Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drex92

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- SPOILERES! - Egyszerű fogolycserére készültek: két fakabát Carolért (Melissa McBride) és Bethért (Emily Kinney) cserébe. Tiszta sor, és senkinek nem kell meghalnia. De mivel ez egy évadközépzáró (sic) epizód, így nyilvánvaló, hogy valaminek történnie kell. És történik…..
Új jelenetek tömkelegével jelentkezik a Csillagok között legújabb nagy előzetese, amely szerencsére közel sem olyan spoileres, mint az előző, ellenben nagy-nagy kalandot ígér. ..
Drex92 2014.10.01 20:14:50
Az egyik DVD-vel foglalkozó oldal brózolgatása közben bukkantam rá arra a hírre, hogy hamarosan Angliában is megjelenik BD-n a Re-Animator című Stuart Gordon-ópusz, amely nem csupán hihetetlenül intuitív és kreatív kultuszhorror (azt tudtátok-e, hogy egy Lovecraft-írás ihlette?),…..
Drex92 2014.04.20 18:03:56
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Drex92 2011.02.17 14:53:33
@LacKoLa: vagy az,hogy elfogyott az ital,és bezárt a Spar meg a CBA is :)
„Nagyon durva őszeket vagy őszöket éltem már meg.” Őszek vagy őszök? Vagy valami más? Szerintem mind a kettő sántít. Ha tudjátok, mi az ősz többes száma, akkor segítsetek. Ha nagyon egyértelmű, akkor megint rásegítettünk arra, hogy valami baj van a fejemmel. Ma…..
Ez a poszt olyan lesz, mint ez a nap volt. Rövid. Ívi elzavart a háztól, mert takarítani akart, és csak útban lettem volna. Én mondtam, hogy minek takarítani, hát nincs itt szemét, meg kosz, ez a hely még ahhoz is kicsi, de hát nők. Mindegy, igazából örültem, hogy nem kell…..