&H-nál, ráadásul egy halom pénzt akarnak legombolni tőle a bank hibájából elmaradt bankszámlakivonatért, plusz rávették két szolgáltatás megrendelésére tök feleslegesen, úgyhogy most kiakadt. Joggal. Mivel cégnek kötelező…..
Kicsit információhiányos ez a történet (milyen hitel? melyik biztosító? stb), de még így is érdekesnek tűnt. Megtudhatjuk, mi történik akkor, ha a vélhetően fedezetként szereplő ház megsemmisül a 20 éves hitel 2. évében: Rettenetesen kétségbe vagyunk esve! Augusztus…..
Gaiwer 2009.09.28 12:07:53
@papugaja: igen, a banknak is az lenne az érdeke ha az ügyfél 20 év alatt törlesztené a hitelét, hiszen így több pénzhez jut. Az egyetlen probléma itt az OTP. A legjobb megoldás az lenne, ha felkeresnék a bankot, és megpróbálnának egyességre jutni velük. majd ha ez megvan kiváltani a picsába és otthagyni az otp-t örökre
Gaiwer 2009.09.28 15:19:25
@ficsilla: kiváncsi lennék hogy milyen jól éreznéd magad izlés nélkül... amikor leülsz ebédelni és csak az állagát érzed a kajának. elég unalmas lenne egy idő után...
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
A Homárhoz forduló Naiv Ügyfelek nagy része ki van borulva az őt ért inzultuson, de ilyen szomorú sztorink még nekünk is ritkán akad. Orsi édesapja hetekkel ezelőtt halt meg. A gyászoló gyermek elküldte a halotti anyakönyvi kivonatot és a mérőóra állását a szolgáltatónak,…..