Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondola

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Kiss Tibor - Neonradír 2013.01.04 07:00:00
Kiss Tibi. Zenész, zeneszerző, énekes, költő. Képzőművész. Ha lenne névjegykártyája (van neki?), nem tudom, mit írna rá. Szóban mindig kihangsúlyozza, ő már a zene előtt is képzőművész volt és valószínűleg a zene után is az lesz.  Valószínűleg sok…..
gondola 2013.01.05 16:12:00
@LET FREEDOM RING WITH A SHOTGUN BLAAAAAAAAAAAAAAST:

Miért érezte úgy vajon, hogy azt, hogy hányingere kezd lenni a Quimbytől, feltétlenül közölnie kell a nyilvánossággal? Komolyan érdekelne a motiváció! Érdekel valakit, hogy egy felhasználói név mögé rejtőzött névtelen valakinek éppen mi a véleménye éppen erről? Szerintem mindenki listákat tudna arról közölni, mitől van hányingere. És? Csakis ezért írok, mert rettenetesen érdekel, miért érzik úgy tömegek, hogy meg kell nyilvánulniuk a világhálón? Miért?
Amúgy nem kell megvenni az albumot, nem kell elmenni koncertre. Ilyen egyszerű. És ha Mondrian, Picasso, Brqaue, Pollack stb. képeit Szabó Géza a fsz. 5-ből készítette volna, azt se akasztanák ki az emberek a klozettba se, hogy maradjak a stílusnál. De még a Mona Lisát se!
És miért is mérvadó, hogy az emberek (így mint sokaság, tömeg) többségének mi tetszik? Ha ezen az alapon dőlne el, mi érték, a komplett világ- és magyar irodalmat is le lehetne húzni a klozettbe (továbbra is tartva a stílust).
gondola 2013.01.07 20:55:03
@LET FREEDOM RING WITH A SHOTGUN BLAAAAAAAAAAAAAAST:

Óóóó. minő gyöngyszem! Ha már tegeződünk: felülmúltad előző bejegyzésed stílusát! Már semmin sem csodálkozom! Engedelmeddel vagy anélkül, ezt muszáj felhasználnom! Sokaknak fog derűs és tanulságos perceket szerezni!
Amúgy: miért, te talán érveltél a véleményed mellett? Nem. Csak kinyilatkoztattál.
Használnád a shotgunt, mi?