Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allisc

540 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Dani a fekete pónin fehér pólóban lovagol, Zsófi a háttérben dumál. :-) ..
Hamar meglesz az a még mínusz 5 kiló. J megint gondoskodik arról, hogy ne csak kicsit legyek padlón. Erről most bővebben nem írhatok, sőt... lehet hogy egyáltalán nem fogok írni. Csupán ennyi: a háború csak most kezdődik...
allisc 2012.07.13 23:29:51
@Sydné: Köszi szépen! Ez tartja bennem az erőt, hogy ennyi ember áll mellettünk.
Ma már egy picit jobban vagyok, bár azt hiszem a lelkiismeretfurdalástól sosem fogok megszabadulni. Talán csak akkor, ha valami csuda folytán anyu elmenne orvoshoz. De félek, hogy mire eljut odáig, addigra már túl késő lesz. :-( Mint máskor is, most is be kell látnom, minden rosszban…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Fuldoklom 2012.07.09 23:59:00
Borzasztóan érzem magam. Gyakorlatilag szombat óta ezen őrlöm magam, hogy helyesen tettem-e amit tettem. Józan ésszel tudom, hogy nem alkalmas rá, hogy vigyázzon a gyerekekre. Közben pedig ezzel a lépéssel végleg eltaszítottam magamtól. Akkor azt gondoltam kétségbeesésemben, hogy…..
A baj sosem jár egyedül, milyen igaz ez a közhely! Nagyon nagy gáz van. :-( Összevesztem anyukámmal tegnap, és sajnos remény sincs rá, hogy a közeljövőben ez a szitu rendeződjön. Úgy emlékszem nem nagyon írtam anyukámról eddig, nem véletlenül. Sajnos nagyon komoly betegségben…..
allisc 2012.07.09 23:45:45
@Mirama: Nincs rá szó, hogy mennyire borzasztó. :-( Tehetetlenül végignézni, ahogy emberi roncsot csinál magából, aki oly közel áll hozzád. :-((( Pedig lenne kiút ha akarná...
Iszonyatos hőség van, most már napok óta. Én nagyon szeretem a meleget, alapvetően fázós vagyok, a nyár a kedvenc évszakom, de ez most már nekem is kezd sokk lenni. Főleg az visel meg, hogy a munkahelyemen durván megy a klíma, kijövök, majd beülök a tűző napon álló kocsiba, ami…..
Dani végre itthon!!! :-) A Balcsin volt az iskolával, nagyon hiányzott már. Lebarnulva tele élményekkel jött haza. Zsófi is örül, végre itt a bátyus akit lehet nyúzni. Na ennek én is örülök, hihi nem lesz annyira rámgyógyulva a kiscsaj. :-D Zsófi egyébként már megint nem…..
Van egy rossz szokásom - ja nem is... sok rossz szokásom van :-D de most amiről írni akarok az a gyűjtögetés. Ez egy átok, aki ilyen vagy van a környezetében, az tudja. Nem tudok semmit kidobni, mert jó lesz az még valamire alapon, gondosan elpakolom. Na most az van, hogy 12 éve…..
Huh, Zsó új dolgot talált ki: bármit csinálok, rögtön kérdezi: "Ana micinász?" Ha épp nem csinálok semmi érdekeset, akkor csinál ő, és mondja: "Ana níííízd!" :-) Na szóval ma kocsit takarítottam, ez izgis volt, ilyet még nem látott. A következő párbeszéd zajlott közben:-…..
allisc 2012.06.30 00:13:18
@Mirama: Jaja, tényleg egyfolytában dumál, most már rövid mondatokban. És Dani se az a kis szótlan típus, úgyhogy nem mindig jutok szóhoz :-D
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Haspók 2012.06.26 23:45:00
Ma már kicsit okésabb nap volt, bár ez is diliház a köbön. Zsóci még nem mehet bölcsibe, nekem viszont dolgoznom kellett, így a tesóm vigyázott rá. Pénzem bébiszitterre most nincs, barátnőm nem ért rá, maradt a tesóm. Ő történetesen óvodavezető, épp szabin, imádják is…..
Nyűgös napom van ma. Már kora reggel óta rohanás, nem úgy jöttek ki a dolgok, ahogy terveztem... nem szeretem az ilyen napokat. Erre jött még az egész délutános eső fejfással párosítva. Jah és a lábamat is feltörte a cipő, pedig egyáltalán nem új, gyakran hordom, nem is értem…..
allisc 2012.06.26 23:22:51
@Mirama: Büszke is vagyok! :-)
Nyugis napunk volt, itthon pihengettünk. Igazából terveztünk programot, de le kellett mondanunk anyagi okok miatt. Na nem azért mert annyira drága lett volna, hanem mert annyira nincs pénzünk. Ennyire még sosem voltunk padlón. :-( A nyár amúgyis mindig sokkal megterhelőbb, hiszen nincs…..
