Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arabella10

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 addig rakosgatta az őszi műsorstruktúra elemeit, amíg egy héttel az X-Faktor előtt sikerült elindítania a Megasztárt. A programming osztály apró diadala ez, biztos bontottak is egy kis üveges BB-pezsgőt, hogy megünnepeljék.Egy hét előnyön ugyanis akár az egész műsorfolyam…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Vágó István nem harcol tovább a főnökeivel a Párbajért, úgyhogy már biztos, hogy az Áll az alku után sem folytatódik a kvízmester bukott vetélkedője – írja a Blikk. Mint már megírtuk, a Párbaj mindössze 36 adást ért meg a TV2-n. A nézettségi adatok nem hozták azt,…..
Mindenki jól tudja, hogy a kereskedelmi tévék szívük szerint még az időjárást is az éppen Drakulával közösülő Paris Hiltonnal mondatnák be, úgyhogy a Hal a tortán eheti fordulata és metaüzenete (rabolni, sikkasztani, sőt tán még ölni is cool) mérhetetlenül gusztustalan…..