Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teamedward

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 hály!itthon vagyok.és voltam fanniékkal vásárolni.mert hnap lesz a buli.és este megyünk színházba benjivel bencével meg anyával.és még hajat is kéne mosnom.úgyhogy most megyek.pápá :* (L)..
teamedward 2009.10.08 19:39:37
még mindig nem tudom beállítani ezt a fosbetűszínt!!!!! ehh... elegem van..zenét hallgatok..hát nem nagyszerű?:D suliban nem volt semmi.. mint mindig.. éés holnap jön eeeszti éés jajjdejólesz!!! :D de természetesen most sincs fent msnen..tipikuuuuss...nna megyek is...cupp (LL)..
teamedward 2009.09.30 21:46:46
áááá rohadt jóó vooolt maa:D:D először is tesin nnonival szétröhögtünk magunkat :D tibi bá ránkszólt h nem tapsolhatunk tesi órán majd max ha testnevelőtanári diplomát kapunk :D na hát igen :D:D aztán mentünk forumba ahol is a coffee shop-ban láttunk egy ázsiait…..
 tegnap vt apa sznapjaa :D:D és tök jóó vollt :D:D képzeljétek..apa nem gondolta h bármit is fogunk csinálni(...)és bejelentette magát ügyeletesnek a SZNAPJÁN! na mondom jóvan.. és úgy volt h meglepi buli lesz de el kellett neki mondani h szóljon h nem tud ügyelni..úgyh a…..