... na ez van Zsófinak. :-( Tegnap 38,5-el és lázcsillapító kúppal feküdt le, ma reggel nyugodt éjszaka után 38,6-al ébredt. Szegénykém úgy remegett, hogy a kakaóspohár majdnem kiesett a kezéből. Úgyhogy mentünk azonnal a fülészetre, aholis a fenti diagnózist kaptuk. Most…..
allisc 2012.06.23 22:53:37
@Mirama: Köszi és viszont :-)
Mostanában egyre gyakrabban hiányzik a blog, és lenne kedvem irogatni. Úgy döntöttem nem fogom vissza magam, itt a folytatááás!!! :-) Huuhhh hogy mi minden történt, mióta hanyagoltalak kedves naplóm... Az egyik pl épp itt ugrál rajtam! :-))))) Szó szerint! Ő Káposztás Karola…..
allisc 2012.06.22 22:35:37
@Mirama: Igen-igen dolgozom, jól vagyunk, Zsófi szereti a bölcsit, és annyi mesélnivalóm van... :-)
Sajnos a képpel technikai okok miatt bibi van, de igyekszem.
Idézek: - Hány éves vagy Zsófi?- Tettttőőőőő! :-DDDD Drága pici királylány, nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!! :-)..
allisc 2012.06.22 22:30:14
@Mirama: Köszi!!!! Örülök, hogy újra "látlak"! :-)
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Brúnó :-( 2011.09.30 22:30:23
Ma pontosan egy éve, hogy Brúnó elment... Rettenetesen hiányzik, még mindig. És azt hiszem örökké nagyon fog hiányozni. :-( Drága Brú, amilyen hűséges voltál idelent, ugyanúgy vigyázz ránk odaföntről!!! :-((((..
Csak egy nagyon gyors státusz ma estére. Élünk, megvagyunk, jólvagyunk. Eltűnésem oka rettenetesen prózai: rossz volt a számítógépem. Rengeteg dolog történt az elmúlt majdnem 1 hónapban, megígérném én, hogy majd részletesen beszámolok utólag, de ennél már jobban ismerem…..
allisc 2011.09.05 21:08:32
@Kangagirl: Köszi :-) Egyelőre totál ki vagyok purcanva... :-(
Zsófikának ma nagyon hisztériás napja volt, különösen estefelé. Nem tudom mi van vele, nem szokott ő ilyen lenni. Nem is nagyon eszik, talán a foga jöhet megint??? Olyankor szokott evéssztrájkolni. Fodrásznál voltunk, mindkettejüknek nagyon hosszú volt már a haja. Danié jó…..
allisc 2011.09.01 22:54:25
@Mirama: Szia! Jól vagyunk, köszi, iszonyú sok minden történt, csak rossz volt a számítógépem. Ma lett kész, de ma már nem tudok írni posztot, most végeztem azzal a párszáz maillel ami közben érkezett...
Holnap igyekszem írni! Puszi
Pénteken orvossal zártuk a hetet, ennek megfelelően hétfőn ma ezzel kezdtük. Daninak agyrázkódása van. Reggel arra ébredtem, hogy sír a fürdőszobában. A kis butus nem akart bejönni a szobába szólni nekem, hogy rosszul van, nehogy felébressze Zsófikát. Inkább sírdogált a…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Rukkel 2011.08.07 23:32:00
Azt mondták az időjárás jelentésben, hogy ez az utolsó igazi nyári hétvége, mindenképpen használjuk ki. Én ezt nem vagyok hajlandó elhinni, augusztus 7-én nem lehet vége a nyárnak, de azért biztos ami biztos strandon voltunk ma. :-DBarátaink régóta dicsérik a közeli Rukkel…..
Vendégségben voltunk kertipartin egy ismerősnél. Még Brúnóval mikor kutyasuliba jártunk, ezzel a kis csapattal dolgoztunk együtt. Jó volt látni a régi arcokat, hiányzik nagyon a kutyasuli, meg ez a fajta társaság. :-(Féltem, hogy a gyerekeim unatkozni fognak, mert gyerekek nem…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Állatkert 2011.08.02 22:17:00
Állatkertben voltunk ma a gyerekekkel. Nagyon jól sikerült nap volt, és az idő is kegyes volt végre. Időjárás szempontjából borzalmas ez a nyár... alig volt pár nap, amikor úgy igazán strandidő lett volna. Nem emlékszem még ilyen pocsék nyárra. :-(Na szóval állatkert. Zsófin…..
allisc 2011.08.06 00:30:42
@Mirama: Kösziiii!!! :-))
Ezt a diagnózist kapta Zsófi puklija ma a sebészeten. Doktorbácsi szerint ennek semmi köze csípéshez, inkább megüthette és amiatt alakult ki. 1 hónap múlva kell visszamennünk, ha addig nincs változás. Fel is szívódhat, de ha nem, akkor ki kell venni, mert begyulladhat. :-( Jó lenne…..