Regisztráció Blogot indítok
Adatok
956stö9f

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelem, miként szólalhatott föl a Magyar Állam, mint alperes jogi képviselője abban a most folyó kártalanítási perben, amelyet ez az Orsós Anikó álnéven említett nőszemély indított vagyoni és nem vagyoni kártérítés miatt, mondván, hogy három évet ült ártatlanul…..
  Szeptember 17-én egy rövid hír számol be arról, hogy elmarad a fővárosi képviselő-testület - rendkívüli közgyűlése ezen a héten hétfőn - szeptember 21 -, valamint ugyancsak elmarad a közgyűlés szeptemberi rendes ülése, amire pedig ma, azaz szeptember 24-én…..
956stö9f 2009.09.25 14:12:33
@Thulsa Doom: szerintem van egypar testvered,ennyire hulye egyedul nemlehetsz. bocsika de igen mert nagy valoszinuseggel a az szdsz seggeben mocorog a nyelved.de az uj part a homokosk es leszbikusok partja nemkerul a parlamentbe biztos.ugyhogy latans baratom elo meg egy pistiket es a pedofil karakter is kirajzolodik.
956stö9f 2009.09.25 16:12:58
na figyelj te eszement gyurott agyu latens buzi.1.soha sem voltam es nem leszek fideszes.meg csak partolo tag sem vagyok.sot baromarcu baratom semilyen partot nem dijjazok.nemvagyok szocialista es nemvagyok semilyen szervezet tagja.az apamat kivegeztek 1957 okt.8.an.a kommunista elvtarsak.3 eves voltam.az anyam 5 evet ult kalocsan. a nagyszuleimet kistarcsara internaltak.mindenunket elvettek.es megsem altam a toeg ele es nemkertem a nyilvanossag mindenhato erejebol.62,ben sikerult a nagyszulokkel kulfoldre mebnekulni,anyamat 2 evre ra kiloptak az orszagbol.egyetemet vegeztem,diplomaztam,es hogy lehet rosszul fogalmazok es irok,bocsanat.a rendszervaltast kovetoen hazmentem,es rovid idore ra vissza is jottem.az nem szendszervaltas volt.csupan a matuzsalermi kommunistakat valtottak a kommunista ifjak.apaik oroket orokolve fosztottak ki az orszagot.onkenyuralmat gyakorolnak a mai napig.nem fellengzos magas ertelmisegi semmitmondo szovegekre kell epiteni egy orszagot.a demokraciaban ugyan van nagytoke es az eros magantulajdon es a becsuletes embere a szocialista gondolkodasban,az emberekert valo tenniakarasban van a jovo.szamomra minden ember eber. vallas es borszintol mentesen.de a korrupcio az emberek nyomorba dontese az orvosi ellatas megszuntetese az oktatas elvetele az idosek vedelme es minden ember szabadsaghoz valo joga, a szolas szabadsaganak a megnyilvanulasa ez a cel.ha ez az ideologialilag beteg gyurcsany nem a kommunista part ala tolja a szekeret meg hasznos es jo vezeto lehetett volna. miert hazudott? a part ukaszt adott amit vegrehajtott.utanna nemvolt kiut.nembiztos ,hogy orban az eggyetlen kiut. de egyszer elkell szamolni es mindennel.az ellopott emberek eletenek a 20 evevel leginkabb.
HA NETALANTAN KODOLVA ES ERTHETETLENUL IRTAM VOLNA BOCSANAT. ENNYI TELLETT TOLEM.
Vastagbőr Nincs változás II. 2009.09.25 14:01:00
A mai nap már csak ilyen ... A megélhetési szociológus, Vásárhelyi Mária ma érezte úgy, hogy neki ki kell írni magából a gondalatait. Így született meg a Népszabadság ma remek publicisztikája: "A 'Mortimer-ügy' mint metafora" Nem ismered, nem hallottál még a…..
