Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elessar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő májusban (még szép) nálunk is beköszönt Ultron kora, kinek magyar hangját egyelőre... szokni kell. Összehasonlításképp kattanj az eredetire!..
Elessar 2014.11.03 19:33:17
@Csaba Turbucz: Egészen borzalmas volt. Én konkrétan nem tudtam végignézni magyarul az eredeti után. S kezd nagyon elegem lenni, hogy rendszeresen ez van mostanában. Mi a fasz lett a szinkronokkal?? Régebben ütötték az eredetiket is, az elmúlt 4-5 évben meg a nagy filmeket kivéve tán gané gané hátán
A Gyűrűk Ura (könyv és film) rajongójaként pocsék érzés volt ülni tavaly az első Hobbit-filmen, és rohadtul unatkozni. Mindenki ismeri az érzést, amikor akarja, nagyon-nagyon akarja, hogy valami jó legyen, és egy ideig még sikeresen be is beszéli magának, hogy tényleg az. Ebből…..
Elessar 2013.12.11 09:34:37
@Elessar: Talán, ha nem Jackson rendezi, akkor meg lehetett volna próbálni egy tényleges Hobbit könyv-film adaptációval, de nagyon kétséges lett volna sztem
Elessar 2013.12.11 10:06:29
@Narancskommunista: Ez érdekes, én úgy látom a klisés kalandot és viccesebb(nek) szánt karaktereket dobta be Jackson egy az egybe a LOTR felnőttesebb világába, ami hol működik hol nem, sztem inkább igen, mint nem, de az kétségtelen, hogy érződik rajta az erőlködés itt ott, hogy mindenkinek megfeleljen.

A LOTR-ben szerves egészet alkotott a történet, a világ és a szereplők, ez a Hobbitnál ügyesen meg van csinálva úgy, hogy el vannak tolva a hangsúlyok és próbálja elterelni a kritikusabb LOTR fanok szemét az itt ott rogyadozó dolgokról.
Én továbbra is az mellett vagyok, hogy Jackson-nál jobban senki nem tudta volna ezt a "folytatást" levezényelni. Nagy bukta lehetett volna itt, gondoljunk csak egy megint más filmes univerzum, az ALien világára. Ott Scott húzott egy merészet, próbált a világon belül egy teljesen más szeletet bemutatni a Prometheus-ban, de a film csúnyán besült, igaz más miatt de azt most hagyjuk.
Elessar 2013.12.11 13:36:00
@CruelAngel: Hagyjuk már ezt a nem kellett volna vállania szöveget! Nemcsak a kiadók, a fanok felől is hatalmas nyomás és elvárásnak kell megfelelni ilyenkor. Nolan pl soha nem akarta megcsinálni a Dark Knight Rises-t, a stúdió nyomására aztán mégis trilógia lett belőle. Ettől még nem lett kisebb a szememben egy csöppet sem.
Érdekes felkérésnek teszek most eleget. A már emlegetett ipubs.hu összehozott egy elég tisztessséges, átgondolt webshopot, és egy szintén tisztességes, kiadótámogató "szolgáltatóházat". Mint azt megtudtam, ebben a fejlesztésben volt pályázati pénz is, ezt pedig azzal a…..
LibFun szabn 2010.02.15 21:53:44
Ma ugye nem dolgoztam...de probléma van bőven...még így is.Az olvasóknak nem mindegy, hogy bizonyos műből melyiket adjuk a kezükbe.Nos ez a tágan értelmezett civil valóságban is pontosan ugyanígy van, csak épp nem a könyvekkel van gondunk hanem egymással.20-as vagyok az…..