Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malibutomi

6 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hirtelen nem jut eszembe, hogy volt-e már olyan poszt a Határátkelőn, mint ami most következik, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem. A blog „londoni riportere”, Andi ugyanis interjút készített lengyel kollégájával, Marcinnal, akivel ki- és hazaköltözésről, családról,…..
Malibutomi 2016.11.01 14:16:52
@Golf2: Mi pont ezekm iatt jottunk el :)
Malibutomi 2016.11.01 14:16:52
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: Mi videken lakunk (Oxford mellett) es jok az iskolak. Az hogy a nagyszuloktol tavol vagyunk persze rossz, de vagy ok jonnek, vagy mi megyunk evente tobbszor.
A gyerekek viszont behozhatatlan elonyt kapnak az otthoniakkal szemben a nyelv, es a szelesebb latokor miatt amit a tobb kultura megismerese jelent. Ez is volt az egyik ok amiert mozdultunk, mert nekik ez hosszutavon nagyon jo lesz szerintunk.
Tegnap éjszaka érkezett a hír: Meghalt Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. Bevallom, egy fél percig azon tűnődtem, ki az a farok, aki már megint ezzel a hülyeséggel eteti a népet. Az öreg halálhírét az elmúlt öt évben négyszer lebegtették be, a legdurvább három éve volt, amikor KÉT teljes napig…..
Itthon valószínűleg kevésbé ismert a Toki, ez az 1989-es lövöldözős játék, amit Szakuma Akira készített (eredetileg arcade gépnek, de persze aztán mindenféle port is lett belőle). A maga idejében furcsa környezetével ki tudott tűnni a műfajban; Toki a főhős neve, egy állatbőrbe öltözött vadember,…..
Malibutomi 2016.02.06 19:39:19
Macaulay Culkin ismét eljátssza a Reszkessetek betörők! tündübündi kisfiúját, csak éppen 25 évvel később, amikor már felnőtt, de az akkori traumán képtelen volt túllépni, vezetni sem tanult meg, viszont Uber-sofőrként dolgozik a felesége helyett, és amikor valakit felvesz,…..
Malibutomi 2015.12.19 15:31:35
@Serrin: Sokkal jobban nez ki mint a legutobbi kepeken amit lattam rola
Trikorder A Star Citizen dráma 2015.10.26 09:21:10
A Star Citizen a valaha volt legsikeresebb crowdfunded játék (93 millió $) (a 2014-ben gyűjtött adományok meghaladják az összes Kickstarteren lévő video játék projekt teljes összegét). Még 2012-ben indult Kickstarteren, ahol Chris Roberts a Wing Commander sorozat és a Freelancer…..
Malibutomi 2015.10.26 14:54:10
@Padrepapp: Nem kellett vegigjarnom, mert mint mondtam olvastam a cikket.
Igen tobbszaz embernek megirni nem lehet hogy mar meg lett valaszolva...viszont szerintem ugyanugy tobbszaz embert kimoderalni sem keves ido. Nem is latsz mas devet DS-en kivul aki net osszes foruman ott van es karomkodva/flamelve/perrel fenyegetozve harcol az emberekkel.

Barhol megemlitik azonnal fel is ugrik a poen hogy olyan mint a tunderek a meseben ha haromszor megemlitik megjelenik.

Amit linkeltel ott arrol vitatkoznak hogy ez a 64 bit mit is takar. Amit en irtam pedig az hogy elobb kesz voltak vele nem nyaron ahogy a cikkben mondja emberunk.
En 2012 a kickstarter ota olvasom a cikkeket es blogpostokat, a legtobbet mar lattam.
Malibutomi 2015.10.26 15:36:09
@Padrepapp: igen akkor epitettek be a modulokba, de mar marcius kornyeken kesz voltak vele kb.
Malibutomi 2015.10.28 13:47:38
@Jaffar: a fanoknak nem a kritikaval van bajuk hanem a tudatlansaggal.
Sajnos a legtobb kritika olyanoktol jon akiknek semmi fogalmuk a fejlesztesrol.
Kb. mintha egy Teslat ugy irnanak le hogy "hehe nincs benne benzin ez szar".
Lasd Thomas Dantes feljebb. " atveres" meg "beleszaras" szerinte az hogy 4 stufio es tobb mint 200 ember folgozik a jatekon folyamatosan.

