Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lamb

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
m°- 19nap.MÉG 2!fantastico.. bujkálás, elfordulás. hmm..megéri? "olyan feje van, mint aki tudta, hogy veled beszélek." remélem is:)) ..
lenne mit mesélnem,megint rég írtam. tényállás: BOLDOGTALAN MINT A SZAR! pénteken peti túllőtt a célon. összejött egy lánnyal. szombaton nálam aludt. mit érzek? semmit.. egyszerűen viccesnek találom a dolgokat. szombaton teljesen jól éreztem magam, egészen idáig. ma is volt…..
MSN Error Hibakód: 8100030d 2008.10.03 14:59:22
A bejelentkezésnél kaphatod ezt a hibaüzenetet, miszerint A bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Hibakód: 8100030d.  Ami okozhatja:A rendszer órája nincs megfelelően beállítva.A softpub.dll nincs regisztrálva az adatbázisban.Az Internet Explorer…..
na végre, ismét itt.a kolesz adta lehetőségek miatt kevésbé tudok frissíteni.SAJNA:(8, ISMÉTLEM! 8 NAPJA NEM BESZÉLTEM MÁRKKAL! és sokkal jobban érzem magam:D minnél kevesebbet kommunikálunk, annál jobb:D Időközben történt, egy s más... tegnap voltunk pesten. full jóvolt. este…..
most találkoztam Péterrel:) 4-5 fok volt, mégis jól éreztem magam..két ember,akik elvannak egymással..kell ennél több? nem is vágytam most másra,hogy őszintén megmondjam. elmondanisem tudom mennyire tetszett. Márkon szerintem egészen átlibbentem:P hopp, egy…..
heló.a tegnapi napom egész jól telt. volt egy kis "buli", ami abból állt, hogy egy gyerekért szurkoltunk, meg ne haljon. fergeteges volt. a nap fénypontja az volt, hogy hintáztam az exemék házában:D:D nagyon erotikromantik volt:D:D aztán felhívtam P.,-t merre van.. városban…..
csodálatos az utóbbi két nap. de mégis tőlem kérik el M., telefonszámát. diszkréten megosztottam P.,pajtásommal..hogy sajnos már kitöröltem, nincs mit tenni:) most pedig készülök az esti fergeteges partyra:D kíváncsi leszek. csak ne találkozzak azzal a köcsöggel. tegnap…..
"Én voltam az a lány, aki mellett ráébredtél, kibe is vagy igazán szerelmes."-én pedig ráébredtem, hogy az a lány ;bármilyen nehéz is kimondani-de nem én vagyok...
rájöttem,hogy milyen érzés,mikor olyasvalamit tartok a magaménak, ami talán soha nem is volt- nem is lesz az enyém. mikor minden az én hibámból van úgy, ahogy van. nagyon rossz érzés; de majdcsak túl leszek rajta. leváltanak egy nem is szép nőre(???) valami oka csak van...…..
ötödszörre... nekikezdek. nem is értem mi ez a nagy blogirogatási indíttatás, mindig is szerettem blogolni, de hogy egy nap alatt ötször írjam le a gondolataim?!:D mellesleg aludni kéne már... a szemem csukódik le.. elköszönés nélkül ment le P., msnről.vagy csak nem kaptam meg?…..
meggondoltammagam. mégsem léteznek.:(megszokás,hogy ilyen vagyok? nem igaz! akkor NEM ismeri az igazi énem. ugyanis legtöbbször nem vagyok bunkó köcsög, és lekezelő.legalábbis én nem feltételezem magamról. M mégis aztmondta, hogy megszokta. hát egészségére. rámirt P., hogy…..
mindenféle alakok vesznek fel msnre, iwiwen myvipen láttalak címszó alatt.. erősen elgondolkoztam hogy kiveszem az msncímem:S:DM.,ról semmi hír, pedig egész szép kis anyázós smst küldtem:D illetve de!:O msnen elérhető..:D csak levan tiltva:D:D nem látja szerencsétlen a rá szánt…..
nagyszerű, büszke lehet magára M., ha szépen megkérem,hogy ne beszéljen senkinek arról, hogy találkoztam vele.. nem értem miért kell rohannia máshoz rögtön;) direkt? miért lesz neki jobb attól, hogy ilyet csinál? már párszor elharátoztam a letörlést, és a letiltást is. ha…..
heló!ha már első bejegyzés, akkor illene bemutatkozni. soha sem volt az erősségem, ugyanis hiába írnék ide bármit is, egy bejegyzés alapján nem lehet megismerni senkit:) alapvetően pozitív gondolkozású személyiség vagyok. "Olyan vagyok mint bárki más, mégis olyan mint senki…..