Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamy

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„52 éves volt, nős, de elkezdte fűzni a fejemet” A 18 éves lánnyal szakít élete nagy szerelme, de egy utazás során különleges útravalóval vigasztalja meg a sofőr bácsi. A lány nem ellenkezik. Kisvártatva az ex-barát is előkerül, de ismét csalódást okoz a lánynak,…..
Aki eddig csak olvasta a blogot és még nem kommentezett, most biztos elsüti az első hozzászólását, mert igen meredek történet következik, amit lehetetlen vélemény nélkül hagyni: egy családanya valóságos utcai harcot folytat szomszédjával, ugyanis a lánya beleszeret a kellemetlen…..
Tamy 2009.12.09 08:40:00
@rikus: @Girgesz: Megyek, kirakom a kutyám az erdőbe...
Tamy 2009.12.09 08:49:28
@Girgesz: Értettem így is :). Amúgy semmi pénzért nem adnám és ölni tudnék érte, szal... Biztos bennem van a hiba...

A szomszédokról csak annyit, én albiban lakom évek óta. A régi helyen egy kínai házaspár volt a szomszédunk, akik jófejek voltak, a mostani szomszédaimat meg nem ismerem, pedig itt élek több mint fél éve. De a kertesházban ahol a szüleim laknak nekünk is van egy idióta szomszédunk... Ő nem bánt senkit, csak kölcsönkér. Nem pénzt, szerszámokat. Aztán elfelejti visszaadni. Sebaj, érte megyünk. Közli, hogy az az övé, de szívesen kölcsönadja :D. Jah, és evidensnek veszi, hogy mivel az ő családja lakik a legrégebben az utcába (a vályogházat az ő nagyapja vagy ki építette), ezért mindenki csakis azért költözik oda, hogy enkik segítsen házat felújítani, kertet gazolni...stb...:D
Tamy 2009.12.09 09:24:38
@tuli (grincs): megeshet, de nagyobb az esélye, hogy alacsony volt a kerítés abban a bizonyos állatkertben...

@Girgesz: @vagány csaj: Na igen... Az enyém csendes jószág, panelban nőtt fel, csak akkor ugat, ha valaki be akar jönni :).
Hiába is próbálkoztak, sehogy sem tudták megcsalni egymást. Egy srác megbeszéli barátnőjével, hogy szerelmük elérkezett arra a pontra, ahol már csak a nyitott kapcsolat tud segíteni. Mindketten belemennek és baráti hangulatú, kölcsönös élménybeszámolót is tartanak utána…..
„Ha nincs pénzed, akkor adok kölcsön mozijegyre, és holnap visszafizeted” Következő posztolónk vérciki randiélményt kínál, és nem is csalódunk. A két történetet egyetlen közös motívum köti össze: a kamugazdag pasik. Azok a férfiak, akik azt hiszik, hogy minden…..
Tamy 2009.12.02 20:57:42
@Igazság Atyja: Nah kíváncsi vagyok, kire tippeltél :), én írtam :)

Látom, nem kaptam oltást (nem sokat :P), viszont többen normálisnak és szimpatikusan tituláltak, ez kedves :D.

Én is mondhatni régimódi vagyok. Kapcsolatban oké a fele-fele, de randin nem :). Kapcsolatban volt már, hogy hajlandó voltam mindent fizetni. Randin, moziba pl a jegyet általában a srác veszi, én a popcorn, kólát. Eredetileg a pénzt is erre kaptam...
Tamy 2009.12.02 21:07:19
@csillag×: :S Nem tudtam h nem szabad...:(
Élő szappanoperát forgatott egy hazugság gyáros. A srác mindenben hazudott barátnőjének. Lehazudta a csillagokat az égről, de talán néhány üstököst és pár naprendszert is. Például: sírva közli a csajával, hogy nem tudnak találkozni, mert egy német barátját halálos…..
„Falco nem volt hivatásos szélhámos, így a barátnőmet nézte vizsgamunkának” Tanulságos történet egy csalóról, aki teljesen madárnak nézett egy amúgy is naiv lányt. Szerelemmel hitegette, majd megfejte, mint a tehenet. Először csak apróbb szívességeket kért tőle,…..
„Azelőtt mindig feketében járt, de amint összejöttünk, kezdett kinyílni, virágozni, nő lenni, szép lenni, egyre többet mosolyogni.” – Levélírónk annyira jól ismer egy lányt, ahogy még magát se. Úgy érzi, soha életében nem szeretett még így bele senkibe.…..
Tamy 2009.11.27 20:16:01
Tamy 2009.11.28 12:50:26
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Bocsi, csak rohannom kellet, mert már késésben voltam....A válaszok sorban: Nem. Nemtudom, többnyire nem. Jól. Igen.
Tamy 2009.11.29 14:17:55
@TH3 J0K3R:
Erre én is hányok egyet....
Hát ez érdekes. Tudod, sztem nem a kommentelők, inkább a posztírók, és nem az 90% inkább az 50%-a lelki sérült. Ahhoz, hogy fikázásnak mindősíthess egy-egy kommentet, előbb olvasd el a posztot, és légy őszinte magaddal. Ha ezután sem értesz egyet egyik fikával se, és eszedbe nem jutna olyasmit gondolni adott esetben, hogy ez felháborító, undorító, nevetséges, szánalmas és a többi, akkor, de csakis akkor, hajlandó vagyok ezt elfogadni. Ez esetben mi beteged vagyunk, és neked van egészséges lelkületed (mondjuk ezen azért elgondolkoznék), hogy minket felháborít ha valaki egy emberiformájú gennyládaként viselkedik, míg te teljesen megértő vagy vele.

