Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buxi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Magunkról elég keveset írtunk az elmúlt hetekben, mert eléggé el voltunk havazva a sok tennivalóval. De legalább ennek meg is van a látszata. Sikerült ágyat rendelni a gyerekeknek (Zsuzsi egy egész délelőttöt töltött Delhi egyik kevéssé vonzó körzetében egy kevéssé…..
buxi 2009.09.26 21:28:40
Nagy élvezettel olvasom a beszámolóitokat az indiai lét eseménydús napjairól.

Nem lep meg, hogy egy magyar kiküldött indiai élete expedíciós körülmények között zajlik. Nincs ez teljesen másképp úgymond "nyugaton" sem. Nem megnyugtatásként, hanem anekdota gyanánt mondom, hogy nálunk az egyik saját (értsd: magyar) tulajdonú, pár éve funkcionálisan átalakított épületben (irodákból lakásokat alakítottak ki)a felújító cég nem vette észre, hogy két egymás felett lévő lakásban található legkondicionáló egy áramkörre volt kötve. Ennélfogva most az egyik lakó semmit, a másik duplán fizet. Ugyanezen felújításkor egy irodát egy fal felhúzásával két lakáshoz csaptak, ami önmagában nem baj, viszont a fal félbevágja az ablakot. Így az a helyzet állt elő, hogy ha az egyik lakásban ki akarják nyitni az ablakot, és ehhez felrecsúsztatják az ablaktáblát, ez a másik lakásban landol. Tovább is van... mondjam még?

Egy másik eklatáns példája a szerelők leleményességének: még az előző kintlétünkkor az előző lakásunkban azért, hogy a rosszul zárható alumínium keret mellett ne fújjon be a szél, a szerelők ahelyett, hogy szigetelést cseréltek volna, a ablakkereteket csavarozták úgy össze, hogy többet nem lehetett kinyitni az ablakot.

Ilyen sztorikkal eddig nem szórakoztattam a társaságot (mivel alapvetően expedíciós gyerekként nőttem fel), de most, Paco, hogy fórumot teremtettetek az élményeknek, jól esett megosztani veletek.

Egyébként mi minden nehézség ellenére megyünk és meglátogatunk!?

Szerintem ne aggódjatok amiatt, hogy Kriszti kicsi lesz a kosárcsapatban: mindig a kicsik az irányítók. :)

buxi