Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yuz Asaf (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
 Most vasárnap, azaz május 18-án a Civilek a Palotanegyedért Egyesület a főváros VIII. kerületének belső részét szállja meg, hogy cserjéket és virágokat ültessen. Sokat. A Reakció szerkesztősége néhány utcányira található a célba vett Mikszáth Kálmán és…..
 Lola akadt rá Andrassew Iván puritán blogjában két Kündü-ügyi bejegyzésre. Ahogy vélhetően az összes, legalább tíz ember által olvasott, politikával is foglalkozó bloggert, úgy a Népszava főszerkesztőjét rovatvezetőjét is megtalálta a Reakció ÉRTŐ KÖZÖNSÉGE…..
Szelíd Olajfa Kereszt és szög 2007.11.28 18:58:00
A legenda szerint a rómaiak cigány kovácsokat kértek meg arra, hogy készítsék el a szögeket a keresztre feszítéshez. Ugyan a történet roma változata szerint ők, hogy kisebbítsék Jézus szenvedését, elloptak hármat a szögekből és ezért egy szög üti át a két lábat, ez elég…..