Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lividitylight

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
lividitylight 2009.09.22 22:55:27
Család... Ha anyáddal nem jössz ki ...lecserélnéd? Most estem túl egy ilyen jellegű szakításon, mivel "páromnak"..menyasszonyomnak... nem csak én voltam. Ha átmenetileg jónak tűnik egy kapcsolat, ahol ugye mindenki (a kommentekből itélve nagyon kevesen) tudja hogy eleinte a jót mutatja mindenki magáról, akkor érdemes mindent, és mindenkit szétcseszni magunk körül? Kedves volt páromnak is tették a jót, szépen össze is jártak, és mindaddig jól is ment amíg ki nem léptem a képből. Utánna rövid időn belül előjött az egyébb "emberi" oldal is és vele együtt a problémák, majd nagyon gyorsan szét is mentek. Szeretett volna visszakéreckedni, elküldtem a jó büdös ...-ba. Ismerősöktől tudom, hogy rájött, hogy mit tett, depressziós és lépésről lépésre zuhan, és mindezen csak mosolygok, remélem lesz neki még lentebb is. Kívánom az összes idióta hormontúltengéses, gyermekeit otthonhagyó és szülőként discóba magamutogató majomnak (legyen az férfi, vagy nő)aki a fenti esetben mákszemnyit is sajnálja , hogy a fentebbi történet a párjaitokkal történjen meg. Semmizzenek ki és dobjanak el mint egy rongyot, amit utánna remélem számos illető megtapos.És miért? Vagy kikért? A kitartásért cserébe és szarbahagyottakért, a k.rválkodó (anya-vagy apaként flörtőlő teljességgel egyre megy) "szülők" gyermekei nevében.Akiben van emberség és tisztelet azokban ezek a dolgok fel sem merülnek, esélyt sem ad rá sem fizikálisan sem gondolatban. Elfogadja, hogy vannak rossz napok, elfogadja hogy vannak nehéz idők. De kitart. Felhőtlen szerelem csak a hülye brazil sorozataitokban vannak, meg az idióta nyálas regényekben, meg az értelemben-éretlen felnőttnek számító szánalmas naív emberek tudatában létezik. Fiú vagyok, bár akinek van értelme tisztán tudja, hogy ez nem nem kérdése.
lividitylight 2009.09.24 22:41:17
@Erásss: Kinek értelme van olvasson a sorok között. Elegendő annyi, hogy nem értettél meg semmit amit leírtam. Ne szórakozzon mert szülő? Sajnálatos, hogy csupán ennyit sikerült megértened. Nincs gyermekem, de ha lesz a szórakozás nekem a családi programról fog szólni, nem pedig külön utakon. Anyuci elmegy discóba, vagy apuci hazaesik éjjel a sörözőből...ezt meghagyom neked és a fajtádnak. Itt Budapesten ez nagy divat...meg is látszik mennyi csonka család él itt.Teljes élet...embere válogatja, nekem a családom lesz a kikapcsolódás, neked a buli meg a haverok.Ja és 9-évig mi is boldogan éltünk. Majd akkor vigyorogjál ha a "boldog" párkapcsolatod esetleg mélypontját eléri (mert ez elkerülhetetlen) és párodat majd más vígasztalja (ahogy itt olvastam volt aki nevén is nevezte a "kefegép"). A boldog párkapcsolatod hipp-hopp elvész utánna már csak adóságod és jobb esetben csonka családod marad. Kiváncsi lennék, hogyha a párod idővel nem lesz csudaboldog melletted és ahogy írtad "VÁLTANI KELL" és váltani fog...te pedig ráb.szol, akkor is hőn kiállsz az igazad mellett?