Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marketingmask

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  2011. júniusára a Facebook-ot használó magyar tábor 3,3 millióra nőtt, az Iwiw médiaajánlata szerint a regisztráltak száma 4,5 millió. Habár egyelőre az Iwiw vezet, a Facebook rendkívül dinamikus növekedést produkált: 2009. november elején még hozzávetőleg…..
A decemberi T-Mobile-os műszaki hiba és az azt követő Vodafone-os Müller Tamás kirúgásos sztori megmutatta, hogy itt a legfőbb ideje, hogy a vállalatok edukálják alkalmazottaikat meg a vezetőséget is a közösségi médiahasználat terén – mikor, ki, mit, hol, milyen néven,…..
Sorra jelennek meg a tinédzserek körében népszerű magyar hírességek a Twitteren. A CelebsTalk immár 50 magyar celebet figyel rendeszeresen.Ugyanakkor épp a Yamm indulása óta vált láthatóvá, hogy egy-két magyar híresség nagyon rövid idő alatt komoly rajongótábort épített fel…..
marketingmask 2009.12.19 20:11:26
@kovacs.daniel: Szerintem ebből teljesen ki lehet maradni, ha más "klikket" követ az ember. De az tény, hogy nálunk ez a trend...
Nem hiszem, hogy lenne olyan addict olvasó, aki nem tudja, miről van szó, de azoknak, akik az elmúlt hetet búra alatt töltötték összefoglalom az eseményeket. Pénteken egy fél napra leállt a T-Mobile szogáltatása, nem lehetett hívást fogadni a harmincas telefonokon. A zavarhoz az is…..
Belegondolt már abba, hogy mi lenne, ha az épületháló fogalma nálunk nem merülne ki egy lopott stockfotó lokalizálásában, vagy egy hatalmas T betűben, netán egy tapló politikus bizalmaskodóan sunyi fejében kampányidőszakban? Nem? Akkor ezek után gondoljon bele. Példák remek…..
A grafikonok alapján egy éven belül lenyomjuk az iWiW-et: eddig mindenhol lenyomtuk, ahol úgy elkezdett felfutni, mint Magyarországon - mondta magabiztosan Trevor Johnson, a Facebook európai stratégiai vezetője a Reklámkonferencián, ahol ezt leszámítva a hirdetési lehetőségeket…..