Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nia72

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A H1N1 elleni védőoltás kapcsán, napról napra röppennek fel hírek, amelyek egyes esetekben aggasztónak tűnnek, máskor pedig a témával kapcsolatos összeesküvés elméletek sorát gyarapítják.   Itt van például egy magyar nő története, akinek (állítása szerint) a…..
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
Tudtad? Adj címet a képnek! 2009.09.27 08:19:00
via szarazene  ..
nia72 2009.09.27 16:34:49
nia72 2009.09.27 18:45:30
A Legyen Ön is milliomos! szünetében már képes vagyok konstatálni, hogy a legújabb Vágó-Fábry csörtét utóbbi kiütéssel nyerte meg. A Legyen Ön is milliomos! továbbra is az egyik legjobb vetélkedő, és hiába fanyalogtunk Fábry miatt, kifejezetten jól csinálja ezt a számára…..
Patrick Swayze-vel a fogorvosnál találkoztam először.Jól hangzik, de azért kibontom az igazság többi részletét is. 1990-ben, egy hasonló őszi napon éppen a pesterzsébeti gyerekfogászat felé tartottunk, amikor a csajok egy bizonyos Patrick Svájzéről (ők akkor így ejtették a…..
A gyöngyösi önkormányzat erőteljes fellépést sürget, a város területén elhatalmasodó zaj miatt. A probléma forrása a vadászrepülőgépek hangerejével vetekedő kakaskukorékolás. Az illetékes szervek zárt ülésen vették napirendre a helyi kakas populáció kérdését.…..
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
Volt 1 "nagyon"jól működő kapcsolatom szeretem habár soha nem tiszta szívből szerelemmel és erre akkor jöttem rá mikor először meg csaltam a volt pasimmal,nem volt bűntudatom 1 pillanatra nem fordult meg a fejembe hogy ha ez kiderül én öt elveszíthetem...szó szerint semmi…..
Tudtad? Mi legyen a drogosokkal? 2009.09.23 10:57:00
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium társadalmi vitát hirdet, a 2010-2018 közötti időszakra vonatkozó Nemzeti Drogstratégia kapcsán. A minisztérium állítólag a társadalom véleményére is kíváncsi. Az említett Nemzeti Stratégia a www.drogstrategia.hu honlapon érhető…..
Hol az igazság?Mindig melengeti a szívemet, amikor arról hallok, olvasok, hogy visszaélnek az emberek jóindulatával és segítőkészségével.A minap is hasonló cikkre bukkantam az indexen. A nyitott gerinccel született kisfiú nevében gyüjtött össze körülbelül 1.000.000 forintot a…..
Gyakran bizony be kell lássuk, nem azok a filmek nyerik az elismeréseket, amelyek leginkább megérdemelnék. Elég csak néhány példát felhoznunk, ugyanis az 1995-ös díjátadón a Forrest Gump több díjat zsebelt be, mint a Ponyvaregény, vagy a Remény Rabjai, 1977-ben pedig a Rocky…..