Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ani57

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Hol lakik a magyar Obama? 2009.09.22 19:25:00
Azt hiszem kicsit elhamarkodott, és talán meggondolatlan felvetés volt Bajnai részéről a romák közül kikerülő magyar Obamáról beszélni. Tény, hogy a magyarországi cigányság integrációját el kell végre kezdeni. A kormány részéről felmerülő lehetőségek egyike, a…..
A mai magyar politikának van egy óriási hibája: nem mer bizonyos témákat feszegetni. Ilyen például a romapolitika: ha valaki kritizálni meri a jelenlegi támogatási rendszert, az jó eséllyel kap egy „radikális” jelzőt. Lehet, hogy ennek az írásnak is ez lesz a sorsa, de…..
ani57 2009.09.29 09:21:32
@Zia1: - igen az ilyenek végett van az általánosítás.......
Nekem is van egy cigány kolléganőm de mimég nem csalódtunk benne, 14 éve dolgozik velünk és jó munkaerő. ........bár csak mind ilyen lenne.......ja csak álom!
Érdekes hír vasárnapról:Két gyermeket rázott meg a kerítésbe vezetett áram a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszalúcon, a hétéves gyermekek könnyebb sérülést szenvedtek, kórházba szállították őket.Egy 60 éves férfi a zöldségét védve vezette az áramot a kerítésbe. A két…..
ani57 2009.09.28 17:57:01
@Évikati: - és mivel lehet védekezni a nemkivánatos szüretelöktől vagy termény begyűjtöktől? - a rendőrség se foglalkozik vele! A tulajnak kell megvédeni a sajátját........
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..