Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akos78

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MÁV profi a diszkrimináció terén. Régen lehetett állni másodosztályú jeggyel az 1. osztályú kocsiban. Most nem lehet. És a jófej kallerek nyírják is ezért az utasokat. Az már lényegtelen, hogy a szardíniásdoboz kong az ürességtől ahhoz képest, hogy a 2. osztályú kocsik…..
akos78 2009.09.29 15:10:16
@Ákibard!: Kedves Ákibard, úgy látom nem jött át a lényeg, ami csupán annyi lett volna, hogy ha fizetek egy szolgáltatásért az legalább legyen elfogadható színvonalú, ismétlem nem az egész dologgal van problémám csupán ezzel az egy járattal de azzal mindig.

A másik meg ezt tényleg komolyan gondolod, hogy ha lenne üres hely amit tényleg igénybe lehetne venni akkor sem üljön oda senki, mert ez a szabály? ez nem tudom milyen szemlélet, de hogy nem normális gondolkodásmód az biztos... :) sztem külföldön is néha igénybe kellene venned valamilyen tömegközlekedési eszközt és megérezni egyszer hogy mit jelent az a szó, hogy SZOLGÁLTATÁS, mert itthon ezt sajnos sokan nem tudják.

nyilván valamelyik rokonod/barátod mávos, esetleg kaller is talán és sok rémtörténetet mesélt. valóban van értelmes kalauz is csak sajnos 99-ből 1, nagyon ritka és azért, mert neki rossz sorsa van nem fogom még a TE kedvedért sem eltűrni, hogy bunkó módon viszonyuljon hozzám. Igen valóban rengeteg bunkó utas van, de akkor is a személyzet is a szolgáltatás része, amit ők nagyon is hajlamosak elfelejteni és bármilyen fájó nem viselkedhetnek állat módjára még ha valóban bunkó is az utas talán ezt kellene először elsajátítani, illetve kalauznak sem kötelező menni... úgy gondolom maguk választják ezt a szakmát és pontosan tudják mivel jár...
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..