Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plony

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imitto fűtőmotort cserélt volna karácsonyra autójában, de valahogy lehúzósnak érezte a Baumgartner szervizének 187 ezer forintos ajánlatát. Így 42 ezerből megúszta:Kedvenc autónk karácsony előtt úgy gondolta neki is kellene valamit vennünk karácsonyra. Ha fűtést kapcsoltam…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..
Szörnyű felfedezést tett a napokban több olvasónk, akik világméretű összeesküvésre hívják fel a gyanútlan fogyasztók figyelmét. Tamás a nyáron csokinyúl - télen rénszarvas párhuzamot vélte felfedezni a közkedvelt csokoládéfigurák tekintetében. A hasonlóság valóban…..
plony 2010.12.13 15:59:15
Igazán vicces történettel dobja fel a péntek reggelt X., aki sok éven keresztül volt a Tesco alkalmazottja. Hősünk távozott a cégtől, majd kérte, hogy állítsák ki neki az úgynevezett működési bizonyítványt. (Ez egy olyan, a munkavállaló kérésére kötelezően kiadandó…..
Végre elkészült első lejárató plakátunk. Természetes, hogy nagyívű elképzelésünk után, miszerint a Mar-gitszigetet leúsztatnánk a Parlament elé, a többi, átlagos párt is megpróbál nyomdokainkban haladni, egyelőre szemlátomást vajmi kevés sikerrel. Az átgondolatlan…..
Mikor George Lucas megalkotta a Star Wars sorozatot, még nem gondolta, hogy egyszer egy Jedi felszereléseket gyártó céggel kell hadakoznia. Aztán megjelentek a fénykardok, amelyekkel jól ki lehet verni egymás szemét. Most pedig végképp elege lett, próbálja bojkottálni  azoknak a…..
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..
plony 2010.03.16 10:36:17
@europeer12:
"Ha valaki normális országban akar élni, annak ki kell vándorolnia innen."

Nem!

Szerinted máshol miért jobb?
Mert az ottani emberek úgy intézték a sorsukat, hogy jó legyen nekik.
Maradj itthon, és tedd jobbá ezt az országot!
Lyl sajnos idén tavasszal nem tudja kirakni a kertbe azt a két széket, amit tavaly ősszel próbált megvenni a Bricostore-ban, de nem azért mert más megvette, hanem mert egy kis rugalmatlanság miatt a székek szépen visszakerültek inkább a gyártóhoz. De vajon hol volt mindenközben a…..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
plony 2010.03.09 14:08:07
@mikka: Mélyen egyetértek veled.
Sok kommentelő megbukna szövegértésből.

1. Misi nem az ellen tiltakozott, hogy a katonai rendész forgalmat irányít, hanem hogy a honvédség engedély nélkül közterületet foglal. Mivel az utca lezárását nem előzte meg a kitáblázás, ezért felmerült a gyanú, hogy nincs is engedélyük. Hogy a gyanúját igazolja, kérdezősködni kezdett („úgy döntöttem, hogy megkérdezem tőlük, hogy ugyan jogszerűen zárták-e le az utcát, és amíg ez nem tisztázódik, nem állok máshova).

2. Kiderült, hogy nincs engedélyük, és ezt el is ismerték. („már az elején kiderült, hogy ők is tudják, hogy semmilyen joguk nincs lezárni az utat”)

3. A „főnök”, hogy a botrányszagot enyhítse, Misinek külön engedélyt adott („kb 1,5 perccel később jött az engedély, hogy jó akkor én megállhatok”). Na, ez is hatalmas pofátlanság ám! Azt hitte, hogy ezzel megússza a helyzetet.

4. Misi, öntudatos állampolgár lévén, nagyon helyesen megtette, amit megtehetett: a nyilvánossághoz fordult, hogy ne csak ő parkolhasson le az utcába, hanem mindenki, hiszen az úgy jogos. Nem volt önző, és nem csak a saját jogaiért állt ki, hanem mindenkiéért.
Köszönjük!

5. A dél-amerikai megoldás nem az utcai kiskatona viselkedését minősítette, hanem az „illetékesét” (táblázás sosem szokott lenni, kb. dél-amerikai módra szoktak eljárni, az illetékes úgy dönt, hogy ...”) Az utcán szolgáló rendészt kifejezetten szimpatikusnak írta le. („A nagyon szimpatikus „Katonai Rendészet” egyenruhát és fegyvert (?!) viselő fiatalembernek elmagyaráztam ...”)
A hozzám hasonló éjszakai bagolyok és hajnali hiúzok jutalmazására íme egy kis csokor vegyes, szórakoztató semmiségekből. Az első az év legviccesebb hoaxa, benne priccelés és kvalifikált lopás, Moon küldte, örök hálánk érte: ---------- Forwarded message ---------- Subject:…..
plony 2010.02.16 17:40:08
@Tarika:
Az én véleményem szerint nem kell mindent és mindenkit tisztelni. Nem is tolerálok bizonyos viselkedésformákat. Így tehát összhangban élek az elveimmel.

