Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonhalakhat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dánjelentése: dán nemzetiségűnévnap: júl. 21...
tonhalakhat 2010.03.06 19:27:00
@kermi: miért, az albán, vagy a román után miért ne lehetne dán? igaz, azok nem azt jelentik, hogy albán, vagy román...
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
tonhalakhat 2010.02.14 17:04:35
@Hartog: futball megcsúfolása????ha 4 piros lap van, az egészen biztos, hogy nagy, vérremenő, és férfias küzdelmet jelent, hogy a pályán lévők mind nagyon nyerni akarnak. ezt nagyon tudom hiányolni mostanában, és itt késhegyig menő harc folyt. nem utolsó sorban a piros lapokat imádom, mert átrendeződik tőle a meccs. főleg ha a vezető csapat kap pirosat. ha 4 piros van egy meccset, akkor a végére az ötödik stratégia fog életbe lépni. na az azért extra érdekes tud lenni. egy bombagól, hatalmas harc pályán, és fejben is, parázs feszültség... mi kell még egy jó meccshez? passzolgatás középpályán? szép beadások, nagy cselek? ugyanmár! olyat minden angol meg spanyol fordulóban lehet látni! viszont ha a pedáns hollandok a sumákoló/síró portugálokba szállnak bele kinyújtott lábbal, akkor ott van valami a pályán!
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
tonhalakhat 2009.09.21 23:07:17
kedves fikázók, és védők!
túl sok a szubjektív vélemény, nézzük hát az objektív hibáit ennek a két műnek:
diákhiteles:
-erőltetett. nem az ötlet! a megvalósítás. azért az, hogy a számokat színezik, és ez jelképez valamit, az azért elég gyenge. áltiban tanítják, hogy a művész csinál valamit, és az jelképez valamit, és ez a művészet. juj. ha elvégezték a képzőt, és ennyire futja, az nagyon erős.
-nem időtálló. ne mondja nekem senki, hogy ez a kép 50 év múlva legalább a korról bármit is el fog mondani, mert semmit sem mond el. a probléma, amivel foglalkozik semmitmondó.
-ahogy sokan írták, ezt az ötletet már többen ellőtték. valószínűleg jobban is, mert ahogy láttam a képet, a képzőn megtanult szaktudásból nem sok látszik.
-aztán ez a varázsceruzás rámagyarázás, hogy ettől válik többé, mint egy leleményes geg, ez meg egyenest nevetséges. lám, bármi szarba bele lehet magyarázni mindent. ahogy a zenekritikus mondta: bármilyen műről megírok bármit, és egy sörért az ellenkezőjét is.
pólós:
-ezt meg már sokan megírták, mi a fő hibája. a koncepció világos, csak gyenge. ha nevetségessé akarják tenni a kommenteket, tényleg tetoválják a homlokukra őket! az azért odabaszna. az, hogy egy pólóranyomtatják őket, az szintén egy érdektelen, erőltetett, és kissé gyerekes ötlet.
-és persze mondanom kell, hogy nem időtálló. semmit nem mond, semmi újdonság, eredetiség. ezek a pólók senkit sem fognak érdekelni 5 éven belül, de inkább 1 éven belül. ha másképp lesz, nagyon meg leszek lepve.
-valamint azért egy igazi művész ha alkot, nem engedheti meg, hogy minden kritikára hallgasson, sőt egy idő után egyikre sem szabad, mert nem lehet alkotni, ha mindig figyelembe veszik a véleményeket. hát van annál szánalmasabb, hogy - ahogy egy rendes profi művész tenné - ahelyett hogy leszarnák egy fórumos senki mocskolódását, kiírják magukra, és ilyen szánnivaló fejjel egy fal elé állnak?

na az ilyen ötlettelen, izzadtságszagú senkik basszák tönkre az egyébként rengeteg csodálatos művet szülő modern művészet megítélését a köz szemében. és nem azért, mert az ötlet rossz! hanem mert a kivitelezés. mert basztak megtanulni a szakmát a képzőn. most meg játsszák az eszüket. pénzért.
még egyszer mondom: nem a modern művészet a rossz. ez a rossz.