Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tököbökiiiiii

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, hogy a tűzoltók megszállott emberek. Életüket teszik kockára, hogy másokét megmentsék. Ha megszólal a riasztás, azonnal bepattannak a védőfelszerelésbe, felkapcsolják a kéklámpát és a szirénát, robognak a nagy piros autón a bajbajutottakhoz, akár esik, akár fúj.…..
Ma bementem egy CBA üzletbe ahol az első dolog ami szemet szúrt az egy édesség. Érdekes a csomagolása főleg, hogy gyerekeknek(?) gyártják. Vettem belőle 1 darabot. Kibontás után jött a következő pofon. Kinézetre mint egy darab sz@r. Ez vajon a gyártó véleménye az általa…..
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
Reklámkommentáló backdoor művészünk együtt rezeg a budapesti mindennapokkal, így a "BKV Szakszervezet" nevében hekkelt meg egy Garnier-plakátot. A forma meggyőző, a tartalom demagóg, vagyis ideális tréfa közlekedési sztrájk idejére. Szandee89 így írja le az…..
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
tököbökiiiiii 2009.12.21 06:55:14
A karácsonyi roham első technikai áldozata a mobilparkolás lehet. Jella legalábbis egy üzemzavar miatt másfél óráig nem bírta leállítani az órát. Betelt a rendszer vagy egy újabb véletlenszerű válságcsökkentő eszköz beüzemelését látjuk? Vagy ezt is a T-Mobile üzemelteti?…..
Erika egyelőre büszke lehet, mert amíg valaki le nem taszítja a trónról, övé, pontosabban az ő révén a tar.hu-é a Lábatlan Homár vándorkupa, ami a legnagyobb késéssel teljesített szolgáltatásért jár. Erika 2007-ben megházasodott, 2009. december 15-én pedig be is futottak az…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..