Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lopici gáspár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember elutazik egy hosszú, tévémentes miniszünidőre, és mire hazajön, kiderül, hogy államcsőd-közeli helyzetben van az ország, illetve, hogy nem is, de azért a tőzsde összeomlott, a forint meggyengült, az unió, Amerika és Oroszország megorrolt ránk. Bekapcsolja a tévét, hogy…..
Subba Vasárnapina: Banám 2010.05.16 14:58:00
Banám Sok-sok pici ázsiai Egy kis hazai Jó színészek! Busty Milf of the year Csitt-csatt Újabb pornós kurva az ország legszánalmasabb és legröhejesebb, képmutató tolvajbandájától, a drogosok, náci skinheadek és levitézlett pornós ribancok gyüjtőpártjából, a szaros…..
lopici gáspár 2010.05.16 16:33:30
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
Samu, kedves sörkedvelő olvasónk ez úton figyelmezteti minden további sörkedvelő olvasónkat, hogy a maglódi Auchan érthetetlen árképzéssel az eddig 209 Ft-ért árult Bürger sör literjét 645 Ft-ra emelte, de csak a kétliteres kiszerelésben. Vigyázzunk, nehogy ráfázzunk! Én…..