@hmikey: az hogy nem tetszik csak izles dolga, a jatekmenet meg...nem hiszem hogy alfa koruli allapotaban barmelyik jatekban sokkal kifinomultabb lenne.
Idén júliusban (egészen pontosan július 3-án) volt 30 éve, hogy bemutatták az amerikai mozik Michael J. Fox és Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe című, örök klasszikusnak számító családi sci-fijét. Amiben a szemtelenül fiatal Michael J. Foxnak, azaz Marty McFlynak egy kedves,…..
Malibutomi 2015.07.19 12:04:34
@-Szűcs Gyula-: Nem "akarta" megakadalyozni, az elso idoutazas veletlen volt, mert menekult a terroristak elol.
Nos hosszú szünet után a folytatás. Végre van net a házban :) Hogy ott folytassam ahol abbahagytam: Szerencsésen megérkeztünk angliába, a reptérről taxival mentünk az új otthonunkhoz. A szállítók a dolgainkat már rendben kézbesítették, és szerencsére a maradék megrendelt…..
Malibutomi 2015.04.20 21:11:12
@AggiCo: Ő nemzetközi oktatásban, úgyhogy könnyebb volt a dolog, de nem gondoltuk, hogy pár skype interjú után fel is veszik.
Kicsit bővebben leírom az itteni iskolás dolgokat, hátha valakinek segítek ezzel. Ahogy már korábban írtam a lányokat felvették szerencsénkre a helyi Infant Schoolba. Ez igazából egy három éves átmenet az óvoda és az igazi iskola között. Amolyan előkészítő. A kisebbik a…..
Mióta itt vagyunk beiktattunk azért pár kirándulást is. Bejártuk oxfordot: Én imádom a történelmet és a régi épületeket, szóval ez igazi kánaán volt :)..
A ház berendezése mellett nekiugrottunk az ügyintézéseknek is, hogy haladjon minden egyszerre. A Sky-tól az internetet már ide indulásunk előtt megrendeltük...de majd 3 hétig tartott bekötniük, így az első két hetünk itt offline telt...vagyis mobilnettel. A páromnak ugye már…..
Hol is kezdjem a történetünket?Igazából talán majd két évvel ezelőtt, amikor kedvesem unalmában angliai állásokra keresett, és megmutatott párat, hogy milyen jó is lenne. Nekem tetszett az ötlet, bár akkor ez még bohókás felvetésnek tűnt. Aztán ahogy teltek a hetek - hónapok,…..
Mióta megvan a ház felgyorsultak itthon a dolgok, egyeztettem egy költöztetőcéggel, lefoglaltuk a repülőjegyeket (27-én indul a nagy kaland), gőzerővel folyik a pakolás itthon, és próbálunk nem elfelejteni semmit amire szükségünk lehet :) A neten sok szállítót találni, mi egy…..
Nincs napirenden a nyugdíjrendszer átalakítása, így az egyéni nyugdíjszámla bevezetése sem - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Orbán Gábor, adó- és pénzügyekért felelős államtitkár. Így ezzel biztossá vált, hogy az egyéni számlák létrehozása az állami…..
Geekblog Star Trek: Sötétségben 2013.05.08 13:24:15
(Spoilermentes) Előre megfogadtam, hogy akár jó lesz a Sötétségben, akár rossz, nem fogom amiatt verni rajta a port, hogy mennyire nincs köze az eredeti Star Trekhez, sőt, igyekszem önmagában élvezni. Saját magam legnagyobb meglepetésére sikerült is. J.J. Abrams filmje teljesen maga…..
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Botond majdnem kihagyott a sztoriból: a fészbúkról tudtam meg véletlenül, hogy megfáradt DeLoreanjét átmozgatta Besztercebányáról Miskolcra. Nosza, hívom telefonon, a háttérben flex sivítása, szerszámcsörgés: az én barátom ott tanyázik az autója mellett a Flamin' Garage…..
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..