Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stevie Van Der

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából…..
Stevie Van Der 2015.04.13 11:16:41
Napi Borzasztó Szóvicc Vers 2012.10.31 16:18:08
A tegnapi nagyszerű írás után továbbra is irodalmi témánál maradunk. Titeket is arra bíztatlak, hogy küldjetek nagyívű beszámolókat amik egészen biztosan ott lapulnak az agyatok mélyén, mert ezek fölött a képrejtvények fölött eljárt már az idő, és beküldhetné bárki azt,…..
Stevie Van Der 2012.11.01 23:54:29
Minden várakozást felülmúlt Stevie meséje, ami két hete érkezett a postaládába, de nehézségeket okozott az elolvasásában az, hogy nem tudok olvasni. Hol volt, hol nem amper, a Dunán és az Innen innen, de a sörös-, a boros-, sőt még a vodkásüveghegyeken is túl, nem messze…..
Stevie Van Der 2012.11.01 23:36:16
@Messidor: Egészségedre, jól érzed, kiktől merültem ki!
Ezzel a kis szövegeléssel mindenkit szeretnék arra buzdítani, hogy ha építkezni akar, azt úgy felejtse el, ahogy eszébe jutott, mert igen káros az egészségre. Ugye mondanom sem kell, hogy atörténetésabenneszereplőkafantáziaszülötteibármilyen…..
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
Stevie Van Der 2010.02.19 16:31:45
@Palkovics Ede: Egy régi vicc is az írás-kiejtés problémát feszegeti: A rendőr megállít egy teherautót. Kérdi a sofőrt, mit szállít, átvizsgálja a fuvarlevelet és az árut is. Majd így szól: Lebukott, ember, maga azt mondja, dzsemet szállít, a papíron jam van, a kocsin meg lekvár!
Tényleg, itt álljon már meg a menet! A saját születésnapomon, miután mindenki elment, a gyerekek és a csajom lefeküdtek, gyanútlanul nyitogatom a leveleket, és mit vagyok kénytelen végignézni a saját otthonomban?! Ezt! Ma egy kicsit elborította az agyam ez a hideg, és ez lett…..
Stevie Van Der 2010.02.19 15:44:50
@segabor: Jane szerepét bizonyos Maureen O'Hara játszotta, Johnny éppen azt mondja neki: Ó, harapj rá, szivi!
Az előbb a következő üzenetváltás zajlott egy indexes levelezőlistán:XY:avar jános az atv-n az előbb arról spekulált a nemzet nyomán, hogy lehet, hogy a fidesznek nemhogy 2/3-a, de esetleg 50%-a se lesz. de a bréking az, hogy MAJDNEM magyar nemzetnek nevezte a magyar…..
Az újszülöttek kedvéért mondom, hogy Pázmány Péter a magyar rosszképvicc-mozgalom Király Béla bácsija, vagyis aranykoszorús veteránja. Mi lehet megtisztelőbb 2010-ben újraindult blogunknak, mint egyszerre két friss borzalom bemutatásával köszönteni a fájdalmas humor nagy…..
A tanuló ifjúság még annál is több erkölcsromboló kísértésnek van kitéve, mint azt eddig gondoltuk volna. Bence, ez a papírforma szerint romlatlan ifjú például gyógyíthatatlan agyfertőzést kapott, amiről az alanti, megrendítői sorai árulkodnak. Mielőtt lapozna, álljon meg…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Stevie Van Der 2009.11.06 13:21:11
@Sir Robin, a bátor:
Támad már a tüdőpestis,
Ettől biztos kidől Pest is.
Rég volt már igazi klasszik szóvicc a blogon, ezért most ilyenekkel tüntetünk az audiovizuális szóvicckultúra térnyerése ellen.Péter nyitja a sort exkluzív információkkal Írországból:Kedves Kálmán,Tudja-e, mi van a dublini kórház szülészeti osztályának faliújságjára…..
Egy barátom egy római katolikus papi levelezőlistáról eltévedt mailt kapott, benne az alanti csatolt szöveggel. Nem kamuzok, főleg nem viccelek, bármilyen hihetetlen, ezt tényleg így, ebben a formában küldte be egy atya a többieknek, nem csoda, hogy itt tart Mária Országa!A Tál…..
Hát talán úgy, mint Crouchy, a kétnyelvű parasztvicc műfajának meghonosítója, aki 12 éven át tanulmányozta a magyar népi öltözködést, mielőtt megalkotta volna főművét, melynek címe           Boeing 737..
A "késgyári elfoglaltságai mellett" fordulat miatt szerettem meg Tico levelét, ami, mondanom sem kell, természetesen egy cseppet sem vicces. De ki vár el ilyesmit gyorsuló világunkban?"Hogy mondják, ha a Fidesz elnöke Svájcban, késgyári elfoglaltságai mellett, alapít…..