Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaeruBird

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hella evribádi!Most mentem el a felsőFOGért, szép- szép. a neten azt írták, vegyem át a vizsgahelyemen. elmentem oda. közölték h nelegyémáhülye!nemittkellaztfelvenni! erre aztán morcogtam egy sort, még jó h közel volt. na de lényeg h már megvan, s a kezemben tarthatom. persze az…..
Pávapörkölt Egy másik én.... 2007.05.05 15:48:31
Hát igen blogírásra adtam a fejem, de hát minek ha olyan ritkán írok bele...(Nem mindegy? úgysem olvassa senki.)Elkezdtem könyvet írni és tök jó lesz..(jajj lelkem hanyadszorra mondod, aztán egyiket sem fejezted még be.)Beléptem egy zsonglőrklubba...(Persze aztán úgyis megunod…..
KaeruBird 2009.12.14 16:30:03
Túl a nyelvvizsgán, Túl a sövényen, túl az életen...Vigyázzatok kezemben a halállista! s nem félek szépen írni bele! ill. erről az erkölcsi handabandáról majd később.Én zseni! jelentkeztem kémiafaktra? HÁT hol járt az eszem akkor nem tudom, de bűnhődni fogok ezért..…..
Attól tartok, kedveskéim, a nyelvvizsga napja jövend el. S azon szent napon szalagavatóra megyek. Elvileg. Tudniillik a szóbelit nem tudják mikor illik csinálni. IKK!Az élet viharában hánykódván. Óh ja nem. Az valaki más.Na ma bejött a Zs egy tornaórára. Tee.. Tegyük hozzá, a mai…..
Radnótitól az összeset imádom, de íme pár példa..ALUDJMindig gyilkolnak valahol,        lehunyt pilláju völgyölén, fürkésző ormokon,        akárhol, s vígaszulhiába mondod, messzi…..
nos megvolt az OKTV kínja hétfőn, asztem már soha nem fejezem be. 2 órán át írtuk sebesen róva a sorokat Dvel. Ma mondta Ete, h továbbjutottam. de hova tovább.. remélem februárig elárul valamit a feladattípusokról. addigra már persze nem fog érdekelni, mert javában egy másik…..
MIÉRT? Ablakomban, szürke esten, Üldögélek, semmi kedvem, Munka nélkül, tétlenül Sok, sok percem elrepül. Porbelepte, satnya ágra, Szirmasíró, bús virágra Nézek némán, hidegen, Árva sorsuk mit nekem! Lelkem üres, puszta, fásult, És a perc mindegyre száguld, Míg egy sápadt…..
Éppen meg kéne csinálni a töritételeket.. Éppen meg kéne csinálni az irodaházit... Éppen kéne csinálni valamit de nemmegy... totál depreszzív vasárnapi esőhullás van, ilyenkor nem lehet ilyesmikkel foglalkozni.. még hogy Petőfi, na ne. a sötét szürkeségben.jaja, a gólyabál,…..
XD ez naon régi! Smiley teremtéstörténet     Élt a földön egy Smiley,szeretett a földön állni.Aztán lett a Sátán-smiley,nem fog soha mennybe szállni.-Vizek, támadjátok a földet!Tiporjatok el minden zöldet!-    -Nem teheted, ó,…..
New year story Sirius bebújt Zsófi ágya alá, hogy meglepje. Az volt a terve, hogy éjfélkor kiugrik az ágy alól és együtt ünnepel Zsófival. Arra az apróságra nem számított, hogy Dóri és Timi is ott lesznek! Akkor kezdte érezni e tény súlyát, mikor a három jó barát…..
Partra vetődtemby KaeruBird.Még tart a vihar. A hullámok lenyomnak, majd újra felemelnek, de csak egy lélegzetvételig. Morajlás és a szél hangjai váltják egymást. Az egész testem az életért küzd, fáradó karom hajtja a vizet körülöttem. Még rúgok egyet utolsó…..
Ide kérem a szerkesztőtársak vicces beszólásait feljegyezni...T szakértelme igényeltetik. ..
Nyitott könyvek leszünk előtted? Aszitted, mi? Óh, nem bizony.. de megmutatunk lelkünk egy kis szegletéből egy csücsöknyi kis darabkát... Köszönjük, hogy érdeklődsz, reméljük, hogy találsz Neked való szösszenetet! Ezentúl pedig beszéljenek a szerzők, ki-ki a maga…..