Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sensei_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Miklós 2 hónapja vadássza előbb a csomagból kifelejtett, aztán a postán eltűnt racksínjét. Már csak a Magyar Posta privatizációjában bízhatunk, vagy hogy egy forradalmi csomagküldőkommandó kilopja a postáról és a valódi címzettekhez eljuttatja a küldeményeket:Az…..
sensei_ 2011.03.02 20:00:02
@ColT: Hol olvastad ezt?
Tudtommal az értékbiztosított csomag eltűnése esetén az értéknyilvánított összeg képezi a kártérítés tárgyát.
A 15-szörös szorzó pedig a nem értékbiztosított könyvelt küldeményekre vonatkozik (15 * a feladott küldemény postai díja).
De javítsatok ki, ha tévednék.
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
The Room 2010.03.23 21:30:55
Hát azt kell hogy mondjam, kezdek fogyni mostmár rendesen a kajából. Ahogy összeszámoltam, HA takarékoskodok, szűk egy hónapra, de már szerintem annyira sem elég a kaja. WC papírból is már az utolsó tekercseket használom :-SNem tudom mi lesz...Összesen három ásványvizes palackom…..
The Room 2010.03.21 22:34:00
Ma megint előjött a barátom :)Mostmár ki tudjuk találni egymás gondolatait! :)) Például elképzelt egy sor felakasztott embert az erdő szélén. Én meg láttam magam előtt :)))De kitaláltam a következő gondolatot is. Ekkor egy lófejű embert képzelt el, ezt is láttam magam előtt :)…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
sensei_ 2009.09.22 14:42:23
Lili.N,a minisztériumi felsővezető :): www.szkeptikustarsasag.hu/forum/sciennet/584 #36307
Az írásmódból kiderül, egyértelműen ő az.

Jattra nem futja. :)