Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaszab

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Februárban újabb történelmi témájú sorozat érkezik az HBO-ra. Az Artúr király legendáját feldolgozó Camelotban többek között Joseph Fiennes, Jamie Campbell Bower, Eva Green és Tamsin Egerton látható. A Starz tízrészes szériája február 7-től látható a csatornán. A Camelot…..
Jason film Francia kapcsolat 2011.06.28 00:41:00
Ma este a Francia kapcsolat (1971) című filmet néztem meg. Láttam már régebben, de most újranéztem. Semmire sem emlékeztem a filmből szóval érdemes volt újranézni. William Friedkin rendezte, akinek ez a film mellett, még egy klasszikus alkotása volt, az Ördögűző. A Francia…..
Jason film Piranha 3D 2011.06.28 21:36:00
Először is szögezzük le, hogy nem szeretem a horror filmeket. Pontosabban nem szeretem a slasher movie-t (ahol egy tag késsel, láncfűrésszel, furmányos eszközökkel gyilkol), a japán horrorokat (ahol egy darabos mozgású kislány öl), és a sorozatgyilkosokról szóló filmeket (ahol…..
Az E!Online-nak köszönhetően megvan az őszi premierdátumok java része, az újonc sorozatok és néhány veterán még nincs közöttük, majd ha összeszedik megint nekünk egy csokorba, akkor kiegészítjük. Kommentekben is hiába tetszik kérdezni, nem lesz válasz. Az látható menten,…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.07.23 09:41:20
A kifejezéstelen tekintetéről és permanensen félig nyitva tartott szájáról elhíresült Elizabeth Berkley csatlakozik az "L" szereplőgárdájához a hatodik és egyben befejező évadra. A Showgirls című iszony egyik főszereplője egy heteró csajt alakít majd, aki Jennier…..
Jó lenne azt mondani, hogy ezt csak a verebek csiripelték, vagy hogy a parlamenti folyósón hallottuk cigiszünetben, miközben veszélyesen közel sodródtunk Hiller István hátához, mert akkor még kiderülhetne, hogy az egész csak a Comment:com szándékos és gonosz félreinformálása…..
A Filmmúzeum jóvoltából már viszonylag korán elkezdhetjük a punnyadást. A hölgy egy kissé bogarasban (17:25) Tolnay Klári gépírókisasszony elcsábítja Gózon Gyula fiát, Ráday Imrét, amiből lesz egy kis perpatvar, de a végén minden jóra fordul. Tudja Ön, hogy vesztette el…..
comment:com Szerdai hírmorzsák 2007.06.27 06:52:29
A Grace klinika negyedik évadára egy főszereplő már biztos nem tér vissza, (nem írjuk le a nevét, mert nem spoilerezünk) de ez nem azt jelenti, hogy a tévéből is kiszáll, sőt. Az NBC állítólag tárgyalásokat folytat az illető ügynökével arról, hogy egy már gyártásban…..
Megint hétfő van, rohadt meleg volt egész nap, és első blikkre az esti műsor is csak arra alkalmas, hogy tovább idegeskedjen az ember. Persze akad azért nézhető film és sorozat is, csak keresni kell egy kicsit. Itt van rögtön az m2 22:30-as olasz politikai krimije, a meglehetősen…..
Lehetne az alant beágyazott videóhoz kommentárt írni, de minek. Azt látni kell, hogy japán kiskölykök milyen műsort rittyentettek Jack Sparrow kapitány tiszteletére. Le a kalappal a magánéletben visszahúzódó és szégyenlős Depp előtt...
Igen kérem szépen, XXI. századi technológia ide, villámgyors szerver oda, ahhoz csak ember kell, hogy eljuttassa A pontból B pontba az adatfolyamot, hogy aztán Önök, szívünknek oly kedves olvasók élvezhessék azt, mi meg elkúrtuk ezt, de nagyon, így megint késtünk. Kárpótlásul…..
comment:com Nap, széna, Nikita 2007.05.18 16:30:00
Igazából nincs nagy kedvem ma ajánlgatni, hiszen ma lesz a Nap, széna, erotika, mindenki azt kell nézni és kész. Vitának helye nincs. Mondjuk ezt a részt még nem láttam, csak az előző kettőt, de ha ez is olyan jó, akkor nem szükséáges mással foglalkozni ma. Meztelen cseh…..