Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Ágica-

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férgek és Jófejek Na végre. 2011.02.11 16:03:00
elhanyagoltam a blogot, nagyon sajnálom, stb stb.Jófejek voltak:Milán és Bodaa 3 regensburgiból kettő megmentette a becsületét, és az előzetes várakozásokkal szemben csak ledugta a képét/az ORRÁT pécsre, mi több, mindkettőjükkel beszélgettem egy jót, már amire emlékszem.…..
A napi jófej: Ágicpici cuki -hápháp- ágic jófej volt az este, csomót táncoltunk, és még várt is velem majdnem egy órát, hogy visszakapjam a kabátomat és táskámat. igaz, hazafelé majdnem bevitetett az örsre, de sebaj, az összkép mindenképp pozitív volt.A napi féreg: Gösseres…..
A napi jófej: Dórine kérdezzétek miért, de reggel a kezemre ez volt írva a saját kézírásommal: jófej: Dóri. Hát ki vagyok én, hogy ellentmondjak a saját kezemnek?A napi féreg: H. ZsanettAzt hiszem így hívják a leányzót, aki pedes órán mindenáron interaktívvá akarta tenni…..
A napi jófej: Barbielkísért ugyanis belvárosi körutamra, aminek -mint utólag kiderült- semmi haszna nem volt, de így kevésbé viselt meg a teljes sikertelenség, mintha egyedül kódorogtam volna. meg persze adott kaját is.A napi féreg: Miluhazafelé menet ugyanis olyan gyalázatos (és…..
Férgek és Jófejek Mea culpa 2010.04.09 23:50:00
igen, tudom, tényleg lusta dög vagyok, de most már tuti tuti biztosra rendszeresen fogom írni. de komolyan. cseszegessetek, ha mégse így lenne. szóval megpróbálok visszaemlékezni az elmőlt időre, de kommentben természetesen várom a további javaslatokat, ellenkezéseket, anyázásokat.…..
-Ágica- 2010.04.12 13:18:07
A napi jófej: Sanyiez a gyönyörű ember ugyanis feldobta a napomat, barna bőrcipő, barna bársonynadrág, zöld-fehér teniszing és barna bőrkabát... beleborzongtam, olyan szép volt.A napi féreg: Rucsinem tudom megérteni, miért olyan nehéz rábeszélni féreg rucskát olyan dolgokra,…..
A napi jófej: Rudibizony, újra rudi. mert más talán 10 percen belül kidobott volna a lakásból az ébredés után, de rudi nem. mi több, még reggelivel is megkínált, és együtt megnéztük az agyatlan apartman című filmremeket. látjátok, ilyen egy jófej!A napi féreg: Ágiceste…..
A napi jófej: Kránitzugyanis este tényleg ő volt a jani (muhahaha), és hangulatból való távozása után nem sokkal visszatért közénk, ittunk, dumáltunk, és még a tk-tól sem rettent vissza, ahol aztán fergetegeset ugráltunk liquido-narcoticra.A napi féreg: Ágicmert nem csak hogy le…..
A napi jófej: Barbiigen, én is unom, hogy folyton ő nyer. de ad kaját. ilyen nehéz lenne nektek is bepróbálkozni ennyivel? ágic, ha hozol tócsit, jófej leszel. rucsi, hívj meg egy fornettira, és jófej leszel. de ameddig ez nem vakósil meg, addig barbi lesz jófej.a napi féreg:…..
A napi jófej: Dzsuttiúgy gondolom, nincs olyan, aki vitatná eme győzelem jogosságát. dzsutti remek csékáként viselkedett végig, beengedett vagy 10 részeg idiótát az albérletébe, fáradhatatlanul próbálta fejünkbe verni a koreográfiát, és nem utolsósorban győzelemre vezette a…..
A napi jófej: Ágicategnap este rucsi, barbi és ófi társaságában ági is a szántó lépcsőjén ült, pont olyan röhögős-spicces állapotban, ami nagyon jól áll neki. szóval jól lehetett rajta nevetni, és még akkor sem haragudott meg, mikor véletlenül eltörtem a poharát. bizony,…..