Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rekombinánsgumicsirke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Molle II-es patrol pack túl kicsinek bizonyult az afgán és iraki hadszíntéren. Szükség volt egy nagyobb kapacitású táskára, amivel a megnövekedett mennyiségű lőszert és egyéb felszerelést is szállítani lehetett. Egyébként ez volt az a táska, amit pár poszttal korábban már…..
 Bocsi! :D..
Rekombinánsgumicsirke 2010.01.20 15:42:55
Mikron Óriás vírust fedeztek fel 2009.12.11 01:43:00
A világ legnagyobb vírusát sikerült izolálniuk francia kutatóknak. A Marseillevírust amőbákból mutatták ki, ahol az több teljesen eltérő élőlény genomjának keveredésével jött létre.  A felfedezés a virológusok mellett az evolúcióbiológusokat is meglepte, hiszen…..
Percre pontosan két évvel ezelőtt jelent meg a lemilblog első, bevezetőnek és bemutatkozásnak szánt posztja, amelyben elvittük a balhét és bevallottuk, mit is akarunk csinálni. Úgy érezzük, sikerült...   A szülinapi emlékposzt akár itt abbahagyható lenne, hiszen minden…..
MedIQ Legyél a bőrömben! 2009.11.17 19:21:00
A Live in My Skin az egyik legötletesebb egészségügyi kampány, amivel valaha is találkoztam. Egy amerikai gyógyszercég állt elő azzal a javaslattal, hogy vállalkozó kedvű orvosokat hollywoodi sminkesek alakítsanak át olyanná, mintha pikkelysömörük (psoriasis) lenne, ami egy…..