Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hakapes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédségek Kényszerleszállás 2017.02.23 00:49:17
A mai posztom nem igazán svédség, de azért valami kapcsolat van - erről majd később. Amikor Amerikában éltem, egyszer megkérdezte tőlem valaki, mi szerintem a legnagyobb különbség az amerikaiak és a magyarok között. Rövid gondolkodás után az jutott az eszembe, hogy az amerikaiak mindig azt keresik,…..
Hakapes 2017.02.24 09:44:20
@Okkoskka: Szerintem pont erről szól a blogpost...
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Eljutottunk a tegnapi start után a verseny feléhez, közeleg a pénteki döntő. Ma női fotós dominancia nőképéről várjuk a női és férfi közönség döntését, kattkattkattttt előre a fotópályázat rögös útján!   poll by twiigs.com Link a szavazáshoz, hogy elvihesd:…..
Egyből meg is válaszolom a saját kérdésemet: szerintem kell.  Jót tenne a bringás életnek, jót tenne a civil életnek, mert olyan szervezetről van szó, amely sok területre tud aktívan bekapcsolódni és egy nagyon is életközeli témával foglalkozik. Mi is kell a…..
Hakapes 2009.10.04 22:14:30
@pt_tomi:
Nos, lesz valamilyen mozgolódás helyi szervezet ügyében?
Köszi!
Olivér