Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolhászmihály

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..
kolhászmihály 2009.09.23 23:54:21
@inmem: A rendőrökkel jól kijöttem. Teljes szimpátiával mellettünk voltak. Hamarabb átlátták a bírók szemétségét, mint itt 1-2 kommentelő. Meglepő, de a fiatal nyomozók intelligensek. Kellemesebb élmény volt velük tölteni az időt, mint a bírókkal.
kolhászmihály 2009.09.24 00:25:59
@inmem: Értem. Én is eladnám, ha eladható lenne. De se nem lakható, se nem eladható. Nem a harc öröméért harcolok, hanem mert nem hagytak más választást. És ha már benne vagyok, próbálom benne örömömet lelni. De ez az ügy teljesen mellékes az életemben. Ha jön egy ilyen ügyészi levél, akkor 3 napra központba kerül. De vannak ennél fontosabb harcok is az életemben. Sőt, néha béke is. És a harcostársakkal öröm együtt lenni. Ez néha pokoli szórakozás. De azért szívesen kötnék békét. Ha lenne tárgyalási alap. Kapitulációról szó sem lehet.
kolhászmihály 2009.09.24 13:41:41
@palibacsi28: Csatlakozom a 2 esszenciális kérdéshez. Kualojudit botrányos "viselkedése" mindössze abból állt, hogy az első kérdést a kettő közül a három bírónak az ítélethirdetés után feltette. Mivel azóta se tudnak rá válaszolni, inkább megpróbálják lecsukatni juditot.