Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golyófejűpampam

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, egy újabb, 3 éves ügyre került ma pont. 2007. május 9. Néhány órával az MSZP dunaparti felvonulása előtt közölte a rendőrség, hogy kedden különböző robbanószerkezeteket találtak egy csepeli panellakásban. Közveszélyokozás előkészülete miatt két férfit és egy nőt…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
golyófejűpampam 2009.12.21 09:54:32
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
golyófejűpampam 2009.11.10 20:39:51
@eszement:
Tök mindegy, hogy valaki más is feltette már valahova azt a listát. Legfeljebb vannak bűntársaid.

Persze nem uszítgatnod kellene, hogy valaki menjen oda és ..., nem, legyél Te olyan tökös mélymagyar, hogy odamész és face to face elsírod problémádat, majd megvívsz vele. Ha túléled, akkor "fasza gyerekként" mész a sittre. Ahogy elnézem te még a billentyűzettel is nehezen küzdesz meg, csak arra vagy alkalmas, hogy más farkával veresd a csalánt.

Na nekem elég volt ennyi ebből primitív társaságból ami itt van.