956stö9f 2009.09.25 15:03:09
van azert kivetel .a csontvazak csak egy picike resze esett ki a szekrenybol.lehet szidni a fideszt,a hirtvt.csak az a baj amit eddig bemutattak az a kissebbik resz. a nagyobb az fedett. a pandora szelencejenek azt mondtak szezam tarulj, es lam a bortonok szep lassan telnek az szdsz es mszp magyar maffia jeles kepviseloivel.2 harmados tobseg eseten a mentelmijogok felfuggesztesevel mindenki elszamoltathato lesz.nemlesz liberalis buzifelvonulas lesz sok bortonbe vonulas.ha valaki azt hiszi nemderul feny a 4 es metro 3 szoros aranak kifizetese, a kombino vasarlas, a leamortizalt buszok tendere,.a margithid 4x es lelujitasi dijjai, az autopalyak beruhazasai az eltuntetell felvett hitelek szetszorasa a bankok fele,ami ugye mondani sem kell mese.a penz a valasztasi kampany resze. a globalizacios maffianak jo szocialis rendszer nyuzhatjak a nepet es a vezetoknek toljak ki a jutalekokat svajci bankszamlara.hat a 10 millio magyarbol ezt 5 millo megunta es szamonker.allami vezetok autoi 1 eves a 6 audi a kisztitkar elvtars tavozik es az autot megveheti 2 milioert . forgalmi ara 18 millio.gyerekek nyomorekok vakok nagycsaladosok nemesznek,nincs aram es nincs futes. es a szemetladak milliardos villaban tengetik szolid kis eletuket.amit allami penzen epitenek. ennek veget kell vetni elszamoltatni es akasztani ha mar nemlehet legalabb teljes vagyonelkobzas es 10 eves bortonbuntetesek. ennyit a magyar nep megerdemel..es foleg az ideologiakat gyarto es nepnyuzo diktaturak felszamolasa a globalizacio eltorles a cel.a magyar gyomor a sok szemettel megtelt es mar felfordult es hanyja ki magabol a sok keseru moszlekot.
igy igaz elvtarsak EZ A HARC A VEGSO TAKARODNI HAT !BIZTOSAN SZEBBLESZ NELKULETEK A VILAG..EUROPABAN A SZOCIALIZMUS KOMMUNIZMUS MEGBUKOTT.
Proszektúra Ítéld el a cigányt! 2009.09.14 19:59:00
A Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Bíróságnak az olaszliszkai ügyben hozott 150 oldalas elsőfokú ítélete nem vitásan maximálisan megfelelt a mérvadó közvélemény elvárásainak. A minap kezembe került az ítélet teljes szövege, s módomban állt annak terjedelmes indokolását is…..
956stö9f 2009.09.22 17:15:18
az en velemenyem nem kell bantani a ciganyokat.viszont az amerikai indianokhoz hasonloan rezervatumot kellene letrehozni szamukra a hortobagy teruleten,es 50 eves integralodasi idot megszabva reszleteiben szepen beilleszteni a magyar popullacioba.elzarni oket a mostani tarsadalmi retegektol.komoly veszelyt jelentenek a tarsadalomra.elobb iskolaztatas megelhetes munkahoz szoktatas.talan az alapveto higeniak ismerete.ezek az alapveto tarsadalomhoz valo csatlakozas feltetelei.bunozik?minden esetben a mervado itelet a legfelsobb hatar.2.tol 8 evig-akkor 8 ev. megkell tanulniuk dolgozni es nem lopni .aki gyilkolaszik eletfogyt.aki rabol 15 ev.aki szokik a vajda elsore 20 bot utes a masodikra 50 botutes nyilvanosan.gyerek nemmegy iskolaba a szulo 10 botutes mind ketto reszere.nemieroszak?kihereles es 15 ev.az orszag minden ciganytelepet ledozerolni.viszont az allam elheto oszkomfortos egeszseges lakast kell hogy biztositson szamukra.ilyeneket mint ez a tolvaj korrupt kolompar orban elvtars ki kell vonni a tarsadalombol.a ciganysagnak nem elvtarsi elvarasoknak kell megfelelni hanem a az emberi eggyutteles felteteleinek.ehez viszont nem tarsadalmi hanem a kommunista diktatura eltuntetese az alapja.amig a gyerek koszosan budosen es ehesen megy az iskolaba,az tobb kerdest felvet.disznolban laknak 12 en. nincs aram nincs viz nencs ennivalo.persze hogy ez a tarsadalmi reteg elvadul.amig a cigany maffia 50 millios kocsikkal kozlekedik 100 millios villakban lakik es a politikai elitet penzelik korumpalodnak addig a masik fele a tarsadalmuknak allatnal rosszabb sorban elnek.az atalakitasuk az nem egyszeru es nem egyszeruen csak es csupan az o feladatuk.ez az egesz magyar tarsadalom feladata es lelkiesmerete.800 000 ember sorsa elete felemelkese es elheto emeri elet kerdese.egy biztos nem a korrupt hazug csalo kommunista kormany az aki ezt megtudna oldani.ezeknek az embereknek nem igeretre hanem azonnali segitsegre van szugsege.