Ti viszont azt mondjátok, hogy mindenki azt csinálhat, amit akar, és ezt a többség köteles eltűrni. Ennek ellenére képtelenek vagytok elviselni, ha valakinek a tiétektől eltérő véleménye van. Például én sem tetszem neked, holott azt hirdeted, hogy én is tiszteljelek téged, mint mindenki mindenkit. A tetteid és az elveid tehát szöges ellentétben állnak egymással, sem az embertársaid tiszteletében, sem a logikus gondolkodásban vagy következetes viselkedésben nem jeleskedsz.
plony 2010.02.16 17:44:53
@pg2: Ne haragudj, de én vettem a fáradságot, és a polcról a lexikonokat, fellapoztam a megfelelő címszavakat, de azt nem állítottam, hogy ABC vagy ábécé sorrendben fogom felsorolni őket. Szerintem, te vagy az, aki még nem olvasta az Orvosi lexikont, de talán az Akadémiai Kiadó más műveit sem, mert akkor tudnád, hogy az Akadémiai Kiadót nagy kezdőbetűkkel írják. Hozzászólásod tehát pusztán kötekedés, ezért figyelmen kívül is hagyom.
Egy újabb zseniális blogot ajánlottak a Homárnak, ami méltatlanul kerülte el eddig a csápjait: We Love Kakaóscsiga. Értelemszerűen csak ezt a borzasztóan egyszerűnek tűnő, ám a legtöbb esetben borzalmasan elbénázott péksüteményt teszteli amerre csak jár. A Homár annak idején…..
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..
András levele szerint egy jól kitalált gumis csalás áldozata lett. Miközben szabálytalanul parkolt, leeresztették a kerekét, de hogy bosszúból, vagy a gumis próbált így ügyfelet szerezni, igazából nem tudni. Mindenesetre 40 perc után 4000 Ft-ot kértek el a cserének indult 1 db…..
A Homár Proustja jól ráfaragott, ezúttal nem süteménnyel, hanem füstölt sprotnival. István gyerekkori emlékeket keresett a valóban sorsfordítóan finom szardíniafélében, de helyette riasztó halfejmasszát kapott. Őszinte sajnálatunk, a Homár életében ezres nagyságrendben evett…..
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
Mai kábeltévés játékosunk, Gang az INGYENESEN szó tágabb értelmével ismerkedhetett meg a UPC-nél. A videotárban elérhető, amúgy közepesen mérsékelt Flash Forward sorozat valójában csak a gold előfizetőknek ingyenes: Néhány hete vagyok csak UPC digitális tv előfizető.…..
Úgy néz ki, a nagy évvégi hajtásban a Bál-Na Produkció nem nagyon válogatott a Mikulásnak jelentkező alkalmazottak között és sikerült felvenniük egy szerencsétlen idiótát, aki egy kigyúrt krampuszt küldött előre, majd mindenhol az őrületbe kergette a vért izzadó…..
T.r. szüleit  a Sony miskolci szervize túráztatja egy ideje és nem tudják, hogy úszhatnák meg a semmiért fizetést. A tv-t ugyanis az első alkalommal sem tudták helyrehozni, pedig kifizették, most viszont újra elkérnék a harmincezret. Az út egyenesnek tűnik a…..
plony 2010.01.05 14:05:37
@caligne:
Ezekre gondoltam:
legközelebbi szervíz 60 km-re Miskolcon van
A környékbeli szervízek szinte mindent javítanak
közölték velük a szervízben
miért nem próbálták ki a szervízben
Szervíz neve?
nem kell márkaszervízbe vinni
beszélt a sony szervízzel telefonon
egyetlen hivatalos magyar szervízbe

8 db eddig. 3 a levélben, 5 a kommentekben (ebből egy még az után is, hogy szóltam).
Ilyet se pipált még a Homár, hogy vki termékmintát akart volna kifizettetni, amit ráadásul úgy tukmált rá áldozatára több alkalommal. MK-val mindenesetre ez történt, úgyhogy ha hasonló hívást kapnak, kezdjenek gyanakodni (aki esetleg alapból nem teszi): Történt, hogy 2-3…..
plony 2009.12.21 15:43:08
Először a hajtás utáni képpel indítottuk volna a posztot, de nincs az a 18-as karika vagy NSFW (pláne NSFbármi) figyelmeztetés, ami megvédené az olvasókat a látványtól. A fenti képen is látható, ahogy a mustáros tubus legtetején kikandikál valami, ami bizony egy légy. Vagy…..
plony 2009.12.02 20:03:27
Rendületlenül hiszünk a pozitív sztorikban, mert ezekben a fényhiánnyal és válsággal terhelt időkben igenis szükségünk van a reményre, amit egy kedves eladó, vagy egy türelmes pénztáros nyújthat nekünk. A következő történetet is végigaggódtuk, vártuk hogy mikor küldik el…..
plony 2009.11.20 10:33:34
plony 2009.11.20 10:38:12