Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixelvektor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A látogatottsági és elérési adatokból kiválóan látszik, hogy a magyar internetező nem szokott rá minden olyan közösségi szájtra, melyek amúgy tarolnak a világ különböző piacain. Mi az adekvát válasz, ha online fotómegosztás a téma? A Flickr. És egy zenekar honlapjának hol…..
Már a májusi ízelítőből sejteni lehetett a Google új kommunikációs platformja nem csupán egy újabb platform. Annál sokkal magasabbra tör. Meg akarja változtatni a hozzáállásunkat az online kommunikációhoz. Persze a Google Wave nem abban az értelemben újdonság, hogy sok új…..
Mostantól minden FON-hotspot használható ingyenesen. A hirdetéses oldalt 15 percig használhatja ingyen minden júzer, függetlenül attól, hogy odahaza megosztja-e a FON-on keresztül a netkapcsolatát vagy sem. Emellett pedig minden Google-alkalmazás, így a Google Maps a Gmail vagy a…..
A Webisztán posztjainak kommenjeiben többször felmerült, vajon mennyire életképesek a hazai webkettes startup szolgáltatások. Függetlenül attól, hogy saját ötlet vagy egy amerikai másolata, mennyire képesek nyereséges stratégiára? Első pillantásra látszik, hogy a legtöbb ilyen…..
pixelvektor 2008.03.11 16:32:22
BlogOlló Menni vagy nem menni? 2008.01.12 13:48:00
Itt az idő, hogy megírjam az év első okoskodását. Kéne már írni vicceset is, de azt sokkal nehezebb. Na meg ígértem, hogy specializálódok egy témára csak még nincs kitalálva. Addig is jöjjön a határozott véleményem egy témáról, amivel jósokan nem értenek eggyet velem.…..
Ha az elmúlt egy év tendenciáját vesszük figyelembe, elképzelhető, hogy valamikor idén márciusban már egymillió aktív twitterező lesz a világon. Nyilván a regisztrált felhasználók száma ennél sokkal magasabb. (Nyilván Benedek tudná megmondani, hogy hány magyar, pontosabban:…..
Épp a "10 dolog, amit a Google-tól kérek karácsonyra" című postot írtam tegnap, és persze így szép az ébredés, hogy ma reggelre a Gmail befrissült az egyik kivánságommal: lehet rangsorolni a labeleket (címkéket). Igaz, a Google a színezést gondolta megfelelő…..
A közösségépítő szájtok 2005-2006-ra vagy felépültek vagy befuccsoltak. Sokat hallani azóta az érvet, miszerint "úgysem fognak az emberek tömegesen még egy közössségépítő szájtba beregisztrálni és ismerőseiket újra meghívni, visszaigazolni, stb."Van ebben némi…..