Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LuiLui

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Anupong Paojinda tábornok, a Thai Királyi Hadsereg főparancsnoka olyan egy hete sajtótájékoztatón válaszolt a véres tömegoszlatással kapcsolatos kérdésekre, a harcedzett katona láthatóan megindult volt. Amíg a miniszterelnök egy-két nappal korábban mondhatni…..
Decemberben már emlegettük, hogy a négy nagy magyar terjesztő közül a "kicsi, de dinamikus", a Bookline belecsap az elektronikus-tartalom értékesítésébe is. Az anyacégtől átvett idegennyelvű anyagok azért nem verték le forgalmukkal a biztosítékot (az áraik már…..
nem a pék jóindulatától Busz 2009.10.23 09:07:00
Küszöbön áll a BKV elavult buszparkjának megújítása. Érthető, hogy a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnöke a szervezetbe tömörült buszgyártók érdekeinek képviseletében azt szeretné, ha a várható nagy megrendeléseket magyar termelők elégíthetnék ki. Érvelése…..
Jelenleg a füst nem más, mint egy íz a húskészítmények esetén. Pedig eredetileg nem az ízesítés volt a füstölés célja, csak ez mára már szinte teljesen feledésbe merült. Akik hajdanán füstöltek húst, azok tudhatják, hogy miért is volt rá szükség. A füstölés célja nem…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..