Más. Nem haragudj, de attól,hogy valaki nem tud adott esetben rendet tenni a saját életében, másoknak még adhat tökéletes tanácsot. Senki nem tökéletes, és magunknak a legnehezebb elrendezni a dolgainkat... Egyébként pedig nem vagyok itt rendszeres kommentelő, de gyakran beleolvasgatok, és nem hiszem hogy az IQ szinttel bármi baj lenne...

És végül, nem tudom, hogy a névazonosság kivételével mi a közös a blog és a fent említett iwiw-es alkalmazás között. Azt azért hozzátenném, hogy a csajok és pasik NEM társkereső, csak egy annak "álcázott" népszerűségmérő program. Ha lehet így fogalmazni.
Valaki előttem írta, egyetértek vele, attól, hogy Téged átbasztak, és Neked nem rendezett az életed, attól még nem kell ezt másokra vetíteni, pláne nem ismeretlenül.

Szép napot!
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
Agykontrol tanfolyamon ismerik meg egymást, és az érzelmek azonnal szárba szökkennek. A csaj bohókás, ízes fahumorral, a pasi pedig vevő erre. Ám, egy idő után a csaj eltűnik és a pasi szomorú lesz. Hogy bánatát enyhítse, lerándul a barátokkal a Balcsira egy kis tivornyára,…..
Tamy 2009.11.24 20:38:03
@vagány csaj: én nem azt mondtam h irány vegyetek közös lakást, csak annyit, sztem már korábban önálló életet kezdhettek volna, albi, ilyesmi...
én 21 évesen már lakásvásárláson gondolkozom, pedig sehol egy egy iciripiciri ő se, nemhogy a nagy....
csak azért írtam ezt, mert én, személy szerint nehezen tudnék közös életet elképzelni egy olyan férfival, aki ennyi idősen a szüleivel együtt él... ennyi:)
ez biztos az én szegénységi bizonyítványom :)
A jégpályán nem csak hanyatt, de szerelembe is lehet esni. Ez persze nem garancia a sikeres folytatásra. Az ígéretes kezdet után érzelmi dodgem következik, éles kanyarokkal: a fiú váratlan bejelentést tesz. A kapcsolat most a fiú-lány barátság DVD nézéssel kikövezett útján…..
„Elmenne az automatához, de esik az eső.” Vérbeli vígjáték következik, kacagságos párbeszédekkel: egy csaj megismer egy srácot, aki külsőre leginkább Máté Péterre hasonlít. Eddig nincs is semmi baj, de a fiatalembernek enyhén neurotikus dolgai vannak: mániás…..
„Alex persze fülig szerelmes volt belém, de én nem tudtam őt szerelemmel szeretni” – a történetben egy csajra két pasi jut, mindezzel kilátástalan helyzetet teremtve. Az egyikkel hivatalosan jár, míg a másik versenyzőt apró csipkelődésekkel igyekszik ellökni…..
„Miatta feladtam volna akár az életemet is.” A srác kiszúrja a lányt a neten és azonnal megdobban a szíve. Nem kicsit...nagyon. Eleinte minden bátorságára szükség van, hogy legyőzze félénkségét, és megszólítsa őt. Végül sikerül egy randit egyeztetni. A szenvedély…..