Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmoka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két diplomával, 23 évesen, felsőfokú nyelvtudással, munkatapasztalattal, de pályakezdőként nem találtam munkát. Kb. 100 céghez beadtam a jelentkezésemet, amiből 5-6 vagy jelzett vissza. Többségében asszisztens, titkárnő, Hr-asszisztens (volt benne gyakorlatom) pozíciókat…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
A napokban nagy komoly médiavisszhangot kapott három tizenöt éves gimnazistalány története, akik fogadásból fejenként egy bizsut akartak lopni egy belvárosi üzletből, majd lelepleződésük után a rendőrség három napos előzetes elzárás alá helyezte őket. A szülőket nem…..
Praxis Tönkretették a fogaimat 2010.04.19 07:44:00
Sziasztok!Az én történetem már jó pár éves, fogszabályzós sztori.Történt egyszer, hogy fogszabályzásra lett szükségem. A felsőfogsoromon valóban indokolt volt, az alsón kevésbé (ott elég lettvolna kihúzni egy darab fogat, ami befelé nőtt, mert nem volt helye,máskülönben…..
harmoka 2010.04.19 10:16:56
Én a gyerekemet hordtam fogaszabályzóra, (nem maszek) a XVI. ker-ben nagyon rendesek, mindent megbeszéltek velem, megmagyarázták mit miért kell vagy kellene csinálni. Neki két egészséges fogat kellett kihúzni, de két hét eltéréssel húzták, mire a másodikat húzták az első teljesen begyógyult. Még arra is odafigyeltek, hogy az első az őszi szünetben kerüljön húzásra, mert még így is tartottam tőle , hogy fogja bírni a gyerek, de várakozáson felül sikerült. Amikor kíhúzta még utána röntgent is csinált, nem maradt -e bent valami. Jó hogy kihúzták, mert igy tök szép lett a felső fogsora, egyenletes nem hézagos. jó másfél évig volt fenn neki a fix fogszabályzó, de közben havonta cserélték rajta a tappancsokat, sőt még színt is választhatott. Az alsó fogsora csak egy kicsit torlódott, megkérdezték akar-e alulra is szabályzót, adtak időt a gondolkodásra a nyári szünetben, hogy döntse el, nem akart így békén hagyták, most még van neki felül éjszakai fenntartó fogszabályzója. Ez kb. két évig kell
amíg a végleges állapot beáll. Ezzel csak két havonta kell mennie igazításra. Most 16 éves. Szóval nem csak a maszekok tudnak rendesen dolgozni. Látok sok fiatalt akiknek nem húzzák ki a fogsor mellet kinövő fogat,illetve nem szabályozzák,hát elég rondán néz ki. A későbbiekben ez is okozhat gondot, mert nem tudja rendesen tisztítani és hamarabb romolhat. Tudomásul kell venni, hogy mivel nem úgy étkezünk, mint régen, mindent puhára főzünk stb. deformálódik, alakul az állkapcsunk, nem rágunk megfelelően, egyre többen vannak akiknek fogszabályzásra lesz szükségük, mert nem fér el a szájukban a fogsoruk.
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
Olvasónk egy ájulás szélén lévő utasra lett figyelmes az Árpád hídnál a metrómegállóban. Az utas segítségére sietett, aki csak egy pohár vizet kért, ám ezt nem volt egyszerű beszerezni. Az állomáson álló ellenőröktől és biztonsági őröktől próbált segítséget…..
harmoka 2009.11.18 13:30:13
@selymesszőrű tejbegríz: Az a kislány az ÁRKÁD kijáratánál is ott szokott lenni a mekis pohárral. Szerintem a koldus maffiához tartozik.