Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skizopepike

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az itt fent. Ne zavarjon meg senkit, hogy a Sziget idei himnuszával kezdődik, a lejátszási listában a négy már ismert dal mellett van hét még nem hallott. Ez a zenekar jubileumi kiadványa, ugyanis idén tízévesek. Ez is a címe, 10. Vagyis: X. Április 30-án pedig egy hatalmasnak…..
A Suzuki viaDAL sorozat legújabb klipje a Gonoszak balladája a Fatal Errortól. Bár a húsvét már rég elmúlt, a tűzoltók minden zenekari tagot becsülettel meglocsoltak a forgatás során, ugyanis a srácok a klipben szó szerint a tűzzel játszottak. A félig budapesti, félig ceglédi…..
skizopepike 2014.10.17 10:41:47
Megérkezett a nagy visszatérő dalmegosztás rovat második része, azaz újra itt van nyolc olyan friss magyar zene, amiről megjelenése pillanatában nem írtunk külön, de mindenképpen méltó a figyelmetekre. Alább találtok ismertebb neveket is a Hollywoodoo és az Aurora személyében,…..
skizopepike 2014.09.12 08:20:07
@Trisztán: Igen, kritikus vagyok. Magammal (két p-vel írtam a klipet), veled (helyesen: netes, tehetségmentes, és osztják), és az itt tálaltak egy részével szemben is (lásd feljebb).
Szerintem mégis inkább pozitívan közelítettem a fogyasztásra ajánlott zeneműveket, hiszen nyolcból ötről kedvezően (is) nyilatkoztam.
Tényleg jó, hogy fent van az írásom. Haveroknak szoktam mutogatni, többször elolvasom, hogy milyen jól fogalmaztam. Most is alig bírom abbahagyni. ;-)
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
skizopepike 2014.09.08 12:35:35
Már a harmadik napnál járunk, megkapjuk az elején ugyanazt az ízelítőt és zsűribemutatást, amit eddig is. Én már nagyon unom, pedig a java még hátra. Az X-faktornál legalább kicsit variálták. Utána jön az összefoglaló, vagyis eltöltünk bő három percet a semmivel. Zé…..
A minap írtunk a Ladánybene 27 holnapi koncertjéről a Parkban, ma pedig nálunk debütál a zenekar új videója az I Know di Situation-höz. A dal új albumukról, az Offenzíváról származik, amit ingyenesen le lehet tölteni a zenekar honlapjáról, de létezik pénzért letölthető…..
Hámori Gabriella bemutatkozása popénekesnőként valójában a Jászai Mari-díjas színésznő és Poniklo Imre zenész közös munkájának gyümölcse. Hámori és Poniklo még 2012-ben találkoztak, amikor a zenész egy akusztikus estjére hívta meg a színésznőt egy dal erejéig.…..
Húsz évvel ezelőtt alakult meg a Freshfabrik, ami a magyarországi modern rockzene úttörőjének számított a kilencvenes években. A zenekar azóta is létezik, bár az alapítók közül már csak ketten vannak a csapatban. A jubiláló együttes idén, május 9-én, az A38 Hajón ünnepli…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Az utóbbi hetekben lépten-nyomon Yonderboiba botlott az ember, és nem, nem azért mert valami nagy koncertre készült a név mögé rejtőző Fogarasi László, hanem mert ennél sokkal különlegesebb dologra készült. A Vodafone közreműködésével ugyanis bárki küldhetett neki érdekes…..
Nemrég készült el a budapesti SoNaR zenekar második nagylemeze, amely itt a Lángoló Gitárokon hallgatható meg először. A 2004-ben alakult rockzenekar 2008-ban jelentette meg első, Celluloid című stúdióalbumát, amelyet a mostani, nyolcszámos On Air követ négy évvel később. "Az…..
Jack White a hiphop-videók első számú rendezőjével, Hype Williamsszel állt össze, hogy elkészítse legújabb klipjét a tavasszal megjelent Blunderbuss albumról. A háromperces videóban White egy törvényen kívülit játszik, aki egy sportkocsival menekül a rendőrök elől, hogy…..
skizopepike 2012.07.19 08:58:35
Áprilisban jelentette meg a Refused című EP-jét a ZeropozitivE zenekar, amihez most egy videó is készült. A Don't Use klipjét a Studio-X készítette - akikkel korábban a So Hight is összerakták - Temesi Ádám rendezésében és az együttes tagjai illetve egy lány látható benne,…..
Azoknak a kommenthuszároknak küldjük ezt a fasza klipet, akik állandóan pampognak a méltán népszerű technos postjaink miatt is. A videót egyébként két nap alatt forgatták le  egyetlen okostelefonnal New York utcáin, az énekes csávó meg kábé 25 kilométert futott …..
skizopepike 2012.05.15 16:57:15
Subba Subba Warning! 2012.04.23 20:07:00
Autósok.ha nem akartok büntetést, nézzétek meg a kocsiban lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot…..
Szervusz Tibi!Ügyvédekről még nem volt szó, írtam egyet róluk, sorsát szíves belátásodra bízom.Üdv.Bódog   Az öreg Már a rendszerváltás előtt is ügyvéd volt, akkor, amikor még korlátozott volt az ügyvédek száma. Identitásának alapját ez adja. Hasonszőrű…..
Elkészült Harcsa Veronika negyedik, Lámpafény című lemeze, amelyen az énekesnő 20. századi magyar költők verseit adja elő zenekarával. Harcsa első magyar nyelvű albumán felcsendülnek József Attila, Tóth Árpád, Kosztolányi Dezső, Babits Mihály, Weöres Sándor, Nemes Nagy…..
Négy évvel a Stuck Progress To Moon után most márciusban megjelenik a Subscribe harmadik nagylemeze, a Bookmarks. Viszonylag kevés információ szivárgott eddig ki az albumról, annyi biztos, hogy március 14-től digitálisan már elérhető lesz, de a fizikai megjelenés még titkos. A Books…..
skizopepike 2011.03.09 13:47:43
Pontosan egy hónap múlva, március 17-én jelenik meg a FreshFabrik új, Mora című nagylemeze. Erről már bemutattunk az azóta a rádiók által is sűrűn játszott Stealing The Sunt, most pedig itt az új kislemez, a Woman, amit szintén videóval együtt adott ki a zenekar. A klipet alább…..
skizopepike 2011.02.17 20:49:56
Subba Újpestnél az A38 2010.09.25 15:34:38
 ..
skizopepike 2010.09.25 23:18:29